Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mint korábban írtuk, a Jóban Rosszban-ból kilépett Szabó Zsófi, helyére a produkció Nagy Adrit vette fel a napokban. Az első forgatása már meg is volt az egykori megasztárosnak, képek is vannak róla, mutatjuk menten.
 


Tovább

Október 12-én tér vissza a Walking Dead kultsorozat, a zombiapokalipszis utáni világával. Láthatóan a maszkmesterek egyre kreatívabbak, mert a 2010-es, első részekben látott élőhalottak nem voltak még annyira szétesve, mint ez itt, az újabb promóciós fotón.
 


Tovább

Szeptember 23-án az volt a hír, hogy Jasmine Tridevil 20 ezer dollárt és rengeteg energiát áldozott arra, hogy foglalkozzanak vele a lapok: a nő egy harmadik mellett operáltatott magának, abban a reményben, hogy saját valóságshow-t kap az MTV-n.

Most annyi történt, hogy kijött egy kép az Amerikai Horror Story újabb évadjához, amely egy szörnycirkuszban játszódik, szakállas nők, törpék, sziámi ikrek, háromlábú artisták között. A fotón egy újabb szereplő.
 


Tovább

Javában forgatják a Trónok harca ötödik évadját, a helyszín Braavos. A sorozat 2015 áprilisában tér vissza a képernyőre. Érdekes látni, amint középkori-fantasy cuccokba öltözött emberek közt napszemüveges, modern ruhás stábtagok császkálnak. Arya mindenesetre riasztóan gyorsan nő.
 


Tovább

Jó két év, hogy véget ért a 8 évados Született feleségek, és Eva Longoria az, aki talán legtöbbet profitált belőle. Jelenleg két nagy tévétársaság is csábítgatja, az NBC és az ABC is szeretné képernyőn látni.

Utóbbi projektjének még nincs címe (de mindenképp komédia lenne), előbbi cég viszont már közölte, hogy Telenovela címen tervez indítani egy sorozatot, amely egy – meglepő! – telenovella kulisszái mögé kalauzolná a nézőt. A Deadline híre szerint 13 epizód ebből már akkor is biztos, ha Longoria nemet mond.
 


Tovább

Október 12-én tér vissza a Walking Dead, amely negyedik évadja 15,7 millió nézővel búcsúzott.

A kultszéria folytatásában ott lesz Andrew Lincoln, Norman Reedus, Steven Yeun, Lauren Cohan, Chad Coleman, Chandler Riggs, Melissa McBride, Emily Kinney, Danai Gurira és Sonequa Martin-Green, alább pedig egy félperces, friss előzetes látható:
 


Tovább

Utolsó évadjába kezdett a Boardwalk Empire, a Gengszterkorzó, de a nézettség sem túl acélos, így ideje is, hogy az amúgy fordulatos dráma a végjátékba forduljon. 2010-ben a premier még közel 5 millió amerikai nézőt érdekelt, utána – szokásos módon – csökkentek a számok, de 3 millió alá nemigen ment az első évad.

A második szezon végig 2 millió fölött volt, a végére pedig összegyűltek 3 millióan is a képernyő előtt. A most indult ötödik évad még 2 millió fölött nyitott, de a második részt már csak 1,8 millión látták. Kevesebb a szemtanú, ez persze még jó lehet a maffiának.
 


Tovább

Szeptember 24-én folytatódik a South Park, a 18. évad jön. A sorozat láthatóan továbbra is eseményekre reflektál, noha sok rajongó inkább eredeti - és kevésbé amerikai - sztorikra vágyna. Alább egy új előzetes:
 


Tovább

Kijött egy plakát az Arrow újabb, harmadik évadja elé. Rajt október 8-án.
 


Tovább

Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, C. C. H. Pounder, Rob Kerkovich a főszereplők, rajt szeptember 23-án. Az NCIS igen jól megy kint is, logikus volt egy spinoff neki. Kijött egy új poszter a sorozathoz, íme:
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek