Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hát milyen honlap-szerkesztő az, aki ilyen képet kitesz egy realityszereplőről?


Tovább

Új részekkel tér vissza a Comedy Central saját gyártású bábjátéka és a két főszereplő, Brendon és Sanya. A hangokat ismét Mogács Dániel és Veres András kölcsönzi a legendás maciknak, a jelenetek szerzője pedig továbbra is Litkai Gergely - közölte a csatorna.

Ismét felbukkan a nem túl életképes majom, egy legendás cica, és persze Kozsó, a bólogató tacskó is. Brendon hol tudományos alapokon közelít az alkoholhoz, hol pedig alsótestével. Szóba kerülnek olyan fontos kérdések, mint a munkavállalás, a medvék szőrszíne, az állatkísérletek. A macik a zenei tehetségkutatók, a túlélő és valóságshow-k iránt kezdenek érdeklődni.


Tovább

Balsai Mónikától lehet kérdezni az HBO Facebook-oldalán. A 15 legérdekesebb kérdésre választ kapnak a netezők, a legjobb kérdésírókat pedig megjutalmazzák egy-egy apró Társas játék ajándékkal.

A kérdéseket a Társas játék Facebook-falán várják február 19-én vasárnap éjfélig. http://www.facebook.com/tarsas.jatek.hbo


Tovább

Kasza Tibor muzsikus épp a TV2-es Frizbinek adott interjút Thaiföldről, amikor egy huncut eb beszaladt mögé, kakált egyet, majd a gondosan földet kotort a végtermékre.

Videón 9.05-től:

http://tv2.hu/frizbi_hajdu_peterrel/video/frizbi-kasza-tibi

Ezt akár a Lövölde téren is fel lehetett volna venni, persze picit szürkébb háttérrel!


Tovább

Lesznek még, de itt van pár próbálkozó az első casting továbbjutói közül. Forrás: TV2.


Tovább

Az Afrikai Nemzetek Kupája szombat este rendezett bronzmérkőzésén Mali válogatottja 2–0-ra legyőzte Ghánát Malibóban, így megszerezte a harmadik helyet. Előbbi csapat Cheick Diabaté duplájának köszönhetik a sikert.

A meccset egy jegyet nem fizető légy is a helyszínen tekintette meg, mert többször a kamera lencséjén tartózkodott, a tévézők nem túl nagy örömére. A 28. percben hosszasan mászkált a képernyőkön, de a félidő vége előtt is visszatért, szürkés-fekete, mozgó, felismerhető pacniként. Biztosan nagyon szerette őt az Eurosport stábja.


Tovább

Ma indul a hatodik Megasztár, ennek örömére előkotortunk két régi képet, 2005 februárjából. Tóth Gabi erősen megváltozott, Caramel sem lett fiatalabb.

Fotók: Fábián Évi


Tovább

Folytatván a múltidézést: biztosan már mindenki elfelejtette, hogy épp 20 évvel ezelőtt Friderikusznál haknizott Csepregi Éva és a Neotonnak, illetve a csapat énekesnőjének azóta rendre beszóló Nagy Feró. Az X-Faktor mentorának azóta kevesebb lett a haja, de itt még egészen jól tűri a sarló-kalapácsos bohóckodást, noha mosolya nem tűnik mindig őszintének. Sőt, igazából úgy ül ott, mint aki arra gondol, hogy „mi a keserves úristent keresek én itt???"

(Megsúgjuk: pénzt.)



Tovább

Mielőtt a TV2 (és mostanában a Fem3) sztárja lett volna, Joshi Bharat megfordult már párszor a képernyőn. Az RTL-re visszatérő Friderikusz volt műsoraira rápillantván a Meglepő és mulatságos című show-ban fedeztük fel, jókat kacarászott.



Tovább

A Sport TV február 9-től hét héten át minden csütörtökön egy Lingerie Football League-mérkőzést tűz képernyőjére. Bemelegítésképpen négy alapszakasz-találkozó lesz látható, majd a két elődöntő, és a Lingerie Bowl. A mikrofon mögül az NFL magyar hangja Faragó Richard, és a Sport TV állandó szakértői, Kovács Sándor és Hollai Olivér jelentkeznek majd.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek