Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csütörtökönként a Gotham első évadában a DC Comics nagysikerű képregényeinek világába repít a Prime csatorna, ahol James Gordon (Ben McKenzie) oldalán kutathatják a nézők Batman és az ikonikus Gotham-karakterek eredettörténetének homályos részleteit. 

Gotham (Gotham)

Ben McKenzie (James) - Zámbori Soma
Donal Logue (Harvey) - Besenczi Árpád
David Mazouz (Bruce) - Pál Daniel
Sean Pertwee (Alfred) - Kőszegi Ákos
Robin Lord Taylor (Oswald) - Karácsonyi Zoltán
Erin Richards (Barbara) - Balsai Mónika
Camren Bicondova (Selina) - Csuha Borbála
Cory Michael Smith (Edward) - Csőre Gábor
Drew Powell (Butch) - Schneider Zoltán
Morena Baccarin (Leslie) - Györgyi Anna
Jada Pinkett Smith (Fish) - Radó Denise
Zabryna Guevara (Sarah) - Bognár Gyöngyvér
John Doman (Carmine) - Ujlaki Dénes
David Zayas (Sal) - Háda János
Victoria Cartagena (Renee) - Bogdányi Titanilla
Richard Kind (James) - Rosta Sándor
Andrew Stewart-Jones (Crispus) - Orosz Ákos

Magyar szöveg: Laki Mihály
Hangmérnök: Schupkégel Sándor
Vágó: Szemerédi Gabriella
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Szinkronrendező: Kertész Andrea
Stúdió: Masterfilm Digital


Tovább

Amerikában élő színésznők fotóját felcserélték egy rendezvényen, így elég különös lett a kitűzője. Interjút Lilivel itt olvashat.


Tovább

Kellemes, fogyasztható, fordulatos sorozatról van szó, jóvágású, jóképű férfiakkal, csinos, vonzó nőkkel, akiknek a bevetések után is általában jól áll a haja.

Mivel egy terrorista-ellenes sztori adja az egész magvát, és az első évad is inkább dráma volt, mint komédia, a plakát talán nem adja vissza a történet feszültségét.

22 rész után jön a 2. évad, kezdés szeptember 25-én.


Tovább

Itthon nem megy annyira a zeneipari showbizniszbe kalauzoló Empire, de annál jobban fut az Egyesült Államokban. Nyakunkon a 3. évad, itt van két új plakát mellé:


Tovább

Közeleg a Westworld, egy science fiction, thriller sorozat, Jonathan Nolan és Lisa Joy munkája.  Az alapját az 1973-as film adja, amelyet Michael Crichton írt és rendezett. Alább a friss plakát, gyereknek azért ne mutogassuk.


Tovább

30 fok van, még jó, hogy nem nagykabátban pózol. Nem is fosztanánk meg blogunk olvasóit a műsorvezető- modell legfrissebb, mai képétől.


Tovább

Hamarosan rajtol a Sztárban sztár, az énekesek maszkjait már elkészítették a mesterek.  Ott lesz a műsorban Király Linda, Polyák Lilla, Radics Gigi, Muri Enikő, Kozma Orsi, Nagy Adri, Mészáros Árpád Zsolt, Kocsis Tibor, Kefir, Homonnay Zsolt, Vásáry André és Veréb Tamás - de vajon melyikük rejtőzik a maszk alatt?


Tovább

Kilencedik évadját kezdi csütörtökön este, 23.35-kor a BrandMania az RTL Klubon. Az első adás a világ legnagyobb reklámfesztiváljáról jelentkezik a francia riviéráról, Cannes-ból.

A londoni Fashion Week, a barcelonai Mobil Show, a genfi autószalon legfrissebb trendjeinek és a hazai kommunikációs- és marketingipar legújabb innovációinak tavaszi bemutatása után tovább folytatódik a műsor.

A csütörtöktől heti rendszerességgel tizenhat új BrandMania produkció kerül az RTL Klub képernyőjére. A Simon Krisztián műsorvezetővel felálló csapat a 119. adást Cannes-ban forgatta a nyár elején, ahol a magyar kreatívok minden korábbinál nagyobb sikert értek el.


Tovább

Vége a forgatásnak, erről a Jocit alakító Lengyel Tamás számolt be közösségi oldalán. Az új részek ősszel kerülnek képernyőre, több új színész csatlakozik az RTL Klub sorozatához, Nagy Ervin például Stohl karakterének öccsét játssza majd.

A forgatás májusban kezdődött, jó volt a hangulat, helyszíni riportot itt talál.


Tovább

Az HBO sorozata kemény, mint az acél, úgyhogy a hívek néha nem bánják, ha puhára hajthatják le a fejüket. Főleg, ha kedvenc (fantasy) történelmi családjuk címere van rajta.

Mondjuk az is sokat elárul a rajongókról, ki melyiket választja. A nyúzott, halott embert nem is látjuk!


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek