Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lesznek még, de itt van pár próbálkozó az első casting továbbjutói közül. Forrás: TV2.


Tovább

Az Afrikai Nemzetek Kupája szombat este rendezett bronzmérkőzésén Mali válogatottja 2–0-ra legyőzte Ghánát Malibóban, így megszerezte a harmadik helyet. Előbbi csapat Cheick Diabaté duplájának köszönhetik a sikert.

A meccset egy jegyet nem fizető légy is a helyszínen tekintette meg, mert többször a kamera lencséjén tartózkodott, a tévézők nem túl nagy örömére. A 28. percben hosszasan mászkált a képernyőkön, de a félidő vége előtt is visszatért, szürkés-fekete, mozgó, felismerhető pacniként. Biztosan nagyon szerette őt az Eurosport stábja.


Tovább

Mielőtt a TV2 (és mostanában a Fem3) sztárja lett volna, Joshi Bharat megfordult már párszor a képernyőn. Az RTL-re visszatérő Friderikusz volt műsoraira rápillantván a Meglepő és mulatságos című show-ban fedeztük fel, jókat kacarászott.



Tovább

A Sport TV február 9-től hét héten át minden csütörtökön egy Lingerie Football League-mérkőzést tűz képernyőjére. Bemelegítésképpen négy alapszakasz-találkozó lesz látható, majd a két elődöntő, és a Lingerie Bowl. A mikrofon mögül az NFL magyar hangja Faragó Richard, és a Sport TV állandó szakértői, Kovács Sándor és Hollai Olivér jelentkeznek majd.


Tovább

Az x-faktoros x-aktás David Duchovny a Kaliforgiával is nagy ász, mert a Showtime ma leadta az új, hatodik évadra vonatkozó megrendelést.

A csajozós író kalandjai folytatódnak tehát jövőre is, ami nem annyira meglepő, ugyanis évadról évadra 10%-kal nőtt a nézettség, ami - érthetően - elégedetté teszi a tévétársaság vezetőit. A Kaliforgiát az USA-ban nagyjából hárommillióan nézik a tévében, mobilon vagy neten.


Tovább

A négy zsűritag közül Csiszár Jenő beszélt legkevesebbett a magyar eurovíziós elődöntőn. "Mivel négyünk közül én szólaltam meg utolsónak, előfordult, hogy a háttérből már mutatták, csak néhány másodpercem maradt. De azt hiszem, a pontokból mindenki leszűrhette a véleményemet" – mondta a műsorvezető a Borsnak.

Többen csalódást okoztak neki: "Krisz Rudi az előválogatón, ahol még kilencen döntöttünk, be sem került a legjobb húszba, egy kizárt dal helyére tették be. Attól, hogy egy dal a tévében is elhangzik, a véleményem még nem változik meg róla. Dancs Annamarit pedig értetlenül hallgattam, mert a beküldött hanganyagán egy jól éneklő előadó egy modern dancealappal szerepelt, amitől én személy szerint hideglelést kapok, de a világban nagyon sikeres, ezért szerintem is megérdemelte a tévé nyilvánosságát. Ám a műsorban a művésznő elkezdett operettet énekelni a dancealapra, ugrócsoporttal. Komolyan mondom, már azt vártam, hogy megjelenik a csúcspontnál Hajmási Péter egy nagybőgővel. A legnagyobb csalódás azonban mégsem ez az előadás volt, hanem Gallusz Nikiéké. Remek dalt találtunk az előzsűrizésnél, akár befutó is lehetett volna, ha a szerző nem akar együtt énekelni Nikivel. Szerintem ez alaposan gyengítette a produkciót, függetlenül a kritikán aluli hangosítástól" - nyilatkozta.


Tovább


1902 és 1907 közt emelte az American Horror Story című, 12 részes horrorsorozatban látott, Beverly Hills-i házat egy Kaliforniában ismert építész. Valaki hónapokkal a forgatás után kamerával bemerészkedett a falak közé, lement a pincébe is (ahol emberi testrészeket tartottak befőttes üvegben, ahol a legtöbb kísértet bukkant fel), meglátogatta Violet hálóját is – és élve távozott!
 


Tovább

Lehet azt mondani, hogy az egész csak egy show, hogy nincs szükség évente 2-3 tehetségkutatóra, hogy kicsi a piac, hogy nincs elég tehetség, de lemezeladásban ötből hárman (majnem négyen) így is az X-Faktorból vagy a Megasztárból jöttek (Geszti sem lenne ötödik ha nem állna mögötte az RTL, ha nem lépett volna fel kétmilliós nézettségű műsorban.)

Hogy 80 vagy 90 eladott cédé kell-e az első helyhez, az most mellékes.

Top 40 album- és válogatáslemez-lista

1. KOCSIS TIBOR
Az első X - Az élő show-k 10 legnagyobb kedvence, Sony Music

2. ZÁMBÓ JIMMY
Zámbó Jimmy Királysága 1991-2001, Magneoton

3. MURI ENIKŐ
Az első X - Az élő show-k 10 legnagyobb kedvence, Sony Music

4. RÚZSA MAGDI
Magdaléna Rúzsa, Magneoton

5. GRINGO SZTÁR
Pálinka Sunrise, BMC Records


Tovább


Tovább

Ben Stiller az HBO-val dolgozik, rendezője, producere és szereplője lesz egy komédiának, amely egy washingtoni zsidó család mindennapjairól szól. A projekt még pilot-fázisban van, azaz csak akkor lesz széria, ha a „nulladik” rész megtetszik a csatorna vezetőinek.

Summer Glau (a képen), aki olyan sci-fikben mozgott otthonosan, mint a Firefly, a Dollhouse, a Sarah Connor Chronicles, vendégszereplő lesz a Grace klinikában. A hírt a producer-ötletgazda, Shonda Rhimes jelentette be a Twitteren.



A helyszínelők távozó szereplője, Marg Helgenberger csillagot kapott a Hollywoodi Hírességek Sétányán. Övé a 2458. csillag – aki felsorolja az többit, név szerint, az kap tőlünk egy Battlestar Galactica-bögrét!


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek