Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Igazából az élőszereplős Star Wars-sorozatot várjuk (amit évente egyszer szóba hoznak,  majd gondosan elfelejtenek), de legalább az animációs széria folytatódik ősszel. Nem az igazi, de ez is valami. Alább egy friss plakát mellé:


Tovább

Közeleg a Fear The Walking Dead folytatása, itt egy friss plakát hozzá. Úgy tűnik, továbbra sem lesz erős a sorozat komédia-jellege, viszonylag keveset fogunk hahotázni, ha követjük.


Tovább


A hazai pornóipar egyik volt csillaga aggasztó képet posztolt Dublinból, picit fáradtnak tűnik rajta. Magyarázat nincs.

Monique Covet amúgy pár hetet töltött nemrég Magyarországon, amúgy Olaszországban él jó ideje. Pár hete még jobb formában fotózták:


Tovább

A régi, kedvelt magyar rajzfilmet sok országban vetítették, persze szinkronnal. Macedónul kétmillióan beszélnek, találtunk egy helyi verziót, nézze csak meg itt!


Tovább

A Magyaroszág szépe választáson volt jelenése a színpadon, de engedte, hogy mindenki mást előbb vegyenek kezelésbe a sminkesek, fodrászok. "Pont akkor amikor leültem a székbe, jöttek a szervezők, hogy azonnal menjek mert nemsokára kezdődik az élő adás... Majdnem megállt a szívem, amikor belegondoltam, hogy smink nélkül kell a színpadra mennem. Azt mondták, hogy van tíz percem, de szerintem majdnem mindenki tisztában van azzal, hogy egy olyan profi smink, ami a tévébe való, minimum 40 perc, de inkább egy óra" - írta oldalára. Végül megoldotta, úgy tűnik.


Tovább

Csobot Adél remek formában van a szülés után, amit egy friss fürdőruhás képpel bizonyított a Facebookon. "Hol vagy Hasselhoff?" – kérdezi a fotó mellett, úgy tűnik, piros fürdőruhájáról a Baywatch jutott eszébe. 


Tovább

Vannak még bőven a világban, akik a mai napig nem tudtak leszakadni a Jóbarátok-ról, esetenként újabb és újabb bakikat is észrevesznek. Valószínűleg a sok millió rajongó közül Nick Turneren kívül kevesen szúrták még ki azt a jelenetet, amelyet a stand-up komikus a Twitter-oldalán mutatott - ide kattintva ön is megnézheti. 

A videóhoz a felirat: "És a Jóbarátok legjobb statisztájának díját az a nő kapja, aki belekortyol a kávéjába, aztán megrágja."


Tovább

Az Eb-n a németeket legyőzve döntőbe jutott Franciaország, aminek természetesen a francia származású Cooky igencsak örült. A Facebook-oldalára kitett egy videót, Siófokon került eksztázisba a győzelem miatt:


Tovább

Kozso folyékonyan beszél indiánul, noha több száz nyelv van. „Soha nem tudtam néhány szónál többet indiánul, és a műtétem után egyszer csak rádöbbentem, hogy gyönyörűen beszélgetek ezen a nyelven. Ennek pedig csak egyetlen magyarázata van: köztudott, hogy az emberek az agyuk mindössze 10 százalékát használják, de nálam az agyműtétem után a maradék 90 százalék is beindult!” – nyilatkozta a szomorú szamuráj a Lokálnak.

Azért nem lett volna baj tisztázni, Kozso indán lelke vajon melyik nyelven szólalt meg, ugyanis sok száz indián nyelv és nyelvjárás létezik máig, és továbbra sem érti meg magát a kecsua a hopival, a komancs a guaraníval, a navahó az aimarával.


Tovább

Az egykori playmate-nél, a rúdtánc hazai népszerűsítőjénél is elkezdőtt a nyár, legalábbis újabb képei szerint. Ehhez sokkal többet nem is lehet hozzátenni.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek