Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Majka vasárnap este betegen vezette a Rising Start, a műsorvezető közösségi oldalán számolt be arról, hogy mennyire túlhajtotta magát az elmúlt időszakban: esténként forgat a Hal a tortánnal, dalszöveget ír, műsorokat vezet élőben és koncertekre is utazik országszerte. A tehetségkutató kamerapróbájára sem tudott elmenni, annyira rosszul volt, a vasárnapi élő show-ra azonban összeszedte magát, akkor meg pechjére kisebb baleset érte.

„Vasárnap pedig 11-re már bent kellett lennem a TV2-ben, mert este Rising Star. Éreztem, hogy elfogyott az erőm már estére. De annyira, hogy két párbaj szünetében kiugrottam elszívni egy cigit és olyan dolog történt, ami már nagyon rég. ELESTEM, B.SZDMEG! Szakadt az eső és megcsúsztam valami szaron. Rajtam a csilli-villi ruci, négy perc múlva jövünk vissza reklámról, én meg nyakig sárosan ott állok a milliárdos díszletben. Megoldották, profik. Vagyis én profin estem! Kaszkadőr is vagyok, na! Bár ez egyik gesztikulálás közben lehetett látni, hogy koszos a tenyerem!”- számolt be az esetről.
 


Tovább

Molnár Andi, Tücsi és Tóth Laura Horti Gáboral dolgoznak, a SportKlub csatorna képernyőjén lesznek minden szombaton este 8-kor. A műsor címe Horti angyalai, a lányok mindenféle sportot kipróbálnak.
 


Tovább

Klausmann Viktor Molnár Anikóval három hónapot volt együtt 2005-ben, és ahogy a tegnap esti Pimasz úr ott alszik-ban elmesélte, akkoriban az egykori Nagy Ő 180 centiméter tömény izom volt. Úgy fogalmazott, hogy „hibátlan női állat” volt, akit nem lehetett kihagyni. A szakítás után két évig rosszban voltak, de aztán sikerült békét kötni.

Papp Gergő poénosan megjegyezte, hogy nagyon fura pár lehettek, és a mostani énjéhez képest inkább Kis Ő Anikónak kellett volna hívni a lányt.
 


Tovább

Retroreklám-sorozatunk újabb darabja 44 éves, 1970-ben került a képernyőre, egyszerű, de szórakoztató. Egy majom ketrecébe bedobtak egy bőröndöt, amelyet az állat ide-oda hajigált, ugrált rajta, de mindent kibírt, hirdetve így a termék strapabíróságát. Az USA-ban a szpot 15 évig ment, a gorilla pedig valójában egy beöltözött ember, Don McLeod volt, aki filmekben vagy sorozatokban (Tarzan) is bújt már szőrös jelmezekbe.
 


Sol Koffler egykori cége, az általa 1932-ben alapított American Luggage Works szpotja volt, 1999-ben a TV Guide minden idők 6. legjobb tévéreklámjának választotta. Ez talán túlzás, de világosan bizonyítja, hogy néha elég egy halálosan egyszerű ötlet, egy kevés pénz, és egy fél délután – és meg is van a hatásos, emlékezetes kisfilm.

Retroreklám-sorozatunk korábbi darabjai: 

Robin Williams vicces, és becsokizik
Démoni kisgyerektől venne babot?
De hová tűnt a marha?

 


Tovább

Nagyon szeretne már újra valóságshow-ban szerepelni, legalábbis egyre több fura videót tölt fel magáról. Ezúttal a Terminator című film ihlette meg, félőseknek és kiskorúaknak nem is ajánljuk.
 


Tovább

A november 21-i adásban is hallhattunk épületes dialógusokat az RTL II realityjében. Egy Zsu becenevű nő, fiatal anyuka volt soron épp a beköltözéssel, és nem vonjuk kétségbe anyai érzéseit, de mindent arra a lapra tett fel, hogy a nézők majd őt hozzák ki nyertesnek, azért, megy kisgyerekes, egyedülálló (ezt többször hangsúlyozta). Hogy a négyéves kisfiú hogyan viseli anyja akár négyhónapos hiányát, az más kérdés. De jöjjön az adás legszebb része:

Zsuzsa: „A pasikkal meg tudom érteni abszolút jól a hangot. De nyilván egy idegen nő, legyen az féltékenységből nem, vagy kritizál, vagy mit se tudom.”
Lilu: (őszintén) „Nagyon szépen beszélsz, annyira jó hallgatni.”

A megszeppent, láthatóan izguló beköltöző mellett a rutinos Istenes Bence is bakizott szorgalmasan, rögtön az elején ezzel nyitott: „…mielőtt áttérnék a történésekre, illetve a történések áttekintésére, ami tegnap történt a villában.”

Csak Grétsy László oda ne kapcsoljon!




Tovább

Januárban jön a Justified újabb, hatodik évadja, itt van hozzá egy hangulatos promó:
 


Tovább

Buddy Valastro, az itthon is vetített Cake Boss főszereplője ma regel bukott le Manhattanben - amikor igazoltatták, erős piaszag áradt a kocsiból. A tévést a TMZ szerint több próbának vetették alá, majd végül bilincsben vitték be. Várhatóan szabadlábon várja majd a tárgyalást.
 


Tovább

Újabb szürreális videó, minden perce kincs, van benne mérhetetlen elszántság, alsógatya-igazítás, pizzás doboz alatti kúszás.
 


Tovább

Berki már Costa Ricában készülődik az Éden Hotelre, és miközben azt promózza, elárulja, hogy jön a TV2 egy műsor, amelynek címe Kapsz egy fülest (ebben celebek furán viselkednek, attól függően, mint mondanak nekik egy fülesen át). Ugyancsak visszahozza a csatorna az Ének iskoláját, továbbá új Hal a tortánt forgat.
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek