Sass Dani tavaly A konyhafőnök című műsorban tűnt fel, közel egy év alatt húszezer követője lett a Facebookon - az Internet Hungary konferencián arról mesélt, hogy kezdetben "szemetesládaként" gondolt a rajongói oldalára, csak azért hozta létre, hogy elválassza a nézői leveket a privát oldalától.

A döntő napján közzétett egy posztot, melyben gratulált az őt legyőző Orbán Áginak, ez pedig olyan népszerűséget hozott, amire nem számított: hirtelen megduplázódott a követők száma. Úgy érezte, felel azért a hatezer emberért, aki kíváncsi rá, így előzetes terveivel ellentétben nem törölte az oldalt a műsor végét követően.

Az oldalon gasztronómiáról és sportoló szóló posztokat tesz közzé, gyakran beszélgetésekbe is belemegy, privát üzenetben pedig elég mókás dolgokkal is találkozott már, mint mondta.

Nem tudja, meddig lesz meg a közönsége: tisztában van azzal, hogy mivel most indult a főzőműsor negyedik szériája, új karaktereket láthatnak és követhetnek a nézők. Míg az ő szériájából csak hárman indítottak saját profilt, a mostaniak közül már öten megtalálhatók a Facebookon, többen tőle kértek segítséget, hogy műköstessék jól az oldalukat.

"A hitelességem nem hagytam soha csorbítani, csak olyan tartalmakat teszik ki, amit valóban szeretek. Tudom, hogy nagyon beteg dolog, de a múltkor már futás közen azon gondolkodtam, hogy milyen szöveggel tegyem ki, hogy 28 kilométert futottam" - mesélte.