Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Közös utazáson vesz részt Iszak Eszter, és a Barátok közt színésznője, Nagy Alexandra. A napokban több képet is megosztottak a követőkkel, míg itthon esett az eső és fújt a szél, ők a napfényt élvezhették Máltán.


Tovább

A Barátok közt szereplője, az egyik legcsinosabb hazai sorozatsztár újabb képet tett ki magáról Facebook-oldalára, épp izzadás közben látjuk. Nem vagyunk irigyek, megosztjuk mi is:


Tovább

Új sorozatot kezdünk a blogon, a köztudottan extrém japán tévés gameshow-kat vesszük szemügyre: ezek a legkevésbé emlékeztetnek a nyugodt tempójú, szegényes képi világú, műveltséget, olvasottságot igénylő európai kvízekre, sokkal inkább az egyszerűbb szórakozást szolgálják, gyakran épp azzal, hogy fájdalmat okoznak a résztvevőnek, netán meg is alázzák – azon lehet ám hahotázni!

A sorozatunk első darabja még visszafogott és szelíd, nem épp mai, de szórakoztató, kissé emlékeztet az RTL által átvett Kalandra fal!-ra, de csak annyiban, hogy itt és ott is van egy fal. Ebben a játékban a fenn ücsörgők alatt kell bontani a falat, minitankkal, női röplabdacsapattal, ütős együttessel, ifjú focistákkal, görkorisokkal vagy középkori faltörő szerkezet imitációjával érkező pappal.

10.30-nél van egy drámai csúcspont, amúgy érdemes megfigyelni, milyen őrült hangos mindenki: a műsorvezető például olyan elszántan ordibál, mintha egy japán tengernagy lenne a II. világháborúban, és épp csatába küldené a katonáit Okinawa visszafoglalásáért. A legviccesebb persze akkor lenne, ha a megszeppent versenyzők nem biztosítókötélen lógnának, de a közönség láthatóan így is remekül szórakozik.

Szándékosan egy őrült, de nem túl beteg gameshow-val kezdtünk, ahogy telnek a hetek, úgy durvulunk mi is.


Tovább

Noha egy hónapja bemutatta a Netflix a kiváló sorozat második évadját is, még szállingóznak hozzá a poszterek. Itt van három, eléggé egy kaptafára készültek, de ez legyen a legnagyobb bajunk.


Tovább

Sebestyén Balázsék a Nagy Őszi Roadshow részeként péntek reggel a Dunáról jelentkeztek, kora reggel hajóra szálltak és onnan köszöntötték a hallgatókat.

Szeptember 26-tól öt napon keresztül öt nagyvárosban indították a napot, Sopronban, Kaposváron, Baján, Egerben és Budapesten találkozhattak a hallgatók a rádiósokkal.


Tovább

A TV2 most megmutatta, mi sem rejtegetjük:


Tovább

Boldog születésnapot a Baywatch egyik legszebb szereplőjének!


Tovább

Pásztor Anna 2004-ben adta első koncertjét zenekarával, akkor még éjszaka titokban együtt járták az aulujárókat, hogy kitegyék a plakátokat. Döbbenetes számára, hogy ma már egy klikkel kilövődhet és százezrek egyszerre eljuthat az üzenet.

Nem igazán érzi magát otthon az online világban, az Internet Hungary konferencián meg is mutatta, hogy kézzel írt lapon hordja magánál naptárát.

Üzletasszonyosat játszom az Internet Hungaryn - írta a képe mellé.

A közösségi médiában aktív, de nem minden posztot ő tesz ki, mint fogalmazott, nagy gépezet áll mögötte. Furcsa neki, hogy a Star Academy zsűrijében Vastag Csaba és Király Viktor folyton szelfiket készít, ez nem az ő világa, nem szereti így mutogatni magát, holott imád "sok" lenni, szeret mindent nagyon - és nem csak félig-meddig - csinálni.

Sokszor próbálnak cégek együttműködni vele, de olyat soha nem tesz közzé, amivel nem ért egyet, vagy amit nem szeret.

"A mesterkélt dolgokon átlépnek az emberek, csak az fogja meg őket, ami a lelküket szólítja meg" - mondta. Divatból dalszöveget sem írt soha, képtelen nem őszintének lenni.


Tovább

Sass Dani tavaly A konyhafőnök című műsorban tűnt fel, közel egy év alatt húszezer követője lett a Facebookon - az Internet Hungary konferencián arról mesélt, hogy kezdetben "szemetesládaként" gondolt a rajongói oldalára, csak azért hozta létre, hogy elválassza a nézői leveket a privát oldalától.

A döntő napján közzétett egy posztot, melyben gratulált az őt legyőző Orbán Áginak, ez pedig olyan népszerűséget hozott, amire nem számított: hirtelen megduplázódott a követők száma. Úgy érezte, felel azért a hatezer emberért, aki kíváncsi rá, így előzetes terveivel ellentétben nem törölte az oldalt a műsor végét követően.

Az oldalon gasztronómiáról és sportoló szóló posztokat tesz közzé, gyakran beszélgetésekbe is belemegy, privát üzenetben pedig elég mókás dolgokkal is találkozott már, mint mondta.

Nem tudja, meddig lesz meg a közönsége: tisztában van azzal, hogy mivel most indult a főzőműsor negyedik szériája, új karaktereket láthatnak és követhetnek a nézők. Míg az ő szériájából csak hárman indítottak saját profilt, a mostaniak közül már öten megtalálhatók a Facebookon, többen tőle kértek segítséget, hogy műköstessék jól az oldalukat.

"A hitelességem nem hagytam soha csorbítani, csak olyan tartalmakat teszik ki, amit valóban szeretek. Tudom, hogy nagyon beteg dolog, de a múltkor már futás közen azon gondolkodtam, hogy milyen szöveggel tegyem ki, hogy 28 kilométert futottam" - mesélte.


Tovább

eNem lehet olyat kérdezni a Coca-Cola Facebook oldalán, amire ne érkezne válasz, a cég kiemelt hangsúlyt fektet a fogyasztókkal való kommunikációra. Évente 900 ímélt kapnak, köztük vannak olyan "feltalálók", akik egy-egy termék ötletével keresik fel őket, és olyanok is, akik szívesen szerepelnének a reklámfilmjeikben.

Időigényes és aprólékos munkát igényel, hogy mindenre adjanak választ, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy érdemes erre figyelni.

A céget gyakran éri támadás a magas cukor-, illetve koffeintartalmú üdítőik miatt, ezekre is rögtön reagálnak - mikor azt állították, hogy a kólába áztatott hús másnap reggelre eltűnik, akkor videóra vették ezt, hogy bebizonyítsák, nem igaz - többek közt erről mesélt Pellion Ágnes az Internet Hungaryn.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek