Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A majmok bolygója: Lázadás és a The Colbert Report című televíziós talkshow is elnyerte idén az amerikai állatvédők Genesis-díját.

Az Egyesült Államok Állatvédő Ligája (HSUS) 26. alkalommal jutalmazta díjaival a hét végén a hír és szórakoztató média azon produkcióit, amelyek felhívják a figyelmet az állatok helyzetére, és a témában kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

A Genesis-díjak ünnepélyes átadására a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotelben került sor. A további nyertesek között szerepelt a Hawai Five-O krimisorozat, a The Ellen DeGeneres Show, az NBC Nightly News című műsora és a Today című program.

A ceremónia házigazdája Carrie Ann Inaba volt a Dancing With the Stars zsűrijéből. A díjátadóról készült egyórás műsort az Animal Planet sugározza Észak-Amerikában május 5-én.


Tovább

A Minimax gyermekcsatornán március eleje óta látható Peppa Malac című, 104 részes, brit animációs sorozat főszereplőit március 26-tól a gyermekek saját, elképzelt álomvilágukba helyezhetik egy rajzpályázaton.

A Minimax csatorna weboldalán március 26-tól hirdet rajzpályázatot, amelyen a gyermekek megrajzolhatják Peppa és családja, valamint barátai egy napját. A karaktereket letölthetik a honlapról, tetszőlegesen kiszínezhetik őket, majd egy általuk kitalált világba helyezhetik a mesefigurákat. Ezután már nincs más dolguk, mint lefotózni vagy beszkennelni az elkészült alkotásokat.

A nyertes pályázatot zsűri választja ki. Peppás gyerekszobabútor a fődíj, de heti nyeremények is lesznek.


Tovább

Hárman is hadonásznak revolverrel az MTV-s akciósorozat következő részében, mint a mellékelt fotón is látható: végre egy perc amikor nem gondterhelt ember néz egy monitort! Reméljük, a kép bal sarkában lévő borosüvegnek nem lesz nagyobb baja...
 


Tovább

Oroszlán Szonja visszatért a halálból és feldúlta Hujber Ferenc és Gubík Ági épp csak kibontakozó szerelmét a Hacktion sorozatban. Kép is van, ímhol:
 


Tovább

Lakatos Márk újabb átalakítóshow-val rukkolt elő, ezúttal nem a Viasat3-on, hanem a TV2-n. Nincs is ezekkel baj, nem rosszabbak, mint az a kétszáz másik, amely úgynevezett női csatornán már ment.

Egy probléma van vele: csúnya, sminket nem használó, elhanyagolt göncökbe gyömöszölt nőből csinál szépet, ami már unalmas. Jobb lenne egyszer egy fordított reality, ahol a csinos lányokat jól felhízlalják, nem engedik kozmetikushoz egy évig, sőt, sampont sem kapnak. A végén pedig jöhet a tükör, a sírás-zokogás és a gurgulázva kacagó néző.


Tovább

Cudar meló ez: Iszak Eszter mellett Curacao szigetén forgatott a TV2 Tények című műsorának arca is. Irigykedő olvasóinkat egy szép képpel ajándékozzuk meg.

Forrás: TV2


Tovább

Delfinidomárként töltött egy hetet Iszak Eszter Curacao szigetén: a TV2 Másodállás című műsora miatt utazott télből nyárba a VIVA Tv műsorvezetője. Miközben rettentően sajnáljuk nyomorúságos sorsa miatt, íme egy fotó a fiatal tévésről:


Tovább

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv, baratok.hu


Tovább

Fiatalítana nézőközönségén a TV2, ez világosan látszik az idei Megasztár mezőnyén, ugyanis az alábbi képek is inkább egy vidám osztálykirándulást, egy középiskolai mókát juttatnak eszünkbe, semmint egy vérre menő tévéshow-t.

Ezúttal nem kerültek be olyanok a 12-es mezőnybe, mint a középkorú villamosvezetőnek kinéző, és valójában is villamosokat vezető kopaszodó, pocakos Varga István (aki Wargaként próbáltak később trendinek beállítani), vagy a láthatóan nem sztárnak született Szíj Melinda, akinek legendássá lett bevásárlószatyra és világoskék kardigánja.



Fiatal a mezőny, nyilvánvalóan cél bevonzani velük a tizenéves nézőket: korábban persze már voltak ilyen próbálkozásai a TV2-nek, nem véletlenül szerepeltették SP-t a Nagy Duettben, és nyilván azért kapott saját realityt is a csatornán, hogy odakapcsoljon néha az a tinilány is, aki amúgy legfeljebb VIVA-t néz, netán valami sulis sorozatot a Disney Channelen.


Tovább

Áprilisban és májusban olyan filmek érkeznek az HBO-ra, mint a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész, az Egyszerűen bonyolult, a Verdák 2. vagy az HBO saját gyártású filmje, a Cinema Verite.

A világpremier részeként áprilisban jön a Trónok harca második évadja, de olyan sorozatokat is műsorra tűznek, mint a Spartacus: Bosszú és az Angry Boys.

Ezenkívül a magyar HBO új dokumentumfilmje, a Fehér kard is szerepel az HBO májusi kínálatában.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek