Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fábry Sándor szórakoztató volt a harmadik MTV-s show felvételén, de a technikával meggyűlt a stáb baja – jelentette egy ismerősünk, aki elment a köztévére készülő műsor vasárnap esti felvételére. Az első két adást még kedden rögzítették, két nappal az adásba kerülés előtt, de most átkerült korábbra, így több idő jut utómunkára.

A felvétel a meghirdetett hat helyet hét óra körül kezdődött, este 11-ig tartott, egy szünettel. Emberünk szerint a szünet alatt ezúttal is hazament pár néző, de az ilyesmi máshol is előfordul, akkor pedig már két órája ment a műsor. Beszámolója szerint Fábry dinamikus és poénos volt, a közönség láthatóan szerette, hálás volt pár jobb beszólásért.

A helyszínen lévő ismerősünk szerint a felvételt a szemlátomást nem túl összeszokott, professzionálisnak semmiképp nem mondható stáb akadályozta leginkább: többször volt leállás, újra kellett venni jeleneteket, mondatokat, és a hang is gerjedt néhányszor. Állítólag olyan is volt, hogy Fábry maga vette észre, hogy hiába tréfálkozik a kamerába nézve, az nincs bekapcsolva, így figyelmezetnie kellett az operatőrt. A beszámoló szerint a showman egy idő után már maga poénkodott munkatársai indiszponáltságán (ezen a nézők nevetgéltek), és jelezte, hogy bízik benne, hogy a 40. adásra összeáll a technika is.  


Tovább


Tovább

Lucy Liu lesz Sherlock Holmes jobbkeze az Elementary című sorozat pilotjában, amelyben Johnny Lee Miller alakítja majd a híres detektívet. Liu neve Joan Watson lesz, és különös, sőt, merész a próbálkozás, mert Holmes segítőjét eddig mindig férfiember játszotta.


Tovább

A brazíliai világbajnokságra vezető út első lépéseként Bulgária ellen lépnek pályára Egervári Sándor tanítványai. Vidékre, Győrbe költözik a magyar labdarúgó-válogatott. A találkozót a Sport1-en láthatják a nézők - tudatta a csatorna.

Csaknem másfél éve már csak a budapesti közönség buzdíthatta Dzsudzsákékat hazai pályán. A megújult ETO-parkban eddig egyszer, Oroszország ellen játszott a válogatott, akkor döntetlennel ért véget a mérkőzés. Bulgáriával szemben kecsegtető mérleggel rendelkezünk, hiszen 18 találkozón 11 magyar győzelem született, négy döntetlen mellett pedig csak háromszor kapituláltunk. Az igaz, hogy 2005-ben, a legutóbbi találkozó alkalmával a bolgárok örülhettek, hiszen 2–0-ra győztek. A közvélemény azonban ezúttal győzelemre hangol. A Sport TV Zuhanyhíradó című műsorának kérdésére például a nézők csaknem 85 százaléka válaszolta, hogy hazai győzelmet vár a szerdai találkozón.

A mérkőzést kommentátora Faragó Richard lesz, a pálya széléről pedig a Harmadik Félidő műsorvezetői, Takács Rita és Molnár Mátyás jelentkeznek. A stúdióban Matuz Krisztián Nyilasi Tiborral és Puhl Sándorral elemzi a győri eseményeket.

Magyarország – Bulgária: február 29., szerda, 17:00, Sport1

Ajánlat: http://www.origo.hu/teve/20110617-takacs-rita-ez-szerelem-maskepp-nem-lehet-csinalni.html


Tovább

Március végén indul Vágó István új kvíze a Story4 csatornán. Napi adás lesz - írta a hír24.hu.

"Három fejezetből álló játék lesz, az elején villámkérdésekkel. A második játékrészben, ahol már csak ketten vannak az eredeti háromból, szintén villámkérdések lesznek, csakhogy lesz a kérdések között egy felderítendő kapcsolat. Aki az összefüggést elsőként felismeri, az megy a harmadik fordulóba, ahol már lesz idő és mód egy-egy kérdéssel behatóbban foglalkozni. Vagyis a harmadik rész nagyon hasonlítani fog a Milliomosra, de mégsem az. Majd kiderül" - nyilatkozta a lapnak.


Tovább

Kérés, kérdés, ötlet, sztori: tevee@freemail.hu 


Tovább

A megújuló RandomMarci mellett a Megálló című kívánságműsor is frissebb formában tér vissza a VIVA tévére. A részben reality-stílusban készült műsorban a klipkérések mellett a korábbinál jóval hangsúlyosabb lesz a humor - ígéri a csatorna.



Az első ilyen adás február 27-én lesz képernyőn.


Tovább

Üzletszerű kerítés, valamint 18. életévét be nem töltő személy sérelmére elkövetett kerítés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) egy budapesti férfi ellen - közölte a hatóság csütörtökön a rendőrség honlapján. Az MTI-nek rendőrségi forrásból megerősítették azt a sajtóinformációt, hogy a férfi - akit csak R. L. monogrammal említ az NNI közleménye - országszerte ismert szépségverseny-szervező. A Hír24 R. Lajosként említi a férfit, aki a lap információi szerint a Miss Hungary, a Miss Bikini, a Supersexy és a Fashion és Face szervezője, és évek óta színpadra vitte a Miss Tini Hungaryt. R. Lajos Facebook-oldalán a legfrissebb, február 12-i bejegyzésben ízléses, erotikus tartalmú videofilm készítéséhez keresett természetes adottságokkal rendelkező modelleket.

A Miss World, Miss Universe és Miss Earth világversenyek magyarországi kizárólagos licenc jogaival rendelkező Magyarország Szépe Kft., és a TV2 országos televíziócsatornán sugárzásra kerülő Szépségkirálynő produkció gyártója, a Frizbi Entertainment Kft. teljes mértékben elhatárolódik a „Miss Hungary” elnevezésű szépségversenytől, s annak szervezőitől, akikkel soha semmilyen kapcsolatban nem álltak - közölte a két Kft.

A Magyarország Szépe Kft. a három nagy nemzetközi verseny licenc jogával rendelkezik, így a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary szépségversenyek hazai fordulóit rendezi a nemzetközi előírásoknak megfelelően, betartva minden hatályos hazai és nemzetközi jogi rendelkezést és jogi szabályozást - tették hozzá sietve.

 Kérés, kérdés, ötlet, sztori: tevee@freemail.hu 


Tovább

Újfent jól teljesítettek a Bajnokok Ligája mérkőzései a PRO4-en, melyek a tíz legnézettebb csatorna közé juttatták a TV2 csoport fiatal csatornáját.


Tegnap este újra a Bajnokok Ligájáé volt a főszerep a TV2 Csoport férficsatornáján, a PRO4-en: az SSC Napoli – Chelsea FC összecsapását élőben adta a csatorna, míg a második, PFC CSKA Moskva – Real Madrid FC meccset felvételről láthatták a nézők.


Az élő mérkőzés ismét hozta az előző heti számokat: a 18-49-es korosztály körében 2,1%-os, a 18-49 éves férfinézők körében 3,5%-os, a fiatalabb korosztályban (18-39 férfinézők) pedig 4,3%-os közönségarányt ért el.


A második mérkőzés alatt szintén kiemelkedő eredmények születtek: a 18-49-es célcsoportban 72%-os nézettségemelkedést hozott a BL, a fiatalabb (18-39 éves) férfiak körében pedig megduplázta nézőinek számát.


Emellett a PRO4 tegnap mindkét mérkőzés alatt bekerült a TOP10 csatorna közé: az első mérkőzés ideje alatt a 18-49 évesek körében a tízedik, a férfinézők körében a kilencedik, míg a második mérkőzés ideje alatt a 18-49 éves férfinézők körében a nyolcadik legnépszerűbb csatorna lett a PRO4 - tudatta a TV2.


Tovább

Márciusban két sorozat folytatódik az HBO-n, melyek szereplői éppen helyet cserélnek egymással: a saját gyártású Félig üres Los Angeles-i komikusa, Larry David a nyolcadik évadban New Yorkba látogat, miközben a Kaliforgia nőcsábásza, Hank Moody az ötödik évadban a Nagy Almából tér vissza a nyugati partra, hogy ott keveredjen újabb kalandokba.

A Félig üres tízrészes nyolcadik évadja március 26-tól látható az HBO Comedyn. Hétfő-kedd-szerda esténként 20 órától.

A Kaliforgia tizenkét részes ötödik évadja március 13-tól látható az HBO-n. Kedd esténként 21 órától.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek