A brazíliai világbajnokságra vezető út első lépéseként Bulgária ellen lépnek pályára Egervári Sándor tanítványai. Vidékre, Győrbe költözik a magyar labdarúgó-válogatott. A találkozót a Sport1-en láthatják a nézők - tudatta a csatorna.

Csaknem másfél éve már csak a budapesti közönség buzdíthatta Dzsudzsákékat hazai pályán. A megújult ETO-parkban eddig egyszer, Oroszország ellen játszott a válogatott, akkor döntetlennel ért véget a mérkőzés. Bulgáriával szemben kecsegtető mérleggel rendelkezünk, hiszen 18 találkozón 11 magyar győzelem született, négy döntetlen mellett pedig csak háromszor kapituláltunk. Az igaz, hogy 2005-ben, a legutóbbi találkozó alkalmával a bolgárok örülhettek, hiszen 2–0-ra győztek. A közvélemény azonban ezúttal győzelemre hangol. A Sport TV Zuhanyhíradó című műsorának kérdésére például a nézők csaknem 85 százaléka válaszolta, hogy hazai győzelmet vár a szerdai találkozón.

A mérkőzést kommentátora Faragó Richard lesz, a pálya széléről pedig a Harmadik Félidő műsorvezetői, Takács Rita és Molnár Mátyás jelentkeznek. A stúdióban Matuz Krisztián Nyilasi Tiborral és Puhl Sándorral elemzi a győri eseményeket.

Magyarország – Bulgária: február 29., szerda, 17:00, Sport1

Ajánlat: http://www.origo.hu/teve/20110617-takacs-rita-ez-szerelem-maskepp-nem-lehet-csinalni.html