Az RTL Klub sikervetélkedője volt éveken át a Legyen ön is milliomos: egy terv szerint 2012-ben újra képernyőn lehet, talán épp az RTL2 nevű tévécsatornán.

Szép nézettségi számokkal volt az RTL Klubon éveken át a Legyen ön is milliomos, amely médiainformációk szerint 2012-ben újra képernyőn lehet Vágó Istvánnal. Megkeresésünkre sem a korábbi gyártó, a Q-Art ügyvezetője, Gonda Péter, sem Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója nem kommentálta az értesülést, Vágó István pedig kitérő választ adott. Mivel nem határozott „bődületes marhaság, meg ne írd!”-dal válaszolt, feltételezzük, hogy vagy Vágó vagy a Milliomos lesz valamelyik RTL-tévén, illetve legalábbis felmerült ennek lehetősége.

A kvíz féléves szünetekkel ment az RTL-en, de a csatornánál Vágót idővel kiszorította Sebestyén Balázs, aki előbb a közösen vezetett Pókerarc-ot kapta meg, majd A széf-et, amely ráadásul biztosan nyerte műsorsávját. A Legyen ön is milliomos a közben a TV2-höz távozó Vágó István nélkül is feltámadt a csatornán, Fábry Sándor vezetett néhány adást, médiából ismert emberekkel.