Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


A Scream Queens 2015-ben rajtolt, Ian Brennan és Ryan Murphy (Glee, Kés/Alatt, Amerikai Horror Story) műve, tehát elvileg jó is lehetne. Mi 1-2 rész után feladtuk, de másoknak bejött, mert már a második évad van soron, itt egy plakát mellé:


Tovább

A Night Of, az Aznap éjjel című HBO-krimi talán a nyár legjobb sorozata eddig: hibátlan a színészi játék, karakteresek, markánsak a figurák, a sztori pedig lassan csordogál, de ez egy cseppet sem unalmas. Mutatunk pár kőkemény fazont a 3. részből, hátha kedvet kap hozzá:


Tovább

Az MTK a hazai 2-1-es vereség után idegenben 2-0-ra kapott ki az Európában egyáltalán nem jegyzett azeri Qabala csapatától, és 1-4-es összesítéssel búcsúzott az El-től. A visszavágó július 21-én volt, de rendületlenül ismétli az M4 Sport, például 27-én délelőtt.

Ki fogja nézni ezt a szánalmas vergődést az eredmény tudatában, pláne úgy, hogy az MTK-nak alig maradtak szurkolói? Mi értelme ennek? (M4 Sport, verhetetlenek vagyunk - így szól a szlogen, épp ebben a pillanatban.)


Tovább

A nagy melegben aki csak teheti, vízpartra megy, így tett a Megasztár volt győztese, Tolvai Reni is. Nem fosztanánk meg a blog látogatóit ettől a képtől:

Forrás: Instagram / Tolvai Reni


Tovább

A tehetséges énekesnő, a Jóban Rosszban színésznője is láthatóan elkezdte a nyarat, és ezt két remek képpel jelezte is.

Forrás: Fb / Nagy Adri


Tovább

Kapott egy plakátot a Blindspot is, amely szeptemberben tér vissza a képernyőre. A sorozatot mi 4-5 rész után felfüggesztettük, de nem véglegesen - nem rossz, csak épp erős a mezőny, jöttek jobbak. Persze sokan szeretik, ők biztos beszerzik majd a folytatást. A poszternél mindenesetre láttunk már ötletesebbet.


Tovább


Nyári kiadásban, farmersortban fotózta magát kedvenc hazai szépségkirálynőnk. Térdsérülése kissé aggasztó, reméljük, állapota hamarosan javul.


Tovább

 Nem csak a 24 támad fel hamarosan, hanem a Szökés is, amely itthon egy időben nagy kedvence volt a magyaroknak. Sajnos az első két évad után kusza lett a sztori, már nem kötötte le annyira a nézőket, de hátha a folytatás bejön. Itt egy poszter hozzá:


Tovább

Mint korábban írtuk, feltámad a 24 brandje, de nem Kiefer Sutherland lesz a főszereplő. A formátum megmarad, a valós időben zajló eseményeket látjuk majd, és persze lesz terror is, nyilván. Alább egy friss plakát:


Tovább

A 2010-ben Megasztárt nyert énekesnő tehetséges, jó a hangja, jól is néz ki, de valami megdöbbentő, milyen képeket tesz ki magáról. Nem tudni, milyen fotós alkalmazást, milyen filtereket használ, de szerfelett sajátos az önképe, maradjunk ennyiben. Itt egy újabb remek darab:


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek