Fábry Sándor szórakoztató volt a harmadik MTV-s show felvételén, de a technikával meggyűlt a stáb baja – jelentette egy ismerősünk, aki elment a köztévére készülő műsor vasárnap esti felvételére. Az első két adást még kedden rögzítették, két nappal az adásba kerülés előtt, de most átkerült korábbra, így több idő jut utómunkára.

A felvétel a meghirdetett hat helyet hét óra körül kezdődött, este 11-ig tartott, egy szünettel. Emberünk szerint a szünet alatt ezúttal is hazament pár néző, de az ilyesmi máshol is előfordul, akkor pedig már két órája ment a műsor. Beszámolója szerint Fábry dinamikus és poénos volt, a közönség láthatóan szerette, hálás volt pár jobb beszólásért.

A helyszínen lévő ismerősünk szerint a felvételt a szemlátomást nem túl összeszokott, professzionálisnak semmiképp nem mondható stáb akadályozta leginkább: többször volt leállás, újra kellett venni jeleneteket, mondatokat, és a hang is gerjedt néhányszor. Állítólag olyan is volt, hogy Fábry maga vette észre, hogy hiába tréfálkozik a kamerába nézve, az nincs bekapcsolva, így figyelmezetnie kellett az operatőrt. A beszámoló szerint a showman egy idő után már maga poénkodott munkatársai indiszponáltságán (ezen a nézők nevetgéltek), és jelezte, hogy bízik benne, hogy a 40. adásra összeáll a technika is.