Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Retroreklám-sorozatunk mai darabja épp 30 éves, 1984-ben került képernyőre, a Wendy's jött rá, hogy nem kell feltétlenül bikinis, nedves nő - kedves, öreg nénikékkel is lehet szórakoztató kisfilmet készíteni.

Egyben példa az összehasonlító reklámra: az olyan reklám, amely közvetve vagy közvetlenül felismerhetővé tesz más, a reklámozóéval azonos vagy ahhoz hasonló tevékenységet folytató vállalkozást vagy annak áruját. Ez itthon tilos, de az alábbi reklámban büszkén hasonlítja magát a cég produktuma a rivális Big Machez vagy Whopperhez. 
 


Tovább


"Vedlés előtt állt, így iszonyúan büdös volt. A legrosszabb mégis az volt, amikor magassarkúban, nyakamban a háromméteres kígyóval, arra kértek, hogy táncoljak szexin. Hogy akkor mi jutott eszembe azt inkább nem mondom, nem tűrné a nyomdafestéket "- nyilatkozta Zsófi, az Éjjel-nappal Budapest egyik szereplője. Hiába, nehéz a celeblét!


 


Tovább

Wentworth Miller, a Prison Break főhőse a Flash című sorozatban tűnik fel, a 4. és a 10. részben lesz látható, egyben találkozik Dominic Purcellel is, aki a Szökésben a bátyját alakította. A képeken igen szigorúnak tűnik.
 


Tovább

A 18 éves Michael Squier arról számolt be, hogy ketrecben, szexrabszolgaként tartotta őt fogva Jasmine Tridevil, aki egy késsel még a nevét is belekarcolta a fiú mellkasába. Az eredetileg Alisha Hessler nevet viselő nő alig egy hónapja azzal kavart nagy port az interneten, hogy harmadik mellével dicsekedett, amelyet húszezer dollárért csináltatott – a sráccal is a világhálón akadtak össze, a szadomazo iránti közös érdeklődésük hozta össze őket.

Azóta az is kiderült, ráadásul elég szerencsétlen módon, hogy a harmadik mell óriási kamu volt: a nő bőröndjét ellopták egy reptéren, és, bár a tettest elkapták, a rendőrségi jegyzőkönyv rögzítette, hogy a csomagban egy pótmell is volt.
 


Tovább

Nagyon ritka, hogy valaki egyszerre legyen az RTL-en és a TV2-n, főműsoridőben. Szabó Zsófinak ez sikerült, a korábban leforgatott Jóban Rosszban-epizódban még látható volt október 6-án a TV2-n, ugyanakkor kiutazott Dél-Afrikába, a Celeb vagyok felvételeire. 
 


Tovább

Október 24-én érkezik az NBC-ra a Constantine című sorozat, Matt Ryan főszereplésével, ő alakítja az okkult témákban jártas, ördögűzésben otthonosan mozgó detektívet. A figura 1993-ban született rajzolt formában, a Hellblazer horror-képregény olvasói ismerhetik jobban.
 


Tovább

"Nagy örömhírt szeretnék megosztani veletek! A mai napon visszatértem a TV2-höz, megint Édes az élet! A múltat magunk mögött hagyjuk, bocsánatot kértem mindenkitől, mától tiszta lappal folytatjuk! A visszatérésem feltétele az volt, hogy elmegyek egy kezelésre, hogy megoldják az indulatkezelési gondjaimat. Vállaltam, mert az akarok lenni, aki régen is voltam: szórakoztató és vicces!” – írta Facebook-oldalán Gáspár Győző.

Charlie Sheen sorozatában, az Anger Management-ben épp dühkezelési kurzust tart, csodálatos lenne, ha Győző felbukkanna egy adásban.
 


Tovább

Az első transzport már Dél-Afrikában van, de a célhoz való eljutáshoz még át kell szállni egy másik repülőre, illetve buszra is. Ez egy friss szelfije, pár ismert társsal a háttérben.
 


Tovább

2014. október 6-án három különböző korosztályt illetve érdeklődési kört megcélzó Viacom csatornával bővül a UPC Direct kínálata.

Elérhetővé válik az iskoláskor előtti korosztályt (2-6 éves kor) megcélzó Nick Jr (magyar nyelven), a fiatal felnőttek érdeklődésére számot tartó, amerikai humorban gazdag Comedy Central Extra (angol nyelven, magyar felirattal) és a 18-49 célcsoportnak szánt filmcsatorna zászlóshajó, a Paramount Channel (magyar nyelven).

A hírt a DTV News oldalán találtuk


Tovább

Ma indul a sorozat újabb menete, itt egy friss plakát hozzá:
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek