Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Áprilisban itt a sorozat harmadik évadja, benne az igen tehetséges Tatiana Maslany (nem mi mondjuk: számos díjat kapott, Golden Globe-jelölése is van). Itt egy kis előzetes hozzá:
 


Tovább

Van egy remek kis francia sorozat, a Les Revenants, ennek 2. évadja közeleg, ki is jött hozzá egy teaser.

Az alapsztori: egy álmos, eldugott kisvárosba sorra szivárognak vissza évekkel korábban meghalt emberek, akik természetesen alaposan felforgatják így a korábban békés közeget. Nem zombik, a korábbi értelemben véve, nem rothadnak, nem eszek emberhúst, ellenben értelmesek, és meg vannak zavarodva, nem értik, mi történt velük és a világgal. A rokonok, az őket egyszer már meggyászoló apák, anyák, testvérek, nem nagyon tudnak mit kezdeni a helyzettel: örülnek, de rémültek is egyben. Szociodráma, francia ízzel, lassú, de szép sorozat.
 


Tovább

A 24 ragyogó akciósorozat volt 2001 és 2010 között, majd visszatért még egy évaddal 2014-ben. A rettenthetetlen ügynököt alakító színész az első évadot 35 évesen forgatta. A fiatal Baueről viszont aligha riadtak volna vissza a terroristák: egy régi képre leltünk, apa és fia van rajta, Kiefer mellett Donald Sutherland természetesen jobbról.
 


Tovább

A Barátok közt színésznője az alábbi fotót tette ki a Facebookra, nyilván szexi ebéd készül.
 


Tovább

„Ma elkeztdünk újra forgatni, vége a nagy szünetnek. Hazudnék, ha azt mondanám, könnyen keltem fel reggel... Munkára fel!” - írta oldalára Nyári Dia, aki szerencsés, mert háromhetes lazulás nem sokaknak jár.
 


Tovább

Kijött egy ötödik évados promó a Rizzoli & Isles című sorozathoz (itthon Született detektívek). Sok nem derül ki belőle, de biztos akad, aki ezt várja nagyon.
 


Tovább

Egy év alatt 3803 poszt született a blogon, összesen 30 153-nál tartanak, ami igen szép szám. A Sorozatjunkie.hu-nak erősen gratulálunk!
 


Tovább

Nem sok derül ki belőle, de ettől függetlenül várjuk 2015 februárját, Ragnar Lodbrok visszatértét.
 


Tovább

Képek az Americans kémdráma 3. évadjából, start 2015 elején. Az első két szezon remek volt, feszültséggel teli, sem nem indokolja, hogy elromoljon. És orosz nyelvleckének is kiváló!
 


Tovább

Kijött egy teaser a Psycho előzménysorozatának 3. évadjához. Pikáns, de baljós és sötét. És egy így van rendjén.
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek