Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Kaliforgia hetedik, utolsó évadja is véget ért idén, elbúcsúztunk a drogok, nők és mindenféle pia iránt nyitott hedonista, flegma Hank Moodytól, David Duchovny figurájától (érdekes összevetni ezt, és az X-Aktákban megformált karakterét). A sorozat tele volt ilyen-olyan szexjelenettel, voltak szépek és rondák, természetesek, izzadtságszagúak és nevetségesen túljátszottak, de egy sem volt annyira rettentő, mint az alábbi.

A sztori szerint a roppant gazdag Stu kerek egymillió dollárt ajánl fel Marcynak, hogy újra lefeküdjön vele. A nő eleinte felháborodik, majd hezitál hosszan, végül rábólint, el is megy a producerhez, de ekkor még meggondolja magát. Eztán Stu látható, amint elővesz egy – Marcyra igencsak emlékeztető - szexbabát, ölébe veszi, kedveskedik neki, majd az ágyra dobja, és bőszen nekilát. Ez még a béna szexben gazdag Kaliforgiából is kilógott, talán nem is baj, hogy vége a sorozatnak.

(Érdekes adalék, hogy a guminőt megtalálja a valódi Marcy, meg is döbben, de közben egy valódi prosti lelép az egymillió dollárral).
 


Tovább

Képek a Breaking Bad – Totál szívás előzménysorozatából, a Better Call Saul-ból: azt mindjárt látszik, hogy egy elszánt kinézetű fickó valakit épp el akar ásni az új-mexikói sivatagban. Az ügyvéd, Saul Goodman lesz a főszereplő, látható továbbá a jó öreg Mike, a kevésbeszédű intézőember, de azt eddig is tudtuk, hogy szerepet kap a prequelben. 
 


Tovább

A True Detective – A törvény nevében második epizódjában járunk, amikor Woody Harrelson, azaz Marty Hart detektív elmegy a szeretőjéhez: Alexandra Daddario fogadja (a sorozatban az olaszos nevű Lisa Tragnetti).

Némi incselkedés után már elő is kerül egy bilincs, lekerül a felső, és kényeztetni kezdi a férfit. Aki a színésznőt még nézegetné, az All my children szappanopera számos korábbi részében megtalálja, de játszott az Esküdt ellenségekben, a Vásott szülőkben és A nagy svindliben is. Persze ennél azért több ruhában!

Szexi sorozatunk korábbi képeit itt találja.
 


Tovább

Érkezett egy új promó a 12 majom című sorozathoz, a premier január 16-án lesz, a sztorit, de legalábbis az alapkoncepciót nagy vonalakban pedig már ismerhetjük a filmből.
 


Tovább

Laura Prepon 1980-as születésű amerikai színésznő, nyolc évadon keresztül szerepelt az Azok a hetenes évek-show-ban. Szinkronizálni is szeret (Amerikai fater), láttuk a Castle-ben és az Így jártam anyátokkal sorozatban, de mostanában inkább az Orange Is The New Black miatt ismert. Ebben a női börtönben játszódó szériában övé az egyik főszerep, kulcsfigura, leszbikus szálat visz - mint a képeken is látható.

Képernyőn kívül a szcientológiai egyház tanait követi, hét éven át járt korábbi kollégájával, Danny Mastersonnal, aki testvérét alakította a That 70’s show-ban.

Sorozatunk első részét itt találja, egy Trónok harca-szépséggel.
 


Tovább

A szépséges Missandei a Trónok harca harmadik és negyedik évadjában is jelen volt, amúgy a "Valar Dohaeris" epizódban tűnt fel először, és Nathalie Emmanuel alakítja (Astaporban tolmácsként is használták, Daenerys Targaryen szabadította fel). Az utóbbi évadban már hangsúlyosabb volt az egykori rabszolganő jelenléte. IGEN hangsúlyos, hogy finoman fogalmazzunk.
 


Tovább

200. részéhez érkezett a sorozat, ma este vetítik az USA-ban. A képek is ebből az epizódból vannak. A sorozat a TV Gón is nézhető.
 


Tovább

A Dr. Csont december 8-án tartott egy kisebb bulit Herringbone-ban, West Hollywoodban, ugyanis a 200. epizódhoz ért a széria. Itthon még mindig 24%-kal megy célcsoportban, ami szép eredmény.
 


Tovább

Sharon Osbourne már 62 éves, de ez nem látszik rajta. Az alábbi képek a Helyszínelők sorozathoz készültek, a realitysztár zenészfeleség a 15. évad 10. részében bukkan fel.
 


Tovább

Nem spoilerezünk arról, milyen durva dolgok történtek az utóbbi részben, viszont a nézettségre rápillantunk, azzal nem rontjuk el egy - torrentoldalon nem annyira gyors - rajongó szórakozását sem.

A zombisorozat kiváló számokkal ment hosszabb téli szünetre, 7.6-os ratinget tudott célcsoportban, a teljes lakosságból pedig közel 15 millióan nézték első vetítésre. A fiatalabbaknál ez 9%-os, teljes lakosságban pedig 11%-os növekedés az egy héttel korábbihoz képest. A rekordot azonban nem döntötte meg, az 17,3 millió néző, az októberi évadpremier hozta az AMC konyhájára.
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek