Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

6,4 millióan nézték az USA-ban a CW-n, az ismétlésekkel együtt, ezzel a fiatalos csatorna legjobb premierjét szállította. Flash egy kitalált szereplő, szuperhős a DC Comics képregényeiben, magyarul Villámként ismert. Gardner Fox és Harry Lampert alkotta, az eredeti Flash először 1940 januárjában volt a standon.
 


Tovább

Az ősze egyik leginkább várt sorozata volt az USA-ban, jók a hézettségi számok is, főleg 18-49-ben, a fiatal férfiak közt.

Egész évad lesz belőle, ezt ma Dana Walden és Gary Newman, a Fox Television Group vezetői jelentették be. 22 epizód tehát biztos, örülhetnek Batman hívei.
 


Tovább

Itt a kultsorozat ötödik évadja, ez jelenleg a legmenőbb kábeles széria az USA-ban a 18-49-es korcsoportban. Íme pár fotó a folytatásból.
 


Tovább

Wentworth Miller, a Prison Break főhőse a Flash című sorozatban tűnik fel, a 4. és a 10. részben lesz látható, egyben találkozik Dominic Purcellel is, aki a Szökésben a bátyját alakította. A képeken igen szigorúnak tűnik.
 


Tovább

Készült egy szokatlanul erotikus teaser a Cinemax Banshee sorozatához, amely itthon az HBO-n fut. Alább az egyik főszereplő, a boszniai születésű Ivana Milicevic látható.
 


Tovább

Október 24-én érkezik az NBC-ra a Constantine című sorozat, Matt Ryan főszereplésével, ő alakítja az okkult témákban jártas, ördögűzésben otthonosan mozgó detektívet. A figura 1993-ban született rajzolt formában, a Hellblazer horror-képregény olvasói ismerhetik jobban.
 


Tovább

Ma indul a sorozat újabb menete, itt egy friss plakát hozzá:
 


Tovább

Ma kaptuk a fotókat, biztos van, aki örül nekik, ezért meg is osztjuk ezeket. Az epizód ma ment adásba.


Tovább

Az ügynökségek megkapták már a castingfelhívásokat a Walking Dead spinoffjához, így tudjuk, mely hat karakter lesz hangsúlyos a testvérsorozatban. Lesz egy harmincas, fiatal, egyedülálló anya, Nancy Tompkins, ő egy lánnyal és egy fiúval kalandozik a zombik között. A srác az idősebb, Carl figuráját sejtjük benne.

Lesz mellettük egy Sean Cabrera nevű, negyvenes fickó (ő lenne tehát a TWD-ből Rick), és neki is lesz egy fia, Cody, aki egy lázadó kamasz, nehezen kezelhető tinédzser. Andrea Chapman a hatodik főszereplő, egy elvált, negyvenes nő, aki egy nyomasztó házasságot próbál elfeledni. Azt gyanítjuk, hogy Sean szép lassan összejön Andreával. Vagy a fiatal anyukával. Vagy valakivel.
 


Tovább

Szerintünk az egyik leginkább túlértékelt komédiasorozat a Big Bang Theory, de az amerikai piac imádja, a főszereplők már 1-1 milliót kapnak részenként. Itt megnézhetjük, milyen lenne nevetés nélkül.
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek