Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A magyar nyelvű kábelcsatornák közül az 1. és 2. legnézettebb csatorna a Film+ és a Cool. A nyári eredményeket vizsgálva a Film+ a 18-49 éves korosztály körében 5,6%-ot (egész nap), a Cool 5,5%-os(egész nap) nézettségi eredményt hozott - közölte az RTL-csoport.

A tavaly októberben indult RTL II nyáron 1,4%-os nézettséget produkált a 18-49 éves korosztály körében, ami a cég szerint jó eredmény, mert a gyártott műsorok nyári szüneten voltak.

"Az idén januárban bevezetett és RTL3 néven sikeressé váló (a Cool, a Film+ és az RTL II reklámidejét együttesen, tükörblokkokban) értékesítési modell nyáron a TV2-t is legyőzte a nézettségi versenyben. Az RTL3 csatornacsoport együttes 12,5%-os  közönségaránnyal (június-augusztus, egész nap, 18-49 éves célcsoport) a második számú hirdetési csatorna volt az RTL Klub után, megelőzve a 12,0%-os közönségarányú TV2-t" - áll a közleményben.

A Prizma, a Sorozat+ és a Film+2 – is növekvő számokat produkált a nyáron. A Muzsika Tv (egész napos) eredményei is jobbak versenytársánál, a Nóta TV-nél (a június-augusztus átlag nézettség a 18-49-korosztályban: Muzsika TV - 0,74 % a Nóta TV - 0,67%).


Tovább

Miközben az elsősök pityergései után még meg sem száradtak a tegnapi zsebkendők, és sok nagyobb gyerek már nekiállt számolni, mennyi van még az őszi szünetig, a Universal Channel tematikus szombat estéket tart, "Vissza a suliba!" címszó alatt.

Szeptember 7-én az Amerikai pite 2., szeptember 14-én a Bosszúból jeles, 21-én a Pasik és csajok lesz képernyőn (a fotón). A kis szériát a szeptember 28-i Újra a gimiben zárja.
 


Tovább

A Film Café a Szerelem utolsó vérig című filmet adja augusztus 26-án. A játékfilmet a trilógia írója és rendezője, Dobray György jegyzi, tizenöt évvel az első két film után készült el. Főszereplője Füge, azaz Beri Ary, aki röviddel a bemutató után visszavonult a színészkedéstől, néhány éve pedig képzőművészként mutatkozott be.

A filmben többek között feltűnik Kamarás Iván, Kovács Lajos, Király Linda, Ujlaki Dénes, Csuja Imre és Jászai Joli.
 


Tovább

Star Wars - Phineas és Ferb crossover várható a Disneynek köszönhetően, írta a Variety. A népszerű animációs sorozat szereplői egyszer csak a Csillagok háborúja univerzumában találják magukat, és egy egyórás, különleges részben rendkívüli kalandokat élnek át. A hírt a San Diego-i Comic Con fesztiválon jelentették be.

Az itthon is vetített Phineas és Ferb hat éve indult, a 6 és 11 éves kor közti korosztály egyik kedvence.
 


Tovább

Fekete Dávid módfelett rejtélyesen fogalmaz a mai Blikkben: "Hamarosan új oldalamról mutatkozom be, ugyanis felkértek, hogy szerepeljek egy filmben. Hogy mi lesz a címe, és miről szól, arról egyelőre nem beszélhetek, de annyit elárulok, hogy a rosszfiú szerepét kaptam meg, amely, remélem, jól áll majd, és hiteles leszek benne. Már a forgatókönyvet is megkaptam, úgyhogy várom, hogy elkezdődjön a munka. Azt azonban még nem mondhatom meg, hogy pontosan, milyen filmről van szó, és ki rendezi, de hamarosan többet is elárulhatok róla."

Nagyon titokzatos ez a film. Talán a Coca-cola receptjéről, az atombomba előállításáról vagy a titkosszolgálatról szól?


Tovább

Mary-Louise Parker, akit a Weeds című sorozatban láthattunk, egészen más szerepben tűnik fel hamarosan, a konzervatívabb témák iránt fogékonyabb Hallmark a Christmas in Conway című tévéfilmben adott neki munkát.

A Nancy ül a fűben, illetve Spangli néven is ismert sorozatban Parker volt a főszereplő nyolc éven keresztül, egy külvárosi marihuána-termesztő és kereskedő fiatalasszonyt, családanyát alakított.
 


Tovább

Júliusban minden szombat és vasárnap délelőtt a klasszikusok futnak a Film Mánián: a nézők olyan örökzöld regények filmes adaptációit láthatják viszont a képernyőn, mint Jane Austen Emma című regényéből készült sorozat.

Képernyőre kerülnek Dickens halhatatlan művei, a Twist Olivér és a Copperfield Dávid, és Charlotte Brontë magával ragadó története, a Jane Eyre is.
 


Tovább

A Gumball 07:20 helyett 07:15 órakor kezdődik, 07:45-kor a Totál dráma sziget helyett a Dexter laboratóriuma látható - közölte a csatorna. Keddenként 10:35-kor a Star Wars: A klónok háborúja helyett a Nyomi szerencsétlen utazásai van adásban, 18:10-kor a Totál dráma akció helyett a Johnny Test kerül képernyőre.

Szombaton és vasárnap is lesz pár változás: 11.00 órakor a Redakai helyett a Bátor, a gyáva kutya, 11:35 órakor a Batman: a bátor és a vakmerő helyett a Totál dráma sziget látható. A Bayblade 5 perccel később, 13:30 óra helyett 13:35-kor kezdődik, az Angelo rulez 10 perccel később, 13:55 helyett 14:05-kor megy adásba. Szombaton és vasárnap a Generátor Rex helyett (14:20-kor) a Boci és Pipi látható.

Na, most minden kisgyerek mondja vissza pontosan!
 


Tovább

Lezárult a megújult Minimax gyerekek számára meghirdetett rajzpályázata: Mini, Max, Picicica és Macikutya kalandjait kellett lerajzolni. A pályázatra 302 rajz és több mint 5000 szavazat érkezett a csatorna Facebook oldalán.

Az 50 legnépszerűbb alkotás közül Béres Alexandra, Geszti Péter, és a Minimax figuráinak megálmodója, Fülöp József választotta ki a nyertest, akinek a rajzából elkészíti a csatorna azt a kisfilmet, amelyet hamarosan viszontláthatunk a képernyőn. A zsűri döntése alapján Marosvölgyi Hanna Luna „Szivárvány!!!” című munkája lett a nyertes.



Tovább

Arnold Schwarzenegger hónapja június a Universal Channelen. Az egykori kormányzó baja meggyűlik a gyerekekkel nyomozóként, különleges apaszerepre vállalkozik és halottnak hitt ikertestvérére is rátalál.

Június 15-én este az Ovizsaru, június 22-én a Junior, június 29-én az Ikrek lesz adásban este kilenctől, mindhárom szinte klasszikus.

 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek