Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az X-Faktor egyetlen női mentora újabb képet tett ki magáról, itt már hosszabb hajjal látható, mint a forgatáson. Sokan nem tudják, de amit szombatonként látunk, azt már 1-2 hónappal ezelőtt felvette az RTL Klub.
 


Tovább

Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, C. C. H. Pounder, Rob Kerkovich a főszereplők, rajt szeptember 23-án. Az NCIS igen jól megy kint is, logikus volt egy spinoff neki. Kijött egy új poszter a sorozathoz, íme:
 


Tovább

Közeleg az itthon is vetített Egyszer volt, hol nem volt újabb évadja, a hozzá készített plakát meglehetősen jeges hangulatú.
 


Tovább

Jó 10-15 éve nem látta a tévéző Tvrtkót a megszokott baseball-sapkái nélkül. „Na tessék, az M3 ma leadta Vitray Tamás 1993-as műsorát, amelyben én voltam a vendég...” - írta Facebook-oldalára a TV2 műsorvezetője, a csatolt fotó tehát 21 éves, itt még van haja. 
 


Vitray műsora, a Töltsön velem egy órát heti kétszer, csütörtökön és vasárnap fut az M3-on.


Tovább

Naomi Grossman egy átlagos nő, csinosan kisminkelve fel is figyelnek rá a férfiak, de az Amerikai Horror Story második évadjára már nem sminkes, hanem maszkmester vette kezelésbe, alább a dermesztő végeredmény. A friss hír, hogy a művésznő karaktere, Pepper, annyira jól sikerült, hogy felbukkan a közelgő, negyedik szezonban is. Az íróként és producerként is ügyködő Grossman 1990-ben a Downing atya nyomoz című szériában volt először látható gyerekként, de a Sabrina, a tiniboszorkányban is kapott egy kisebb szerepet.
 


Tovább

Kurt Sutter drámai sorozatának utolsó évadja 6,2 milliós nézőszámmal nyitott, a 18-49-es korcsoportban pedig 4,1 millióan követték a Nielsen számai alapján, ez pedig rekordnak számít. A hatodik évad premierjéhez képest az emelkedés 5%-os.
 


Tovább

Az első két képen Rezes Judittal, és a sorozat egyik rendezőjével László Péterrel látható a Fapad forgatásán. Az M1-re érkező szériáról itt írtunk.


Dobó Kata más fotót is kitett a napokban, az alábbin torna közben láthatjuk. „Fejre álltam. Vagy a világ van a feje tetején? Mindenesetre a jógával egy kicsit kivonom magam az őrületből. Aztán nincs mese, vissza a csodás valóságba” - írja.
 


Tovább

Nem ma történt, hanem az első Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásakor, és persze csak a show kedvéért. De most amúgy puskaporos a levegő körülöttük, még Hujber Ferenc színművész is dühödten támadja őket a túl lazán vett gólyatáboros-megerőszakolós téma miatt, ezért jutott eszünkbe előbányászni az archív fotókat.
 


Tovább

Horváth Éva - míg nem kínálja meg a Viasat3 egy újabb műsorral - Santorinin nyaral a képek szerint. "Mindenkit puszilok" - írta oldalára. A fotókat alább megosszuk, nem vagyunk irigyek.
 


Tovább

A 41 éves színész, a félelmetesen kitartóan és cselesen csajozó Barney karakterét alakító Neil Patrick Harris valójában meleg, de ezt régóta tudják róla a médiahíreket fogyasztó olvasók. Egy napja azonban már házasember is egyben, a 39 éves David Burtkával vasárnap Olaszországban keltek egybe. Tíz éve vannak párkapcsolatban, ikreket nevelnek.
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek