Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hazai eurovíziós válogató, A Dal című show első adásában tragikus volt a hangosítás, sípolás, zúgás volt hallható. A köztévénél valaki kitalálta, hogy nyilván a sajtósok tehetnek mindenről, így a második adásra nem engedték be többek közt a Life.hu fotósát sem: egy fényképezőgép miatt romlott el egy komoly stúdió hangtechnikája? (Ez arra emlékeztet, amikor sportvezetők, edzők kiakadtak a sportújságírókra, mondván, a hatalmas tehetségek a negatív, lehúzó cikkek miatt önbizalmukat vesztik, ezért lövik a büntetőt 44 méterrel fölé, ezért esnek el a kampós végű fűszálakban.)

Más lap fotósa is tehetetlenül ácsorgott a bejáratnál: „Tilos volt a stúdióba vinni mindenféle technikai eszközt, így a fotósok nem tudtak dolgozni. A köztévénél ugyanis arra gyanakodtak, hogy a riporterek felszerelésének esetleg köze lehet az előző adás bakijaihoz. Kérdés, a kitiltás vonatkozik-e a hét végi döntőre is, amelyről állítólag külföldi újságírók szintén szeretnének tudósítani” – írta a Bors.


Tovább

Nyilván már nem kell heti tízezer eladott cédé a listára kerüléshez, de továbbra is erős a megasztáros és x-faktoros jelenlét a lemezeladási tabellán. Tízből hat ember jött tévés tehetségkutatóból, egy pedig mentor volt.


Tovább

Az x-faktoros x-aktás David Duchovny a Kaliforgiával is nagy ász, mert a Showtime ma leadta az új, hatodik évadra vonatkozó megrendelést.

A csajozós író kalandjai folytatódnak tehát jövőre is, ami nem annyira meglepő, ugyanis évadról évadra 10%-kal nőtt a nézettség, ami - érthetően - elégedetté teszi a tévétársaság vezetőit. A Kaliforgiát az USA-ban nagyjából hárommillióan nézik a tévében, mobilon vagy neten.


Tovább

A Super Bowl minden évben egyedülálló esemény: 2012-ben, négy év után ismét a New York Giants és a New England Patriots csap össze. A helyszín Indianapolis, ahonnan a Sport1 kommentátorai, Faragó Richard és Bencsics Márk élőben jelentkeznek majd.

A döntőt a Sport1 február 5-én, vasárnap, 22 órától adja.


Tovább

A négy zsűritag közül Csiszár Jenő beszélt legkevesebbett a magyar eurovíziós elődöntőn. "Mivel négyünk közül én szólaltam meg utolsónak, előfordult, hogy a háttérből már mutatták, csak néhány másodpercem maradt. De azt hiszem, a pontokból mindenki leszűrhette a véleményemet" – mondta a műsorvezető a Borsnak.

Többen csalódást okoztak neki: "Krisz Rudi az előválogatón, ahol még kilencen döntöttünk, be sem került a legjobb húszba, egy kizárt dal helyére tették be. Attól, hogy egy dal a tévében is elhangzik, a véleményem még nem változik meg róla. Dancs Annamarit pedig értetlenül hallgattam, mert a beküldött hanganyagán egy jól éneklő előadó egy modern dancealappal szerepelt, amitől én személy szerint hideglelést kapok, de a világban nagyon sikeres, ezért szerintem is megérdemelte a tévé nyilvánosságát. Ám a műsorban a művésznő elkezdett operettet énekelni a dancealapra, ugrócsoporttal. Komolyan mondom, már azt vártam, hogy megjelenik a csúcspontnál Hajmási Péter egy nagybőgővel. A legnagyobb csalódás azonban mégsem ez az előadás volt, hanem Gallusz Nikiéké. Remek dalt találtunk az előzsűrizésnél, akár befutó is lehetett volna, ha a szerző nem akar együtt énekelni Nikivel. Szerintem ez alaposan gyengítette a produkciót, függetlenül a kritikán aluli hangosítástól" - nyilatkozta.


Tovább

Rihanna egy brit tévés realityben szerepel, és producerkedik is mellette: a Sky Living csatornával írt alá szerződést a héten. A műsornak még nincs címe, de divatról, divattervezőkről szól, nyilván modellekkel a főszerepben.

 



Tovább


1902 és 1907 közt emelte az American Horror Story című, 12 részes horrorsorozatban látott, Beverly Hills-i házat egy Kaliforniában ismert építész. Valaki hónapokkal a forgatás után kamerával bemerészkedett a falak közé, lement a pincébe is (ahol emberi testrészeket tartottak befőttes üvegben, ahol a legtöbb kísértet bukkant fel), meglátogatta Violet hálóját is – és élve távozott!
 


Tovább

Lehet azt mondani, hogy az egész csak egy show, hogy nincs szükség évente 2-3 tehetségkutatóra, hogy kicsi a piac, hogy nincs elég tehetség, de lemezeladásban ötből hárman (majnem négyen) így is az X-Faktorból vagy a Megasztárból jöttek (Geszti sem lenne ötödik ha nem állna mögötte az RTL, ha nem lépett volna fel kétmilliós nézettségű műsorban.)

Hogy 80 vagy 90 eladott cédé kell-e az első helyhez, az most mellékes.

Top 40 album- és válogatáslemez-lista

1. KOCSIS TIBOR
Az első X - Az élő show-k 10 legnagyobb kedvence, Sony Music

2. ZÁMBÓ JIMMY
Zámbó Jimmy Királysága 1991-2001, Magneoton

3. MURI ENIKŐ
Az első X - Az élő show-k 10 legnagyobb kedvence, Sony Music

4. RÚZSA MAGDI
Magdaléna Rúzsa, Magneoton

5. GRINGO SZTÁR
Pálinka Sunrise, BMC Records


Tovább


Tovább

Az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS) ma bejelentette, mely filmek és színészek szállhatnak versenybe a hőn áhított Oscar-szobrokért a február végi végső megmérettetésen, melyet idén is élőben közvetít az HBO.

Az HBO-n magyar idő szerint február 26-án éjjel 1 órától élőben látható a vörös szőnyeges bevonulás, majd 2:30-tól egyenes adásban közvetítik az Oscar-gálát. A Golden Globe-díjátadóhoz hasonlóan most is beszámolnak majd weboldalukon (www.hbo.hu/live) élőben a ceremónia eseményeiről.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek