Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Andy Vajna volt a Terminátor – Sarah Connor krónikái (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) című amerikai sorozat producere is, többek közt. A széria két évadot kapott csak, utána elhasalt, itthon sem volt túl jó nézettsége.

A producer - némi késéssel - belátta, hogy a sztorival, a gyártással volt gond, utólag úgy véli, hogy ők hibáztak, nem a színészek. A Filmíró napok első, novemberi rendezvényén elmondta, hogy a történet nem volt megfelelő, és indokolatlan volt belevinni egy hosszabb, iskolai szálat, mert "az nem a Terminator".


Tovább

A napokban a magyar HBO nekiállt az Emmy- és Golden Globe-nyertes In Treatment című amerikai sorozat hazai remake-jének. Napi szériáról van szó, 20-22 perces epizódokkal.

Az eredeti 2008 és 2010 közt ment az USA-ban, és érdekessége volt, hogy a pszichológus/pszichiáter, illetve a páciensek személye évadonként változott.

A sorozatról, a magyar remake-ről bővebben az [origo]-n olvashatsz, november 25-én.


Tovább

volna estleg egy összeesküvők-kardigán? fókusz-nyaksál? kékfény-kezeslábas?

forrás: http://mortitia.tumblr.com/post/13248146818


Tovább

A Magyar Nemzeti Filmalap és a Millenáris együttműködésével Fade In Script Consulting szervezésében újra indult a „Filmíró Napok” programsorozat. A Csodák Palotája előadótermében megrendezett nyilvános fórum első panelbeszélgetésén a magyar sorozatírás volt a terítéken.

Ezen az eseményen Kalamár Tamás, a Barátok közt producere elárulta, hogy 9 millióba kerül egy-egy rész - korábban az összeg nem volt publikus.

Az RTL szappanoperája, amely az X-Faktor után a második legnézettebb műsor itthon, karácsony és újév közt mindig szünetelt, de idén 3 hetes lesz a leállás, ami azt jelenti, hogy a csatorna - a plusz 2 hét miatt - 90 milliót spórol, ugyanis nem a leforgatott, hanem az adásba került epizódok után fizet a gyártó Magyar Grundy UFA-nak.


Tovább

Szinte soha nem látni a Való Világ lakói körül dolgozó stábtagokat, pedig száznál is többen ügyködnek a produkcióban. Találtunk egy képet, ahol a láthatóan nagyon fázó operatőrök épp bevetésen vannak.


Tovább

Korábban volt róla szó, hogy megszűnhet vagy temporálisan leállhat a Házon kívül és a XXI. század című műsor az RTL Klubon. Most előbbi sorsa eldőlt, nem szűnik meg.

Utóbbi viszont alighanem leáll, mert túl töltséges (egy percnyi archív, volt MTV-s anyag felhasználása nagyjából 100-120 ezer forintba kerül), és csak a késő esti műsorsávban tudna megmaradni.


Tovább

Tovább


Tovább


Tovább

A Discovery Communications részeként működő Discovery Networks CEEMEA november 11-én indította el a hazai Discovery Channel megújult honlapját. Az oldal a www.discoverychannel.hu címen érhető el. A Discovery Channel Magyarország oldala eztán magyar nyelven érhető el, tartalmazza az aktuális TV-műsort, a legfrissebb műsorok leírásait, videó ajánlóit és kapcsolódó információkat.

„A Discovery Channel Magyarország Facebook-oldala hónapokkal ezelőtt indult, és azóta is gyarapszik. Az új magyar honlappal tovább szeretnénk erősíteni az online jelenlétünket és segíteni a nézőinknek naprakész műsorinformációval, hogy mindig megtalálják kedvenc műsoraikat. Emellett a legnépszerűbb műsorok, mint A túlélés törvényei vagy az Állítólag… promó videói és a közösségi médiában könnyedén megosztható multimédiás tartalmak is elérhetőek lesznek” – mondta Vantsa László, a Discovery Networks CEEMEA Magyarországért, Romániáért, Csehországért és Szlovákiáért felelős kereskedelmi és terjesztési igazgatója.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek