2016. szeptember 17-e, szombat 13 órától a Karinthy Színházban (1118. Budapest, Bartók Béla út 130.) megint lesz Szinkron Színház.

13 és 14 óra között mesével, diafilmekkel, játékokkal, ajándékokkal  Andresz Kati és Seder Gábor várja majd a kicsiket és szüleiket, hogy hangjukkal keltsék életre kedvenc diafilmjeiket. A bátrabbak diafilmet is nyerhetnek.

Délután három és négy között egy helyen találkozhat a Family Guy legtöbb magyarhangjával. Élőben mutatják meg tudásukat a színészek, akik nem csak egymás szerepeit cserélik fel, de a nézők is kipróbálhatják magukat ebben a társaságban.

Dányi Krisztián műsorvezető mellett Kerekes József, Schnell Ádám, Nemes Takách Kata, Hamvas Dániel, Seder Gábor és Kapácsy Miklós várja a rajongókat. Lesz egy meglepetésvendég is, aki a műsor második felében lép színpadra. A program után lehetőség nyílik az előtérben a művészekkel közös fényképet készíteni, autogramot gyűjteni.

Utánuk látássérült fiatalok próbálhatják ki, milyen lehet, ha az ő hangjukkal szólal meg egy film szereplője. Igazi szinkronstúdióban, színész, hangmérnök, rendező segítségével szinkronizálhatnak.