Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A James Cameron: Utazás a Föld legmélyebb pontjára c. tévéfilm bemutatója 2012. május 13-án, vasárnap este 9-kor lesz a National Geographic Channelen.

A National Geographic Channel félórás különkiadásában a rendező részletesen beszámol a Challenger szakadékba való alámerüléséről és az expedíció előkészületeiről.

Cameron az első ember a történelem során, aki egyedül ereszkedett alá a világtenger legmélyebb pontjára – és az első kutató, aki Jacques Piccard és Don Walsh 1960-as expedíciója óta eljutott oda.


Tovább

Sokan féltették az egykori sorozatsztárt attól, hogy mi vár rá a rácsok mögött, de úgy tűnik, vigyáznak rá, hogy legalább a cellában ne érje inzultus. A négy és fél évre ítélt színész egy csekély súlyú, nem erőszakos bűncselekmény miatt elítélt férfival osztja meg a celláját.

Damut csütörtökön bilincselték meg a Nyírő Gyula kórház kórtermében, és vitték börtönbe, pedig a behívója szerint csak jövő héten kellett volna megkezdenie négy és fél éves büntetését - írta a Blikk.


Tovább

A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek (MAKSZ) által idén 13. alkalommal megrendezett Arany Penge Kreatív Fesztiválra rekordmennyiségű, 289 nevezés érkezett be. A legtöbb pályaművet, 27-et az Ogilvy adta be, a Kirowski Isobar 23 munkával, az ACG 18-cal, a Laboratory Ideas 17-tel, a DDB 16 nevezéssel jelentkezett. Rajtuk kívül még négy olyan ügynökség volt, amely legalább tíz-tíz munkával pályázott.

A kategóriák közül a filmes volt a legnépszerűbb, ide 51 nevezés érkezett. A második legtöbb pályamű a digitális kategóriába érkezett, összesen 35 anyag, az outdoor és a rendezvényes megoldások szekcióba 27-27 nevezés, míg a nyomtatott megoldásokba 26 mű érkezett be.

A zsűrizés idén is kétfordulós lesz, első körben egy szakmai előzsűri online értékeli a versenyben lévő pályamunkákat, majd egy második körben a főzsűri választja ki a győztes alkotásokat. A díjátadó gálát május 25-én este rendezik meg.

(Forrás: kreatív.hu)


Tovább

Jókedvűen várja a Sport TV a Barca-Realt. Vicces képek itt.


Tovább

VIASAT3:

05.15. Esküdt ellenségek: Bűnös szándék (Law and Order: Criminal Intent), 5. évad, hétfő-péntek 16:35 - magyarországi premier lesz az 5. évad 7. résztől
05.24. Nikita, 2. évad, csütörtök 23:20 – magyarországi premier
05.24. Shark – Törvényszéki ragadozó (Shark), 2. évad, hétfő-péntek 14:45 - VIASAT3 premier

VIASAT6:

05.05. Hegylakó (Highlander), 4. évad, szombat-vasárnap 12:35 - VIASAT6 premier
05.08. Kutyákok (Terriers), 1. évad, kedd 22:50 – magyarországi premier
05.11. X-akták (X-files), 3. évad, hétfő-péntek 01:15 - VIASAT6 premier
05.19. Buffy, a vámpírok réme (Buffy the vampire slayer), 3. évad, szombat 10:05 - VIASAT6 premier
05.20. Amerikai fater (American dad), 7. évad, vasárnap 21:00 - VIASAT6 premier
05.23. Világvándor (The Philanthropist), 1. évad, szerda 22:50 – magyarországi premier


Tovább

Új vezető érkezik a VIMN tulajdonában lévő Nickelodeon élére. Essősy Orsolya 2008-2011 között a Turner Broadcasting System (TBS) magyar, cseh és szlovák piacok Terjesztési és Képviseleti Vezetőjeként a disztribúcióért, digitális médiáért, szindikációs üzletekért felelt. A Viacomnál a Nickelodeon Kelet-Közép-Európáért és Izraelért felelős Brand Directoraként folytatja pályáját:

A tévétársaság közlése szerint nem áll tőle távol a gyerekcsatornák világa: korábban a TBS-nél a CNN International és a TCM mellett a kisebbeknek szóló Boomerang és a Cartoon Network eredményeiért is felelt.

A Nickelodeonon fut a tiniknek szóló iCarly és a V, mint Viktória, vagy a fiatalabb korosztálynak szóló SpongyaBob, Dóra, a felfedező, a Kung Fu Panda és a Madagaszkár Pingvinjei.


Tovább

A buzukis párkereső realityjét lassan két éve, 2010 nyarán felvette a Benkő feleséget keres c. műsor nézettségi sikerén felbuzdult RTL Klub, de máig nem adta le. Delhusa állítólag türelmes, a csatorna pedig azzal indokolta a késlekedést, hogy az X-Faktor és a Való Világ okozta médiazajban elveszne a heti egy adásra tervezett párkereső dokusoap – de most se VV, se X-Faktor nincs képernyőn, és mégsem csajozik (alapos szerkesztői instrukciók alapján) a dalnok.

Újabb információink szerint a műsor már nem indul el tavasszal sem, sem az RTL-en, sem valamely kábelcsatornáján, a nyár tévés szempontból halott, így marad az ősz.


Tovább

Április 12-én buliznak Szegeden a Viasat3 arcai, a JATE Klubban. Horvát Éva és több Éden Hotel-szereplő már délután a városba érkezik, a séta után 20.30-kor a műsorvezető nyitja a bulit, amelyen fellép egy kongás és a Pély Barnával felálló Jetlag. Mivel egy rumforgalmazó a szponzor, így várhatóan italban sem lesz hiány – az édenes lányok pedig bemutathatják, amit láthatóan nagyon tudnak: a rúdtáncot.


Tovább

A színpad összsúlya 18 tonna, a beépített acélszerkezet összhossza 6500 fm, a beépített ledszalagok hossza: 560 fm - tudtuk meg a TV2-től.

Az üvegszínpad súlya 3 tonna 450 kg, a díszlet elkészítésére fordított munkaidő 6700 munkaóra volt. A díszletet 24 fuvar teherautóval szállították a stúdióba.

Ugye, milyen érdekes volt?


Tovább

Jó nagy felhajtást csapnak az azeri indulónak:

"Eseménydús hétvége előtt áll a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválnak otthont adó Azerbajdzsán indulója, Sabina Babayeva, aki a hétvégén Budapestre látogat. Itt tartózkodása alatt a közszolgálati televízió több műsorában is fellép, interjút ad a Petőfi Rádiónak, találkozik a magyar induló, a Compact Disco tagjaival és koncertet ad az itteni azeri diákok számára.

Sabina látogatását a Magyar Televízió munkatársai kiemelt figyelemmel kísérik. Az azeri induló péntek reggel kezd az m1 talk-show-jában a Ma Reggelben, amely az m2-őn és a Duna World-ön is látható. A Marslakók sorozat stábja végigkíséri az énekesnőt a délelőtti órákban. Délután a Duna Kívánságkosár élő műsorában lép fel, ahol előadja a When The Music Dies c. dalát.

Az énekesnő a nap egyik fénypontjaként este 18-kor találkozik a magyar induló, a Compact Disco zenekar tagjaival, akik épp erdélyi médiaturnéjukról érkeznek haza. A találkozást megörökíti a Duna Televízió Térkép című műsora valamint a Petőfi Rádió is" - áll a közleményben.

Mi lenne, ha Springteen vagy Bono jönne?


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek