Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

James Cameron filmrendező, a National Geographic Channel állandó kutatója Washingtonban bejelentette, hogy a következő hetekben megkísérli elérni a világóceán legmélyebb pontját. A Mariana-árokbeli 11 200 méter mély Challenger-szakadékba Cameron a “Deepsea Challenge” nevet viselő, a National Geographic és a Rolex részvételével megvalósuló kutatóprogram keretében merül alá, abban a reményben, hogy sikerül új kutatási eredményekkel hozzájárulnia eme szinte teljesen feltáratlan régió – és nyilván fura lakói – mélyebb megismeréséhez.


Tovább


Tovább

Forrás: TV2


Tovább

Még egészen friss a Terra Nova kaszájának híre, de Christine Adams egy nappal a hír érkezte után már alá is írt az Americana című pilothoz, ahol az Anthony LaPaglia alakította Robert Soulter feleségének szerepét kapta. A 20th Century Fox közben nem tett le teljesen a dínós sorozat második évadjáról, más csatornára próbálja elsózni.


Tovább

No, ezért nem nézik elegen a Hacktiont: elkezdődik egy ígéretes vetkőzés, de aztán semmit nem mutatnak. Talán, ha nem az MTV-n, hanem a Coolon menne, éjjel?

 

 


Tovább

Időfutár címmel fiataloknak szóló kortárs rádiójáték-sorozatot indít március 12-én az MR2 – Kossuth Rádió.

A napi fantasy-sorozat
 szereplői közt van Gimesi Dóra, Jeli Viktória, Péterfy Bori, Salamon András, a rádiójátékot Tasnádi István író és Tövisházi Ambrus zeneszerző jegyzik.


Tovább

 Fájó szívvel mond le a kávéról és a csokiról Vágó Piros

 

A Class FM népszerű műsorvezetője tavaszi tisztítókúrába kezd

 

Vágó Piros a kalóriákat és az adalékanyagokat megvonva magától egészségesebb étrendre vált. Saját fegyelmezettségét teheti ezzel próbára, miközben jótékony hatást gyakorol szervezetére. Emellett  természetesen a megszokott lendülettel folytatja a műsorvezetést a Class FM-ben.

 

A tavasz közeledtével sokan veszik fel a harcot a tél folyamán felhalmozódott méreganyagokkal, valamint szeretnék alakjukat a lengébb öltözékek időszakára formába hozni. Piros mindig odafigyelt a táplálkozásra, de egyedi étrendet soha nem követett. Bár hiányosak az ismeretei e téren, igyekszik megtalálni a számára megfelelő módját a kúrának.


Tovább

Itt Benkő Géza különös okból kifolyólag Zorrónak öltözött, és épp egy 500 forintba kerülő, Románc című újságot szorongat (alcíme: Szerelem, Love, L’amour, Liebe), amelyet a vicces nevű Emilio Dry írt, és amelynél már csak az adott sztori címe szellemesebb: Makacsul csókollak.


Tovább

Elképzelhető, hogy a TV2 szappanoperáinak vannak olyan rajongói, akiket az is érdekel, hogy milyen termékek közül válogatnak a fiktív boltban a karakterek. Ennek a nem túl népes csoportnak kedvezünk az alábbi fotóval, amelyet megvizsgálva kiderül, hogy Csillagfood néven saját márkája van a sorozatnak (átmatricázzák vele a valódi konzerveket), és ha megéheznek a vásárlók, akkor „Fokusz” mogyorókrémet nyalhatnak desszertnek. A bal alsó sarokban egy „ezüstös tengerpart” feliratú termék van, ott az eredeti cégnevet egy piros csíkkal tapasztották le, nehogy nem fizetett termékelhelyezés történjék. A majonézzel nem tudtak mit csinálni, az messziről felismerhető.

De miért került egymás mellé a mustár és a mogyorókrém?


Tovább

Friderikusznak kétségkívül jelentős tévés tapasztalata van, de saját műsora már jó ideje nem volt, és ez meglátszott az első adás első perceiben: a rutinjához képest szokatlan izgalommal szorongatta, bal kezével felül-alul markolászta az RTL-nél rendszeresített kartonlapokat, amelyeket azért adnak a műsorvezetők zsebébe, hogy nem tördeljék kezüket úgy, mint szegény Horváth Éva az Éden Hotel pár adásában. Vágót dicsérettel emlegette, iskolát teremtett, mondta, de szóba sem hozta, hogy ő nem a második hanem a harmadik, aki megkapja itthon a formátumot: mintha Fábry nem lett volna kvízmester ebben a Milliomosban 2009 őszén.

Később belelendült a műsorvezető, de nem hiába kérte a második percben, hogy adjanak neki 3-4 adásnyi türelmet a nézők, vélhetően tudta, hogy bele kell szokni a szerepbe. Friderikusz korábban interjúban jelezte, hogy talkshow-mázzal leöntött kvíz lett az eredeti formátumból, és ez látszott is tíz perc után: míg Vágó a tudásra épített, a feszültséget – néha a feszült csendet - szerette, és szívesen beszélgetett az adott történelmi, földrajzi, politikai, művészeti témáról, utódja inkább azon volt, hogy megnevettesse a stúdióban ülőket (elég sokszor kacagtak a nézők, tehát ez bejött neki), és gyakrabban érdeklődött a játékosok családi kapcsolatai, a hozott sztorik iránt, mint elődje. Az előzetesben látott bohóckodás, fekvőtámasz, éneklés, rohangálás és hasonló hardcore-elemek vélhetően később kerülnek adásba, az első epizód ilyen szempontból még visszafogott is volt.

A pénzt továbbra sem adják ajándékba, nem tömik erőszakkal az udvariasan ellenálló játékos zsebébe: 500 ezer forintért az volt a kérdés, hogy „a felsoroltak közül melyik nem fotoszintetizál?”, válasznak pedig négy olyan növénynév volt megadva, amelyről egy átlagos, városi ember nem is hallott. (Magyarország lakosságának 68%-a városban lakik a CIA World Factbook szerint). Ezen el is hasalt az addig ügyesen lavírozó nő, aki végül százezret kasszírozott.

A játákoscastingot dicsérni kell: másodiknak például egy kopasz, szemüveges, de nagydumás, jó humorú ember érkezett, adekvát egy ilyen átalakított, talkshow-ra emlékeztető kvízbe, ő százezerről folytatja majd, a második adásban, egy hét múlva.

Hogy a műsorvezető-castingot is kell-e dicsérni? Aki eddig szerette Friderikuszt, azt nyilván nézni fogja az új Milliomost, aki pedig eddig sem bírta, az nem fogja követni a kvízt. Ilyen egyszerű ez.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek