Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

„Ma elkeztdünk újra forgatni, vége a nagy szünetnek. Hazudnék, ha azt mondanám, könnyen keltem fel reggel... Munkára fel!” - írta oldalára Nyári Dia, aki szerencsés, mert háromhetes lazulás nem sokaknak jár.
 


Tovább

"Elég lazán nyomtam 2002-ben a TV2 Promo Sapiens cimű filmajánlóban!" - írta oldalán Kapócs Zsóka. Mi rá sem ismernénk a fotó alapján, de ha ő mondja...
 


Tovább

Két szó hiányzik az angol nyelvből Galla Miklós humorista szerint. "Az egyik a főzelék. Nincs rá szavuk, mert náluk nem létezik ez a fajta étel. A másik a hanyadik, hányadik. A szótárban csak annyi van, hogy 'melyik'. Tehát angolul nem lehet megkérdezni, hogy ez ma hanyadik kávéd?" - írta oldalára az elgondolkodtató sorokat.

Olvasnivaló: 15 különös tény Galláról.


Tovább

Port Louis, Mauritius. Itt telelt az egyik legismertebb magyar modell, aki láthatóan jobban érezte magát a fák alatt, mint a Celeb vagyok dél-afrikai táborában, tíz fokban, esőben.
 


Tovább

Ha minden igaz, akkor tavaly a 20 legnézettebb tévéműsor Spanyolországban focimeccs volt. És nem csak BL- meg vébémeccsek vannak a listán, hanem mindenféle tétet nélkülöző barátságos találkozó is.
 


Tovább

A legfrissebb kép Horváth Éva oldaláról, láthatóan jó formában van, csak sajnálni tudjuk, hogy nem őt vitte a TV2 Costa Ricába, az Éden Hotel 3 forgatásához.
 


Tovább

Egy év alatt 3803 poszt született a blogon, összesen 30 153-nál tartanak, ami igen szép szám. A Sorozatjunkie.hu-nak erősen gratulálunk!
 


Tovább

A lapok már-már összehozták Tóth Gabit a The Shudras énekesével tavaly ősszel. Mi ilyet nem teszünk, de a képek szerint együtt szilveszterezett a mentor és a csapat pár tagja, ami persze semmit nem jelent.
 


Tovább

Az idei volt a harmadik olyan karácsonyi adománygyűjtő adása a Fókusznak amelyet az Ökumenikus Szeretetszolgálattal közösen szervezett. A nézők telefonhívással vagy SMS-sel járulhattak hozza a gyűjtéshez, egy hívás 250 forint adományt jelentett.

Az első évben 33 millió a másodikban 42, idén, az 50 perces adás alatt 62 millió forint gyűlt össze. Ez ilyen rövid idő alatt a Szeretetszolgálat munkatársai szerint is példa nélküli. A műsor alapvetően nem csak azt mutatta be, hogy milyen nehéz helyzetben élnek több millióan az országban, hanem azt, hogyan működik a segélyszervezet es hova kerülnek a befolyó forintok – közölte az RTL.


Tovább

Foxi Maxi, Magilla gorilla, Tarzan és a vadásznő, Amanda Lear-koncert, 82-as vébé-összefoglaló, Süsü, tévétorna. Ezeket nézhettük 1982 december 25-én. Az esti nagyfilm a Volt egyszer egy vadnyugat, nem is olyan rossz program.
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek