Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagyon megtetszett a CW marketingeseinek a 12 majomhoz készült pár plakát, de annyira, hogy a saját sorozataikhoz is alkottak hasonlót. Talán ez a szó nem is annyira jó ide, mert inkább ellopták a koncepciót a SyFy-től, és szemrebbenés nélkül felhasználták saját céljaikra. Ettől még lehet jó a Frequency, de ez azért elég ciki.

A képet a Sorozatguru oldalon leltük.


Tovább

A Válótársak színésze, Stohl András a Nemzeti Vágta Jótékonysági Sztárfutam résztvevőinek edzésén. Az MTI-kép a Pasaréti Honvéd Lovardában készült.


Tovább

Öt nap múlva már itt is az új Amerikai Horror Story, de még mindig nem tudni, miről is szól majd, mi a helyszín, a fő sztori - jár a dicséret az összes stábtagnak, mert senki sem fecsegett. Alább két nyomasztó promókép, 14-én kezdenek:

Az első évad remekül kezdett, a második sokkal súlyosabb és deermesztőbb volt (elmegyógyintézet, kannibál, őrült orvos, torz lények a kertben, satöbbi). Utána jött a boszorkányos marháskodás, egyértelmű mélypont.

A negyedik a szörnycirkusszal, gnóm artistákkal támadott, az ötödikben pedig egy rettenetes hotel adta a hátteret: utóbbi évad jó lett volna, ha 7-8 részben letudják, és nem húzzák túl sokat. De azért - némi félelemmel szívünkben - várjuk a hatodikat is.


Tovább

Az egyik legjobb hazai műsorvezető fiút vár, erről a Best magazinnak mesélt először Liptai. Innen is gratulálunk, noha lány esetében is pont ezt tettük volna. :)

Kép forrása: Fb / Liptai


Tovább

Galaktika magazin, nyolcvanas évek, öreg Skoda, balatoni víkendház. A sztori főszereplője egy fényképezőgépet talál a padláson, filmet fűz belé, és hangulatképeket készít saját örömére. Ám idővel észreveszi, hogy amit lekattint, az menten és nyomtalanul eltűnik: a kutya után saját húga, helyén csak egy magányos matrac lebeg a tó vízén, lesz is nagy riadalom, jönnek a búvárok, kiszáll a rendőrség.

18 perc dráma, kevés szöveggel, szép képi világgal, továbbgondolásra - mivel válasz nincs, kicsit olyan, mintha egy film a felénél hirtelen véget érne. Még elnéztük volna, de ez a rövidfilm egy ilyen műfaj.

A Záridő című kisjátékfilmet, amely kategóriájában elnyerte a 2015-ös H.S.C. Aranyszem fesztivál legjobb operatőrnek járó díját, szeptember 11-én, vasárnap, 23 óra 10 perckor vetíti az M2/Petőfi TV. A film egyik operatőre Szőke Dániel volt, rendező-forgatókönyvíró-operatőre Reich Dániel. Interjút vele itt olvashat. 


Tovább

Újfent Tilla lesz a Sztárban sztár műsorvezetője, már javában készül a feladatra, ma egy edzőteremből posztolt, a kép mellé pedig ezt írta:

"Vasárnap már Sztárban sztár! Nagyon készülök :))))"

Ők lesznek a széria énekesei: Király Linda, Polyák Lilla, Radics Gigi, Muri Enikő, Kozma Orsi, Nagy Adri, Mészáros Árpád Zsolt, Kocsis Tibor, Kefir, Homonnay Zsolt, Vásáry André és Veréb Tamás.


Tovább

A legjobb hazai drámai sorozat késő ősszel, novemberben tér vissza, a családi konfliktusok mellett újfent meggyűlik a család baja a törvénnyel. 


Tovább

Többek közt azért, mert visszatér Carrie Mathison. A Közel-Kelet helyett most New Yorkban kavar kedvenc bipoláris ügynökük.


Tovább

Itt egy friss promóciós plakát az Aranyélethez. A második évad ősszel jön, az első kiváló volt, úgyhogy várjuk.


Tovább

Hogy verte le Spartacus serege a többszörös túlerőben levő rómaiakat? Miért hagyta meg a babiloni nemesek vagyonát Nagy Sándor? Hogy okozta egy ember árulása háromszáz pusztulását? A DoQ-n szeptember 7-én debütáló Döntő ütközetek című sorozat közelebb hozza, részletesen elemzi, és számítógépes játékhoz hasonló technológiával újjáéleszti a leghíresebb csaták történéseit és a hadvezérek által alkalmazott stratégiákat.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek