Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


A szinkronból is ismert színésznők Sesztákkal együtt énekelték fel a Mennyből az angyalt, ezzel lepve meg a szakmát és barátaikat.
 


Tovább

Kijött egy teaser a Psycho előzménysorozatának 3. évadjához. Pikáns, de baljós és sötét. És egy így van rendjén.
 


Tovább

A True Detective – A törvény nevében második epizódjában járunk, amikor Woody Harrelson, azaz Marty Hart detektív elmegy a szeretőjéhez: Alexandra Daddario fogadja (a sorozatban az olaszos nevű Lisa Tragnetti).

Némi incselkedés után már elő is kerül egy bilincs, lekerül a felső, és kényeztetni kezdi a férfit. Aki a színésznőt még nézegetné, az All my children szappanopera számos korábbi részében megtalálja, de játszott az Esküdt ellenségekben, a Vásott szülőkben és A nagy svindliben is. Persze ennél azért több ruhában!

Szexi sorozatunk korábbi képeit itt találja.
 


Tovább

Volt szépségkirálynőnk, a Viasat volt műsorvezetője a Facebookra posztolta az alábbi képeket, a 2-3 fokhoz, a szürke és nyomorúságos télhez képest szellősen öltözött. Fedezze fel a két fotó közti öt apró különbséget!


Tovább

200. részéhez érkezett a sorozat, ma este vetítik az USA-ban. A képek is ebből az epizódból vannak. A sorozat a TV Gón is nézhető.
 


Tovább

A Dr. Csont december 8-án tartott egy kisebb bulit Herringbone-ban, West Hollywoodban, ugyanis a 200. epizódhoz ért a széria. Itthon még mindig 24%-kal megy célcsoportban, ami szép eredmény.
 


Tovább

Khloe Kardashian tévés személyiség, realitysztár ebben a cuccban bírt megjelenni Pharrell Williams Los Angeles-i buliján a napokban. Itthon így kissé fázna.
 


Tovább

"Van ez a bizonyos napilap, amely szisztematikusan le akar járatni. Szándékosan nem reagálok a mai cikkre" - írta Facebook-oldalára, majd mégis reagált, persze. "Beszéljenek a tények. Lopás, rongálás és súlyos testi sértés kísérletének bűntette miatt bírósági szakaszban van a büntetőeljárás a volt férjem ellen. A rendőrség másfél évig nyomozott, majd az ügyészség vádemelési javaslattal küldte tovább az ügyeket a bíróságra, amely elkezdte azokat tárgyalni. A tények makacs dolgok. Hazudni lehet, adekvát kérdéseket fel nem tenni lehet, de mindennek meglesznek a következményei!"

"A bántalmazó fél akár élete árán is tagadni fog. Ez az egy menekülési útvonala van. Ennyit szerettem volna csak ezzel a hazugságcunamival kapcsolatban leírni. Ezzel lezártnak tekintem az egész őrületet, ami körülöttem van és nem kívánok nyilatkozni" - írta a TV2 műsorvezetője.

Két nappal korábban is védekeznie kellett, mert ugyanaz a lap azt állította, hogy jogosítvány nélkül vezet. "Botrányról szó sincs. Bevonták a büntetőpontok miatt a jogosítványom. Letelt a büntetés ideje. Az utánképzést elvégeztem, a büntetéseket befizettem. Sokszorosan megfizettem. A jogosítványom visszakaptam. Nem kerestem kiskapukat,sőt tanultam a hibákból és mint oly sokan mások én is végigjártam a kálváriát. Mélységesen elszomorít, hogy jogtisztelő állampolgárként ennek ellenkezőjét sugallják rólam" - írta.


Tovább


"A pofátlanság teteje; komolyan mondom! Nem féláron kellene kínálni, hanem eleve azonnal a felére kellene Csökkenteni azt az 5500-forintos belépőt, amelyet csak a Kínaiak, Arabok, Amerikaiak, Németek; és még megannyi Nemzetiség engedhet csak meg magának és használ is ki a Gellértben. Valahányszor ott vagyok, magamon kívül csak a személyzet Magyar. Fölháborítónak tartom, hogy a Magyar családok többsége el sem jut a saját országa egyik talán legpatinásabb fürdőjébe, és meg sem csodálhatja azt! Hamarosan fölveszem a kapcsolatot Czeglédi Gyulával, a Magyar Fürdőszövetség Elnökével, de ha kell, akkor magával Orbán Viktor Úrral is, hogy elbeszélgessek vele-velük ezekről a tarthatatlan állapotokról" - írta  haragosan oldalára Alekosz, a VV4 győztese, aki továbbra is ötletszerűen használja a nagybetűt egyes szavak esetében.

Alábbi Képen Talán Már A Miniszterelnök Úrnak Telefonál!
 


Tovább

Megvan a dátum: 2015. február 27-én kerül ki a Netflixre a folytatás, a harmadik évad. Beau Willimon februárban kezdte írni az új részeket, ezeket Baltimore-ban vették fel az elmúlt hónapokban.
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek