Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy kanadai írónő, Janette Oke filmjeit vetíti a Film Café két hónapon át, kifejezetten a női nézők kedvéért. Július 4-től minden csütörtökön 21 órától egy-egy általa írt könyvből készült film megy: a nyolc romantikus alkotásból négyet júliusban, további négyet augusztusban láthatnak a Film Café nézői. A sorozat első darabja, A szelíd szerelem (Katherine Heigl főszereplésével), július 4-én kerül képernyőre.
 


Tovább
Lego Ninjago legelső évada érkezik a Megamax műsorára június 9-től minden hétköznap 19:35-től. A sztori szerint Lord Garmadon egy hatalmas küldetésre indul. Feladata, hogy összegyűjtse a Spinjitzu négy Arany Fegyverét, hogy végül a világ ura lehessen.

Ez elég dermesztően hangzik, még jó, hogy csak LEGO-figurákról van szó!


Tovább

Gormiti címmel új széria indul a csatornán június 1-jén, szombatonként 13.05-kor lesz adásban.

"Amikor egy feledésbe merült ősi ellenség, a Vulkán törzs vezére Magor újra feltűnik a színen, Gorm szétszabdalt szigetvilágának zöldfülű hercegei, a Levegő, az Erdő, a Föld és a Tenger kényszerű leckét vesznek népük történelméből és a Gormiti hatalmáról. Ha képesek megzabolázni a természet erejét, és meghallgatják a tiszteletreméltó Öreg Bülcs tanácsait, a hercegek visszanyerhetik régi tekintélyüket és hatalmukat Gorm felett, és elűzhetik a gonosz Vulkán törzset" - áll a leírásban. 


 


Tovább

Három nagymamájának életútját eleveníti meg Glaser Katalin egy új, magyar, negyedórás animációs filmben. Az anyai és apai nagyanyák mellett a nagyapa második felesége is egyenrangúan jelenik meg a történetben. A film ráirányítja a figyelmet a nagyszülők szerepére, szervezőerejére a tágabb család összetartásában - a címe Nagymamasorsok. Itt egy előzetes:
 


Tovább

A Da Vinci Learning ismeretterjesztő csatornán holnap, május elsején debütál a népszerű animációs sorozat újabb része: az Egyszer volt… sorozat ezúttal a környezetvédelmi, ökológiai problémákat, a bolygónkat érintő globális kérdéseket mutatja be, gyerekeknek érthető nyelven.
 


Tovább

Májusban is négy filmpremierrel készül vasárnap esténként az HBO: jön a Merida, a bátor című animációs film, az Utazás a rejtélyes szigetre című kalandfilm Dwayne Johnsonnal és Michael Caine-nel, a Diktátor című vígjáték Sacha Baron Cohennel, valamint Will Smith-szel és Tommy Lee Jone-szal a Men in black – Sötét Zsaruk harmadik része.

A Diktátor tényleg remek film, a kép is ebből való:

 


Tovább

Akciófilmekből és vígjátékokból látható válogatás májusban minden szombaton és vasárnap a Coolon. Május 4-én a Több mint testőrben Frank Farmer (Kevin Costner) elvállalja Rachel Marron (Whitney Houston) popénekesnő védelmét, ám a munkakapcsolatnál több is kialakul közöttük. A Salt ügynök című kémfilmben Evelin Salt (Angelina Jolie) nyomába nem fanatikus rajongók, hanem orosz és amerikai ügynökök erednek, hogy likvidálják őt.

A Kéjjel-nappalt a nézők május 5-én, vasárnap este láthatják. Az akció-vígjátékban June (Cameron Diaz) romantikát remél, e helyett veszélyes kalandokba keveredik a rejtélyes Royjal (Tom Cruise), akiről kiderül, hogy ügynök. Jön a Facebook-film is, mivel lassan tíz éve annak, hogy Mark Zuckerberg létrehozta az oldal ősét. Kezdetekről, pénzről, barátságról szól A közösségi háló című film, ugyancsak vasárnap este lesz adásban.


Tovább

Őrület, de már a 24. évad végén jár a Simpson család. Itt épp a közelgő, 20. részből láthatunk egy szexis pillanatot.
 


Tovább

Egy kép a közelgő, 11. évad 20. részből. Láthatóan nem unatkoznak a Griffin családban.
 


Tovább

A Halál a paradicsomban első évadát május elsejétől vetíti a Film Mánia, minden szerdán este 21 órakor, dupla epizódokkal. "Sok humorral és romantikával fűszerezett igazi nyomozós tévésorozat, amely üdítő környezetben, egy karibi kis szigeten játszódik" - áll a leírásban, alább bele is pillanthatunk:
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek