Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megvan a dátum: 2015. február 27-én kerül ki a Netflixre a folytatás, a harmadik évad. Beau Willimon februárban kezdte írni az új részeket, ezeket Baltimore-ban vették fel az elmúlt hónapokban.
 


Tovább

A Totál szívás, a kritika által magasztalt Breaking Bad előzménysorozata, a Better Call Saul is közeleg, 2015 februárjában rajtol. Sokan várják, így mi is, alább pedig egy hangulatos teaser:
 


Tovább

2015 februárjában jön a Vikingek 3. évadja. Korunk egyik legjobb történelmi sorozatáról itt írtunk korábban, alább meg egy friss előzetes:
 


Tovább

A 12 majom című filmből készül tévésorozat, a SyFy 2014 áprilisában adta le a megrendelést egy 12 epizódos évadra. Terry Matalas és Travis Fickett (Nikita) írják, producerkednek mellette. A premier 2015 elejére várható.
 


Tovább

A Banshee soha nem volt az a romantikus, szerelmetes, kanapén összebújós sorozat, de a 3. évad előzetese különösen erősre sikerült, van benne horrorjelenet, péppé vert ember, fulladás, fegyver, véres leszámolás, könyörtelen küzdelem, tűz, robbanás, fojtogatás, minden, ami egy komoly akciósorozatba kell. A kisvárosban láthatóan nem unalmasan csordogálnak majd a napok.
 


Tovább

Itt egy új előzetes a Marco Polo című szériához, van benne minden, ami kell egy történelmi sorozathoz: vér, lovas támadás, szex, párbaj, hadsereg, bosszú, mindez keleti hangulattal. Decemberben kerül fel az összes rész a Netflixre.


Tovább

Januárban jön a Justified újabb, hatodik évadja, itt van hozzá egy hangulatos promó:
 


Tovább

Az Amerikai Horror Story a műfaj ünnepelt sorozata, itthon is megy, az USA-ban pedig már a negyedik évad fut a tévében. Az új szezon egy szörnycirkuszban játszódik, ahol torz emberek szórakoztatják/rémisztgetik egy kisváros borzongásra hajlamos lakosságát, miközben minden idők egyik legnyomasztóbb kinézető bohóca tizedeli a népet.

A sorozat egyik új szereplője Erika Ervin, aki két méter fölötti magasságával óriásnőt játszik a törpék, kétfejű kollégák és gnómok között. A színésznő holland és német ősökkel rendelkezik, szerinte magasságát tőlük örökölte, amúgy biztonsági őrként is dolgozott, majd személyi tréner és domina lett.

Másságát már 4-5 éves korában felfedezte, 2004-ig férfiként élt, átalakító műtétei óta transznemű. Sorozatos szerepeivel, médiakarrierjével a tőle elhidegült apja előtt szeretne bizonyítani. Az Amerikai Horror Story stábját ugyanakkor nagyon szereti: „Azért az több, mint egy szörnycirkusz. Egy igazi család vár ott” – nyilatkozta a forgatások elején.
 


Tovább

A Faceportal információi szerint a Mátrai Erőmű területén forgatják a Strike Back 5. évadának néhány jelenetét. Az akciósorozat hazai forgatására korábban az Origo is ellátogatott, a cikket itt találja.
 


Tovább

Ma kiderült, hogy 2015. január 9-én tér vissza a Banshee, a sorozat, amelyben talán a legkeményebb bunyók láthatóak. A főszereplő továbbra is Antony Starr aki egy Lucas Hood nevű sheriffet alakít, noha az eredei egy kocsmai leszámolásban sajnálatos módon elhunyt. Hood úgy próbál a törvény embere lenni, hogy közben nem retten vissza az alvilági szövetségektől, piszkos kis trükköktől sem.

És még egy új poszter is jött. 
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek