Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az RTL még nem mutatta be alaposabban az újabb garnitúrát, a díszes társaságot, de az biztos, hogy az alábbi lányka villalakó lesz holnaptól. VV8 Zsófi, ha jól sejtjük.


Tovább

Közeleg a High Maintenance című amerikai sorozat az HBO-ra, amely Ben Sinclair és Katja Blichfeld házaspár műve. A széria egy füvet árusító díler (Sinclair) útjait mutatja be, amint teríti az árút New Yorkban, így ismerünk meg több fogyasztót, saját közegében.

A High Maintenance 2012-ben websorozatként nyitott, szeptemberben kerül a tévébe. Itt egy friss plakát mellé:


Tovább

Elég jól sikerült a Fear The Walking Dead visszatérése, sok szenvedést láttunk, de a Teotihuacan-piramisokat nem. Ennek ellenére ott van néhány a sorozathoz készült hivatalos plakáthoz, amely az előző stílusában készült.


Tovább

A Fear The Walking Dead folytatódik, augusztus 22-én, hétfőn lesz a világpremier. Alább egy jópofa poszter mellé:


Tovább

"Idén negyven éve, hogy a zenei pályára léptem. Ezt megkoronázva, augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetésben részesültem. Átvehettem a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét. Megtiszteltetés és nagy öröm számomra az elismerés" - írta oldalára Patkó Béla, azaz Kiki, akiért a nyolcvanas években odavoltak a tinilányok tízezrei. 


Tovább

Az Űrbalekok című sorozatban megismert egykori gyereksztár fogta magát, és levonult egy dobszerkóval a Los Angeles-i földalattiba, ahol lelkes dobolásba kezdett. Habár a színész szemmel láthatóan élvezte a show-t, az utastársakat nem nagyon hatotta meg a dolog. Gordon-Levittet egyetlen férfi szólította csak meg, de ő is csak arra hívta fel a figyelmet, hogy egy kicsit hasonlít Pee-wee Hermanre – amivel a stáb tagjai körében nagy derültséget keltett.

Az akcióval a színész saját projektjét, az Everyday, Spectaculart akarta népszerűsíteni, melynek keretében minden előadóművészt arra biztat, hogy hétköznapi díszletek között, hétköznapi helyzetekben hozzanak létre valamilyen produkciót. „Arra kérlek titeket, srácok, hogy zenéljetek nyilvános helyen. Én a magam részéről doboltam a metrón” – írta a sztár Facebook-oldalára, ahol a fent látható videót is megosztotta.


Tovább

A rendkívül talányos teaserek után kijött két újabb plakát is a szeptember 14-én már hatodik évadával jelentkező Amerikai Horror Story című antologikus horrorsorozathoz.

A széria alkotói rendkívül titkolózóak az új szezont illetően, és ezektől a poszterektől sem leszünk sokkal okosabbak – de jó eséllyel kitör tőlük a frász, és persze tovább csigázzák a kíváncsiságunkat.

Az egyiken hatost formázó véres kampókat láthatunk, a másikon pedig a Nosferatu című vámpírfilmklasszikust idézik meg. A korábban nyilvánosságra hozott, nem kevésbé félelmetes plakáttal együtt garantáltak a rémálmok.


Tovább

Mint írtuk korábban, augusztus 15-én új zenetévé indul itthon, a TV2-csoport gondozásában. A Zenebutik címért egyezkedni kellett az MTVA-val, úgy tudjuk, műsorcímként le volt védve, csatornanévként nem: de végül megegyezhettek a felek. Fres Andi és Éden Peti lesznek az arcok, mi pedig belestünk az első heti programstruktúrába.

Augusztus 15-én egy Indulj be! című blokkal indul az új tévé, ezt a Pop Shop majd a Hungerő követi. Közepes logikai érzékkel kikövetkeztethető, hogy ebben magyar előadók, hazai zenekarok tűnnek majd fel. Lesz Shake című blokk, nyilván mindenféle stílus helyet kap ebben, de Rockin’ címmel is találunk napi dózisokat, ebben aligha polkát és tangót adnak.

Lesz még Zenebutik top 10, aztán egy Chill nevű, nyilván lágyabb blokk naponta. Este nyolckor az Alapozó című műsor kezdődik, ez persze a bulikra készíti fel a tévé előtt dekkoló ifjúságot.


Tovább

Nagyon híres, és jelenleg talán a legmenőbb sorozatban játszik, főszerepe van. Annyit még elárulunk, hogy korábban vöröses-barnás volt a haja, de most új külsővel szelfizett egy merészet. Ki ő? Megfejtés a kép alatt.





Sophie Turner, a Trónok harca Sansája


Tovább

 Persze csak a napi 10-12 órás forgatások szünetében. Ne legyen kétségünk, rendesen meghajtja őket az RTL Klub. Ősszel jön az X-Faktor, ez már a hatodik!


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek