Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elképzelhető, hogy a TV2 szappanoperáinak vannak olyan rajongói, akiket az is érdekel, hogy milyen termékek közül válogatnak a fiktív boltban a karakterek. Ennek a nem túl népes csoportnak kedvezünk az alábbi fotóval, amelyet megvizsgálva kiderül, hogy Csillagfood néven saját márkája van a sorozatnak (átmatricázzák vele a valódi konzerveket), és ha megéheznek a vásárlók, akkor „Fokusz” mogyorókrémet nyalhatnak desszertnek. A bal alsó sarokban egy „ezüstös tengerpart” feliratú termék van, ott az eredeti cégnevet egy piros csíkkal tapasztották le, nehogy nem fizetett termékelhelyezés történjék. A majonézzel nem tudtak mit csinálni, az messziről felismerhető.

De miért került egymás mellé a mustár és a mogyorókrém?


Tovább

Friderikusznak kétségkívül jelentős tévés tapasztalata van, de saját műsora már jó ideje nem volt, és ez meglátszott az első adás első perceiben: a rutinjához képest szokatlan izgalommal szorongatta, bal kezével felül-alul markolászta az RTL-nél rendszeresített kartonlapokat, amelyeket azért adnak a műsorvezetők zsebébe, hogy nem tördeljék kezüket úgy, mint szegény Horváth Éva az Éden Hotel pár adásában. Vágót dicsérettel emlegette, iskolát teremtett, mondta, de szóba sem hozta, hogy ő nem a második hanem a harmadik, aki megkapja itthon a formátumot: mintha Fábry nem lett volna kvízmester ebben a Milliomosban 2009 őszén.

Később belelendült a műsorvezető, de nem hiába kérte a második percben, hogy adjanak neki 3-4 adásnyi türelmet a nézők, vélhetően tudta, hogy bele kell szokni a szerepbe. Friderikusz korábban interjúban jelezte, hogy talkshow-mázzal leöntött kvíz lett az eredeti formátumból, és ez látszott is tíz perc után: míg Vágó a tudásra épített, a feszültséget – néha a feszült csendet - szerette, és szívesen beszélgetett az adott történelmi, földrajzi, politikai, művészeti témáról, utódja inkább azon volt, hogy megnevettesse a stúdióban ülőket (elég sokszor kacagtak a nézők, tehát ez bejött neki), és gyakrabban érdeklődött a játékosok családi kapcsolatai, a hozott sztorik iránt, mint elődje. Az előzetesben látott bohóckodás, fekvőtámasz, éneklés, rohangálás és hasonló hardcore-elemek vélhetően később kerülnek adásba, az első epizód ilyen szempontból még visszafogott is volt.

A pénzt továbbra sem adják ajándékba, nem tömik erőszakkal az udvariasan ellenálló játékos zsebébe: 500 ezer forintért az volt a kérdés, hogy „a felsoroltak közül melyik nem fotoszintetizál?”, válasznak pedig négy olyan növénynév volt megadva, amelyről egy átlagos, városi ember nem is hallott. (Magyarország lakosságának 68%-a városban lakik a CIA World Factbook szerint). Ezen el is hasalt az addig ügyesen lavírozó nő, aki végül százezret kasszírozott.

A játákoscastingot dicsérni kell: másodiknak például egy kopasz, szemüveges, de nagydumás, jó humorú ember érkezett, adekvát egy ilyen átalakított, talkshow-ra emlékeztető kvízbe, ő százezerről folytatja majd, a második adásban, egy hét múlva.

Hogy a műsorvezető-castingot is kell-e dicsérni? Aki eddig szerette Friderikuszt, azt nyilván nézni fogja az új Milliomost, aki pedig eddig sem bírta, az nem fogja követni a kvízt. Ilyen egyszerű ez.


Tovább

Fábry Sándor szórakoztató volt a harmadik MTV-s show felvételén, de a technikával meggyűlt a stáb baja – jelentette egy ismerősünk, aki elment a köztévére készülő műsor vasárnap esti felvételére. Az első két adást még kedden rögzítették, két nappal az adásba kerülés előtt, de most átkerült korábbra, így több idő jut utómunkára.

A felvétel a meghirdetett hat helyet hét óra körül kezdődött, este 11-ig tartott, egy szünettel. Emberünk szerint a szünet alatt ezúttal is hazament pár néző, de az ilyesmi máshol is előfordul, akkor pedig már két órája ment a műsor. Beszámolója szerint Fábry dinamikus és poénos volt, a közönség láthatóan szerette, hálás volt pár jobb beszólásért.

A helyszínen lévő ismerősünk szerint a felvételt a szemlátomást nem túl összeszokott, professzionálisnak semmiképp nem mondható stáb akadályozta leginkább: többször volt leállás, újra kellett venni jeleneteket, mondatokat, és a hang is gerjedt néhányszor. Állítólag olyan is volt, hogy Fábry maga vette észre, hogy hiába tréfálkozik a kamerába nézve, az nincs bekapcsolva, így figyelmezetnie kellett az operatőrt. A beszámoló szerint a showman egy idő után már maga poénkodott munkatársai indiszponáltságán (ezen a nézők nevetgéltek), és jelezte, hogy bízik benne, hogy a 40. adásra összeáll a technika is.  


Tovább

Lucy Liu lesz Sherlock Holmes jobbkeze az Elementary című sorozat pilotjában, amelyben Johnny Lee Miller alakítja majd a híres detektívet. Liu neve Joan Watson lesz, és különös, sőt, merész a próbálkozás, mert Holmes segítőjét eddig mindig férfiember játszotta.


Tovább

A brazíliai világbajnokságra vezető út első lépéseként Bulgária ellen lépnek pályára Egervári Sándor tanítványai. Vidékre, Győrbe költözik a magyar labdarúgó-válogatott. A találkozót a Sport1-en láthatják a nézők - tudatta a csatorna.

Csaknem másfél éve már csak a budapesti közönség buzdíthatta Dzsudzsákékat hazai pályán. A megújult ETO-parkban eddig egyszer, Oroszország ellen játszott a válogatott, akkor döntetlennel ért véget a mérkőzés. Bulgáriával szemben kecsegtető mérleggel rendelkezünk, hiszen 18 találkozón 11 magyar győzelem született, négy döntetlen mellett pedig csak háromszor kapituláltunk. Az igaz, hogy 2005-ben, a legutóbbi találkozó alkalmával a bolgárok örülhettek, hiszen 2–0-ra győztek. A közvélemény azonban ezúttal győzelemre hangol. A Sport TV Zuhanyhíradó című műsorának kérdésére például a nézők csaknem 85 százaléka válaszolta, hogy hazai győzelmet vár a szerdai találkozón.

A mérkőzést kommentátora Faragó Richard lesz, a pálya széléről pedig a Harmadik Félidő műsorvezetői, Takács Rita és Molnár Mátyás jelentkeznek. A stúdióban Matuz Krisztián Nyilasi Tiborral és Puhl Sándorral elemzi a győri eseményeket.

Magyarország – Bulgária: február 29., szerda, 17:00, Sport1

Ajánlat: http://www.origo.hu/teve/20110617-takacs-rita-ez-szerelem-maskepp-nem-lehet-csinalni.html


Tovább

A megújuló RandomMarci mellett a Megálló című kívánságműsor is frissebb formában tér vissza a VIVA tévére. A részben reality-stílusban készült műsorban a klipkérések mellett a korábbinál jóval hangsúlyosabb lesz a humor - ígéri a csatorna.



Az első ilyen adás február 27-én lesz képernyőn.


Tovább

Üzletszerű kerítés, valamint 18. életévét be nem töltő személy sérelmére elkövetett kerítés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) egy budapesti férfi ellen - közölte a hatóság csütörtökön a rendőrség honlapján. Az MTI-nek rendőrségi forrásból megerősítették azt a sajtóinformációt, hogy a férfi - akit csak R. L. monogrammal említ az NNI közleménye - országszerte ismert szépségverseny-szervező. A Hír24 R. Lajosként említi a férfit, aki a lap információi szerint a Miss Hungary, a Miss Bikini, a Supersexy és a Fashion és Face szervezője, és évek óta színpadra vitte a Miss Tini Hungaryt. R. Lajos Facebook-oldalán a legfrissebb, február 12-i bejegyzésben ízléses, erotikus tartalmú videofilm készítéséhez keresett természetes adottságokkal rendelkező modelleket.

A Miss World, Miss Universe és Miss Earth világversenyek magyarországi kizárólagos licenc jogaival rendelkező Magyarország Szépe Kft., és a TV2 országos televíziócsatornán sugárzásra kerülő Szépségkirálynő produkció gyártója, a Frizbi Entertainment Kft. teljes mértékben elhatárolódik a „Miss Hungary” elnevezésű szépségversenytől, s annak szervezőitől, akikkel soha semmilyen kapcsolatban nem álltak - közölte a két Kft.

A Magyarország Szépe Kft. a három nagy nemzetközi verseny licenc jogával rendelkezik, így a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary szépségversenyek hazai fordulóit rendezi a nemzetközi előírásoknak megfelelően, betartva minden hatályos hazai és nemzetközi jogi rendelkezést és jogi szabályozást - tették hozzá sietve.

 Kérés, kérdés, ötlet, sztori: tevee@freemail.hu 


Tovább

Márciusban két sorozat folytatódik az HBO-n, melyek szereplői éppen helyet cserélnek egymással: a saját gyártású Félig üres Los Angeles-i komikusa, Larry David a nyolcadik évadban New Yorkba látogat, miközben a Kaliforgia nőcsábásza, Hank Moody az ötödik évadban a Nagy Almából tér vissza a nyugati partra, hogy ott keveredjen újabb kalandokba.

A Félig üres tízrészes nyolcadik évadja március 26-tól látható az HBO Comedyn. Hétfő-kedd-szerda esténként 20 órától.

A Kaliforgia tizenkét részes ötödik évadja március 13-tól látható az HBO-n. Kedd esténként 21 órától.


Tovább

Új részekkel tér vissza a Comedy Central saját gyártású bábjátéka és a két főszereplő, Brendon és Sanya. A hangokat ismét Mogács Dániel és Veres András kölcsönzi a legendás maciknak, a jelenetek szerzője pedig továbbra is Litkai Gergely - közölte a csatorna.

Ismét felbukkan a nem túl életképes majom, egy legendás cica, és persze Kozsó, a bólogató tacskó is. Brendon hol tudományos alapokon közelít az alkoholhoz, hol pedig alsótestével. Szóba kerülnek olyan fontos kérdések, mint a munkavállalás, a medvék szőrszíne, az állatkísérletek. A macik a zenei tehetségkutatók, a túlélő és valóságshow-k iránt kezdenek érdeklődni.


Tovább

Kasza Tibor muzsikus épp a TV2-es Frizbinek adott interjút Thaiföldről, amikor egy huncut eb beszaladt mögé, kakált egyet, majd a gondosan földet kotort a végtermékre.

Videón 9.05-től:

http://tv2.hu/frizbi_hajdu_peterrel/video/frizbi-kasza-tibi

Ezt akár a Lövölde téren is fel lehetett volna venni, persze picit szürkébb háttérrel!


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek