Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szeptember 23-án az volt a hír, hogy Jasmine Tridevil 20 ezer dollárt és rengeteg energiát áldozott arra, hogy foglalkozzanak vele a lapok: a nő egy harmadik mellett operáltatott magának, abban a reményben, hogy saját valóságshow-t kap az MTV-n.

Most annyi történt, hogy kijött egy kép az Amerikai Horror Story újabb évadjához, amely egy szörnycirkuszban játszódik, szakállas nők, törpék, sziámi ikrek, háromlábú artisták között. A fotón egy újabb szereplő.
 


Tovább

Jó két év, hogy véget ért a 8 évados Született feleségek, és Eva Longoria az, aki talán legtöbbet profitált belőle. Jelenleg két nagy tévétársaság is csábítgatja, az NBC és az ABC is szeretné képernyőn látni.

Utóbbi projektjének még nincs címe (de mindenképp komédia lenne), előbbi cég viszont már közölte, hogy Telenovela címen tervez indítani egy sorozatot, amely egy – meglepő! – telenovella kulisszái mögé kalauzolná a nézőt. A Deadline híre szerint 13 epizód ebből már akkor is biztos, ha Longoria nemet mond.
 


Tovább

Utolsó évadjába kezdett a Boardwalk Empire, a Gengszterkorzó, de a nézettség sem túl acélos, így ideje is, hogy az amúgy fordulatos dráma a végjátékba forduljon. 2010-ben a premier még közel 5 millió amerikai nézőt érdekelt, utána – szokásos módon – csökkentek a számok, de 3 millió alá nemigen ment az első évad.

A második szezon végig 2 millió fölött volt, a végére pedig összegyűltek 3 millióan is a képernyő előtt. A most indult ötödik évad még 2 millió fölött nyitott, de a második részt már csak 1,8 millión látták. Kevesebb a szemtanú, ez persze még jó lehet a maffiának.
 


Tovább

Szeptember 24-én folytatódik a South Park, a 18. évad jön. A sorozat láthatóan továbbra is eseményekre reflektál, noha sok rajongó inkább eredeti - és kevésbé amerikai - sztorikra vágyna. Alább egy új előzetes:
 


Tovább

Épp ma 25 éve, hogy elindult a Baywatch, minden idők egyik legnézettebb sorozata – 1,1 milliárd ember követte egyszerre. Némi késéssel, de Fodor Zsóka is életmentő lehetett 2013-ban, igaz, nem Santa Monica tengerpartján, csak az Omszki-tónál.

A reklámfilmben észreveszi, hogy valaki nagy bajban van, vélhetően kiszáradás vagy szomjhalál jeleit mutatja. Magdi anyus odaszalad nagy fürgén egy üdítővel, és már-már odaadná a fekvő embernek, amikor rájön, hogy jobb, ha maga issza meg, így önzőn megtartja magának a hűsítőt. Nem feltétlenül jó márkaüzenet ez, jobb lett volna, ha a brand a szolidaritásra, barátságra, segítőkészségre épít, de sokan látták, több lap írt róla, és ez is valami.
 


Tovább

Korábban arról lehetett olvasni, hogy Supergirl élőszereplős sorozatként feltámadhat, de konkrétum nem volt semmi. Szeptember 19-én viszont a CBS megrendelte a pilotot, úgyhogy indulhat is a casting. Újabb képregényből készülhet tehát sorozat, beállhat a Zöld Íjász, a Walking Dead, a Gotham mögé.

Supergirl több kitalált szereplőnek a neve a DC Comics képregényeiben. Az első Supergirl nevet viselő szereplő Kara Zor-El volt aki 1959-ben jelent meg az Action Comics 252. számában. Kara Superman unokahúga, aki szintén a Kypton bolygóról származik és hasonló képességekkel rendelkezik mint nagybátyja.

A berendelt pilot örömére nézzünk pár Supergirlt tévés fesztiválokról, illetve képregényekből! 
 


Tovább

A Barátok közt színésznője új hajjal flangál a városban, alább új képei:
 


Tovább

Sokakat érdekel a Big Brothert itthon egykor kiütő és eltüntető valóságshow folytatása, és tűkön ülve várják, hogy VV Muki gorombán leordítsa VV Jennifert, majd arcába löttyintsen egy pohár langyos sört. Az RTL persze nem jön ki a lapjaival, hiszen nem akarja, hogy a TV2 készülhessen rá valami saját műsorral, kampányt is kapó sorozatpremierrel vagy filmekkel, de annyit bizton tudunk, hogy két RTL-es reality nem fog egyszerre futni, nehogy kioltsák egymást. A VV7-casting ugyanakkor már lezárult, a csapat magva már megvan.
 


A szeptember 29-i héten még biztosan lesz Konyhafőnök az RTL Klubon (műfajilag ez is valóságshow ám), azaz a Celeb vagyok, ments ki innen legkorábban október 6-án kezdődhet, de könnyen lehet, hogy 1-2 hétre rá. Ennek pontos indulásáról holnap tudunk beszámolni, addig tart a titkolózás.

Az szinte biztos, hogy a Celeb vagyok-ból két szériát vesz fel az RTL, ezeket várhatóan egymás után leadja: azaz kétszer három hétig a Dél-Afrikában szenvedő, bogarakat evő, sárban heverésző sztárjainkat mutatja majd a csatorna, amely erre még nem indítja rá a Való Világ hetedik évadját.

Legkorábban tehát a november 17-i héten költözhetnek be az új villalakók, de könnyen lehet, hogy csak december végén indítja a realityt az RTL, méghozzá az RTL II-n, hogy eszébe ne jusson egy kábelszolgáltatónak sem levenni ezt a kábeltévét a kínálatból. Addig is nézegessük a 12 éve készült Villa-rappet, Majka első szárnypróbálgatását, még Dopeman mentorkodása mellett.
 


Tovább

A Rising Star zsűritagja lesz hamarosan a TV2-n, két hete pedig a Sztárban sztár című show-ban látható, azaz az énekesnő gyorsan kitört az underground-szcénából, és fejest ugrott a mainstreambe, a kertévék és - ezzel elkerülhetetlenül - a bulvár világába.

Újabb képe láttán a fiatal Patricia Arquette jutott róla eszünkbe, őt legutóbb hosszan a Médium című sorozatban láthattuk. Ja, és a monogramjuk is ugyanaz, P. A.!
 


Tovább

2014-ban Andy Vajna és felesége rendezte meg a Miss Universe Hungary döntőjét, amelyet egy Kelemen Henrietta nevű lány nyert meg. A fotó alapján igencsak hasonlít az egykori Palácsik Tímeára. A gálára az utcáról nem lehetett bejutni, csak a meghívottak lehettek jelen.
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek