Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alfred Hitchcock Psycho-ja 1960-ban új korszakot nyitott a thriller műfajon belül. Több mint két évtized múlva folytatást kapott, 1983-ban készült el a Psycho 2., majd rá három évre a Psycho 3-mal trilógiává lett a sorozat. Mindhárom részben Anthony Perkins tért vissza az őt híressé tevő Norman Bates szerepében. A Paramount Channel Halloween alkalmából műsorra tűzi mind a három részt.

A Psycho október 31-én 23.40 órakor lesz képernyőn, a Psycho II. vetítési időpontja november 1. 01.40 óra. A harmadik rész november 1-jén éjjel 03.30-kor lesz látható.
 


Tovább

A Sztárban sztár a TV2 őszi nagy sikere, múlt héten a műsor megnyerte a heti nézettséget, 1 millió 551 ezer tévéző követte, ezzel a show 31,3 százalékos közönségarányt szállított. Pásztor Annával itt olvashat interjút, a hollywoodi filmekben is bedolgozó maszkmesterek pedig remek munkát végeztek, velük itt interjúztunk.

19.06. Közös dallal nyitott a show. Ma este mindenki énekel egy szólót és egy duettet, lesz Janis Joplin, Roy és Ádám, LGT, Demis Roussos, Hofi. Liptai talpig vörösben, göndör hajjal, hálásan kacag Tilla tréfálkozásán. Öten vannak versenyben, fél tízre eldől a verseny.

19.10. Király Linda úgy néz ki, mint egy molett twil'lek a Star Warsban, a castingon simán átmenne. A haja szürreális, a ruhája drámai. Kökény Attila Király Viktort alakítja.
 



19.18. „Janis Jolin eggyel több unicumot ivott a kocsmában, mint Som Lajos, ezt nem kellett volna” – konferálja fel Tóth Verát Till Attila, a hippi bluesénekest alakítja az első Megasztár győztese. Hangban nincs hiba.

19.33. Pál Dénesnek Hofit kellett volna imitálnia, nem ment annyira, és ezt Hajós is észrevette. Bereczki szerint az énekes színészi vénája segített a produkcióban, Koós János pedig figyelmeztette a zsűrit, hogy unokája is nézi a műsort, ne húzzák le. Majka a szövegtévesztés miatt zsörtölődött, szegény Koós csalódottan elsomfordált.
 

19.50.  Vastag Tomin jó nagy adag műhájat helyeztek el a maszkmesterek, mivel a Somewhere Over The Rainbow feldolgozásával népszerűvé vált hawaii énekest, Israel Kamakawiwo'Olét jelenítette meg az utolsó adásban. Hajós szerint olyan volt, mint egy szomorú, vietnami kifőzdés, aki este megeszi a maradékot. Az ifjabb Vastag tényleg vastag lett, döbbenetesen néz ki, íme:
 



19.52.Reklám után folytatódik a show, Hevesi jön.

20.01. Varga Feri és Balássy Betti duettjét látták a nézők, előbbit Hevesi Tamás alakította. „Mint falura villany, annyira kellett nekünk ez a produkció” – értékelt Majka, aki szerint az énekesnek végre normális, emberi kinézete van, ezt kéne megtartani. Bereczki egy „aranyos volt”-tal elintézte a dolgot.

20.02. Kökény megint nő lesz, nála jobban talán csak Pál Dénes szívatták ezzel a nemcserével a szerkesztők.

20.18. Roy és Ádámból Tóth Vera előbbit alakította, partnere Oláh Ibolya volt. Utóbbinak mindenki örült, sőt, mindenkinek örült mindenki - olyan, mint egy vállalati buli, állapították meg. Oláh jelentős méretű nyaktetoválása azért nem baj, hogy nem lett divat 2014-ben.

20.22. Epres Panni és a pipogya papucsnak tűnő Benedek Tibor közös reklámjánál szánalmasabb kevés van. Ki a felelős?

20.34. Pál Dénes a Nem adom fel-t énekli, de nem hozza jól Somló hangját. Nagy ováció van a stúdióban, Bereczki úgy ünnepel, mint aki tripla platinalemezt kap, de a tömeg tapsa inkább az LGT-slágernek szól.
 



20.40. Bódi Margó mellett Vastag Tomi dajdajozik fehér ingben és napszemüvegben, az Aranyesőt nyomják. Guszti elégedetten és kövéren tapsol a nézők közt, nyitott szájjal vigyorog.

20.47. „A láncomat majd kérem vissza, nem kevés volt, sok kazettát el kellett adni” – nevetgél Bódi Guszti a kölcsönadott fukszra gondolva. Majka a refrének számán poénkodott, Margó cigányul tanítja a kuncogó zsűrit, Claudia szerint pedig több kilót felpakolhattak volna az ifjabb Vastagra (bár volt rajta elég az előző produkció során).  Demis Roussos jön, persze magyar kiadásban.

20.56.Claudia szerint Hevesi olyan volt Demis Roussosként, mint egy neandervölgyi ember, Hajós Andrást viszont a „Piedone a halpiacon” jelenetre emlékeztette, vagy épp egy ószeresre, aki épp olyan szőrös, és épp úgy kiabál. Bereczki egy hosszas fejtegetésbe kezdett az öreg halászról, aki megtanul vízen járni, ezt mondjuk sokan már nem tudták követni. Lement az összes szóló és az összes duett, a végjátékba fordulunk.

21.15. Majka már csak testben van a stúdióban, lélekben már a Rising Starban vezet műsort. Tillát tanítja az applikáció használatára.

21.20.Claudia ismerősei nagyon várták a vasárnapot, köszönetet mondott a 12 fellépőnek. Pál Dénes neki fantasztikus meglepetés volt. Bereczki Kökényt és Pált várja győztesnek, Hajós szerint pedig az a legfontosabb, milyen saját dallal jönnek majd az előadók. „Ami itt folyik munka gyanánt, az a tévézés csúcsa” – magyarázta Majka.

21:31. Till Attila egyszer Sztárban sztár helyett Megasztárt mondott, de a bakit gyorsan javította, nevetve önmagán. 2014-ben a show-t végül Pál Dénes nyerte, akárcsak a Voice-ot, szintén a TV2-n. Megérdemelte, de ezt el lehetett volna mondani a döntőbe jutott négy másikról is. Megkapta saját fejformáját bearanyozva, kétmillió forintot is vitt, amelyet felajánlott az S.O.S. Gyerekfalu számára.


Tovább

Október végére eljött az amerikai tévés évad első kaszája, az ABC-nél érezték úgy a vezetők, hogy a Manhattan Love Story egy olyan ponthoz ért, ahonnan nincs már visszatérés – írta a Deadline. Ez konkrétan 0.7-es ratinget jelent célcsoportban, ami tényleg igen halovány.

Egy romantikus komédiáról van szó, amely stábja nem sokáig bizakodhatott: szeptember 30-án rajtolt a heti sorozat, négy hétre rá pedig már kereshettek új munkát.
 


Tovább

Videointerjú a szinkronról, a fotózásról, a színészi pályáról. Csekkit:
 


Tovább

Csütörtökön elindult a második transzport, hogy benépesítse a Celeb vagyok táborát. A képeken Bárdos mellett Aleska Diamond, egykori pornócsillag.
 


Tovább


A Fapad nézettsége igen alacsony, a közmédia heti átlaga alatt van, de ez is egy érthetetlen programming-döntés következménye, hiszen az MTVA betette a Sztárban sztár ellen, tudva, hogy a TV2-féle show ragyogó számokat produkál ősszel, konkrétan a csatorna legnézettebb műsora szeptember óta. Kaphatott volna számtalan jobb sávot szegény sorozat, olyat, ahol nem veszít rögvest 1,5 millió nézőt – mert aki Kökény Attilára meg Tóth Verára kíváncsi vasárnaponként, az ki nem hagyja a zenés műsort. Mélyvízbe dobták tehát Kálomista új sorozatát, és (ha csak a nézettségre megyünk) megfulladt.

Eleve jobban megélne egy kertévé kábelcsatornáján, amelyet fiatalabbak néznek (az M1 a múlt héten 4%-ot ért el az ötven alatti felnőtteknél, ennél jobban megy a Cool és a Film+ is, nem is beszélve a két nagyról), de a kertévék reklámadós időszakban sajnos nem tudnak százmilliókat áldozni saját rétegsorozatokra.
 



Ugyanakkor nem reménytelen a sorozat, a blőd, fanyar humor, az Office-szerű sorozatok kedvelőinek, az iróniát értőknek be is jöhet. Legutóbb a harmadik rész ment le, egy kifejezetten szórakoztató jelenettel indult, amelyben két repülőgép-szerelő szerencsétlenkedett, majd megállapították, hogy az Air Horse légitársaság egyetlen gépét ügyesen megszerelték, csak épp egy alkatrész kimaradt. Nem jelentik, nehogy baj legyen – ismerős helyzet?

Az erős kezdést lerontja menten egy párperces rész, amely egy ismeretlen érkezéséről szól, a biztonsági igazgató erősen túljátssza a karaktert: egy higgadtan, mozdulatlanul ülő alakot kell megközelítenie, de elbújik egy szobanövény mögé, bukfenceket vet, papírgalacsinnal hajigálja, ordibál. Értjük a paródiát, de ez erőltetett és keserves volt. Ha valaki csak ezt a három percet látta, az már nem jön vissza többet.
 



Gados Béla viszont végig remek az epizódban, Anger Zsoltot pedig már a Hactionben is dicsértük, nagyjából ő mentette meg valamennyire az Újratöltve alcímet kapott folytatást. A két igazgató szerencsétlenkedése vicces, a harmadik rész legjobb perceit pedig a közepén kapjuk, a légikisasszony-castingról van szó, ahol az egyik laza-flegma csajt remekül ellensúlyozza másik jelentkező, a lelassult, bamba kislány, aki egy adott pillanatban még el is alszik, annyi izgalmat hordoz az állásinterjú.

A sok ellenszenves, fontoskodó, túlkarikírozott, abszurd karakter mellett kellemes jelenség Kovács Vanda figurája, a két pilóta is rendben van. A sztorit író Litkaiéknak még cliffhangerre is jutott ideje, nagyon helyesen, mert az epizód úgy ér véget, hogy kiderül, hogy a lazán kihagyott alkatrész következében alighanem hamarosan lezuhan majd a tesztrepülésen lévő gép, és meghal a kapitány meg az első tiszt. Aligha veszít el két fontos szereplőt a sorozat a negyedik részre, nyilván túlélik, de azért adunk esélyt a folytatásnak. 


Tovább

10. buliját tartotta a hazai szinkronszakma, számos színész jelent meg a partin. A magyarszinkron.hu videót készített az eseményről, látható és hallható benne Zakariás Éva, Kis-Kovács Luca (aki 30 ezer dallal készült az estére), Fellegi Lénárd, Renácz Zoltán, Háda János, Seder Gábor és Joó Gábor, többek között.
 


Az Origo „Nők a magyar hangok mögött” című sorozatát itt találja.


Tovább

Az Álmosvölgy Legendája sorozat újabb rejtélyekkel és kalandokkal tér vissza. A második évadban a sorozat rettenthetetlen párosa Ichabod Crane (Tom Mison) és Abbie Mills hadnagy (Nicole Beharie) ismét szembeszáll a gonosz erőivel, hogy megmentsék a pusztulástól városukat és a világot.

A második évad szeptember végén debütált az Egyesült Államokban, és november 3-tól már hazánkban is vetítésre kerül, hétfő esténként a FOX-on.
 


Tovább

Néhány nap szünet után, október 27-én indul a Celeb vagyok, ments ki innen következő, negyedik évada, melynek szereplői Hevesi Krisztina, VV Baukó Éva, Aleska Diamond, Bárdos András, Cooky, Bunyós Pityu, Pars Krisztián, Nyertes Zsuzsa, Molnár Andrea és Puskás Peti. A képen Éva és Aleska.
 


Tovább

1500. posztjához érkezett a Napi Vízió, az Origo tévérovatának blogja. Az elmúlt héten a leglátogatottabb napunkon, csütörtökön, 27 ezer egyedi olvasónk volt, de pénteken, szombat és vasárnapi is 10 ezer körül alakult a napi olvasószám. Merengtünk azon, hogy dilettáns vagy vakmerő a közmédia az újabb, vitatható programming-döntéssel, vicces videóval szórakoztattuk olvasóinkat, kóstolgattuk a néha végtelenül naiv Morning Show-t (ezt 36 ezren olvasták két nap alatt), és elindultunk retroreklám-sorozatunkkal.

Most viszont nem magunkat ajándékozzuk meg, hanem egy olvasónkat, méghozzá Walkind Dead- és Top Gear-pólóval, kulaccsal, baseball-sapkával és két kiváló DVD-vel, amelyeket a Viasat3 volt szíves felajánlani. A szép pakkot az viszi, aki helyes választ küld erre a címre, és a szerencse is rámosolyog október 27-én, a sorsolás napján. A kérdés:

Mely évben indult a blog? 2010, 2011 vagy 2012?

Hogy valami tartalmunk is legyen, íme pár comic strip a második évből.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek