Újfent jól teljesítettek a Bajnokok Ligája mérkőzései a PRO4-en, melyek a tíz legnézettebb csatorna közé juttatták a TV2 csoport fiatal csatornáját.


Tegnap este újra a Bajnokok Ligájáé volt a főszerep a TV2 Csoport férficsatornáján, a PRO4-en: az SSC Napoli – Chelsea FC összecsapását élőben adta a csatorna, míg a második, PFC CSKA Moskva – Real Madrid FC meccset felvételről láthatták a nézők.


Az élő mérkőzés ismét hozta az előző heti számokat: a 18-49-es korosztály körében 2,1%-os, a 18-49 éves férfinézők körében 3,5%-os, a fiatalabb korosztályban (18-39 férfinézők) pedig 4,3%-os közönségarányt ért el.


A második mérkőzés alatt szintén kiemelkedő eredmények születtek: a 18-49-es célcsoportban 72%-os nézettségemelkedést hozott a BL, a fiatalabb (18-39 éves) férfiak körében pedig megduplázta nézőinek számát.


Emellett a PRO4 tegnap mindkét mérkőzés alatt bekerült a TOP10 csatorna közé: az első mérkőzés ideje alatt a 18-49 évesek körében a tízedik, a férfinézők körében a kilencedik, míg a második mérkőzés ideje alatt a 18-49 éves férfinézők körében a nyolcadik legnépszerűbb csatorna lett a PRO4 - tudatta a TV2.