Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Retroreklám-sorozatunk újabb része.

A hidegháborús évtizedek a reklámiparra is hatással voltak, nem egyszer karikírozták ki egymást az amerikaiak és az oroszok (jó esetben magukat is). Az alább reklámszpot a nyolcvanas évek elejéről való, a Wendy's friss imázsát, a sokszínű választás lehetőségét veti össze a szovjet érával, annak szürkeségén, egyhangúságán derülve. Innen nézve persze ez nem volt vicces, de biztos az amerikaiak jót kuncogtak 30-35 éve ezen.


Tovább

A Barátok közt szereplőválogatást hirdet 15 év felett minden korosztály részére. A pótnap 2016. október 1., szombat reggel 10 óra. A helyszín: Média Center Campona 1222. Budapest, Nagytétényi út 29/b, Barátok közt stúdió.

Lehet, hogy eleinte csak kávézást imitáló vendég lesz a Rózsában, vagy egy egymondatos statiszta, de apró léptek vezetnek a világhír felé!


Tovább

Shakira tette ki magáról ezt a fényképet: nem figyelt eléggé, vagy szándékosan hagyta rajta, az szinte mindegy. Lábujjköröm-festés közben látható, de közben egy méretes műpénisz pihen nem messze tőle. Fb-oldalán látható a fotó, pár napja kinn, biztos levette volna a menedzsere, ha zavarja.


Tovább

2016. szeptember 17-e, szombat 13 órától a Karinthy Színházban (1118. Budapest, Bartók Béla út 130.) megint lesz Szinkron Színház.

13 és 14 óra között mesével, diafilmekkel, játékokkal, ajándékokkal  Andresz Kati és Seder Gábor várja majd a kicsiket és szüleiket, hogy hangjukkal keltsék életre kedvenc diafilmjeiket. A bátrabbak diafilmet is nyerhetnek.

Délután három és négy között egy helyen találkozhat a Family Guy legtöbb magyarhangjával. Élőben mutatják meg tudásukat a színészek, akik nem csak egymás szerepeit cserélik fel, de a nézők is kipróbálhatják magukat ebben a társaságban.

Dányi Krisztián műsorvezető mellett Kerekes József, Schnell Ádám, Nemes Takách Kata, Hamvas Dániel, Seder Gábor és Kapácsy Miklós várja a rajongókat. Lesz egy meglepetésvendég is, aki a műsor második felében lép színpadra. A program után lehetőség nyílik az előtérben a művészekkel közös fényképet készíteni, autogramot gyűjteni.

Utánuk látássérült fiatalok próbálhatják ki, milyen lehet, ha az ő hangjukkal szólal meg egy film szereplője. Igazi szinkronstúdióban, színész, hangmérnök, rendező segítségével szinkronizálhatnak.


Tovább

Ötletes, szellemes szpottal népszerűsíti a Kézilabda BL-meccseit a Sport TV, érdemes rászánni egy percet, mert ritka a humoros, könnyed hazai reklám.


Tovább

Tudjuk, hogy egy nagy átváltozóművész, de legutóbbi képe is elég jól sikerült. Felismerné így?


Tovább

Szűk két hónap, és kiderül, hogy merre kanyarodik a családi sztori. 2015 legjobb hazai, drámai sorozata volt, magasan a léc, de bízunk ebben az ötösben:


Tovább

Jaimie Alexander (karaktere Jane Doe ) a Blindspotban látható mostanában, főszereplő, és a széria is fordulatos, élvezhető. Viszont szegény egyre jobban hasonlít Michael Jacksonra.


Tovább

A Fear The Walking Dead igen nyomasztó sorozat, súlyos dráma, de a tengerparti forgatás azért nem lehet olyan nyomorúságos, legalábbis Karen Bethzabe, Elena Reyes megformálója képei alapján. 


Tovább

Talán nem fogynak elég jól a lemezek, vagy nem tudni, mi az oka, de a művésznő elég merész képekkel támad az Instagramon.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek