Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hamarosan visszatér a Hazug csajok társasága című sorozat, amely 2010. június 8-án indult az Egyesült Államokban. Magyarországon 2014. május 15-én debütált az RTL II-n, itt pedig egy friss poszter mellé:


Tovább

Igen fiatalos anyukájával szelfizett egyet a Barátok közt Hannája. A fiatal színésznőnek láthatóan fiatal az édesanyja is. Jó hír a sorozat kedvelőinek, hogy a szappanopera nem megy nyári pihenőre.


Tovább

Aki ő maga, legalábbis azt állítja, hogy ő takarít, méghozzá ebben a szettben. És miért ne hinnénk neki?


Tovább

Szombaton 12.50-kor az RTL Klubon folytatódik a Sztár Gokart című műsor, amelyben ismert emberek versenyeznek.  A női rajtsorrenddel együtt megkaparintottuk a lányok, asszonyok testsúlyát is, ami női olvasóink egy részére biztosan érdekes adat.

Polyák Lilla (66 kg), Molnár Andrea (64 kg), Szabó Zsófi (62 kg), Horváth Gréta (60 kg), Som-Balogh Edina (59 kg), Deutsch Anita (59 kg), Barabás Éva (58 kg), Muri Enikő (56 kg), Marenec Fruzsina (56kg), Iszak Eszter (52 kg), Nádai Anikó (50 kg).

A képen pedig a rajtra váró Anikó és babája:


Tovább


Itt egy friss plakát a Guilt-hez, Kathryn Price és Nichole Millard közelgő sorozatához. Az ABC Family rendelte meg, ebből Freeform lett, júniusban jön. A sztori egy amerikai diáké, aki Londonban tanul, amikor meggyilkolják lakótársát. A képen fel is lehet ismerni a Big Bent, a London Eye-t és a Tower Bridge-t.


Tovább


A Dead of Summer egy közelgő horrorsorozat, természetfeletti elemekben bővelkedő thriller, Adam Horowitz, Edward Kitsis, Ian Goldberg készítik. Egy fiatalos, laza nyári táborban játszódik a nyolcvanas években, ahol eleinte minden idilli, aztán jönnek a bajok (mint a Péntek 13-ban). Alább egy baljós plakát hozzá.


Tovább


Jól konzerválta magát a Rómában élő művésznő, vagy csak ügyes photoshop-trükk? Nem tudjuk - döntse el mindenki maga, itt az új képe:


Tovább


A második legnagyobb dunai hajó, a Budapest fedélzete méh tíz alkalommal alakul át gyerekhajóvá. A szervezők havonta, sokszínű szórakozási lehetőséggel, játékokkal, koncertekkel, arcfestéssel és az elmaradhatatlan tombolával várják a gyerekeket és szüleiket.

A Batthyány tér 1-es kikötőjéből indul. A két órás, dunai városnézéssel egybekötött program vasárnaponként egyformán élvezetes szórakozást nyújt kicsik és nagyok számára. Velük utazik Pici Cica és Maci Kutya is, így a gyerekek nem csak teljes életnagyságukban találkozhatnak velük, de közös fotót is készíthetnek, csakúgy, mint a fellépő együttesek tagjaival.

Időpontok: 05.29. vasárnap (Gyereknap), 06.19. vasárnap, 07.10. vasárnap, 07.24. vasárnap, 08.07. vasárnap, 08.20. szombat, 09.18. vasárnap, 10.16. vasárnap, 11.13. vasárnap, 12.04. vasárnap (Mikulás).


Tovább


A Netflix thriller–drámájához készült plakát alább látható. A második évad jön, a kreátorok Todd A. Kessler, Glenn Kessler, Daniel Zelman, gyártó a Sony Pictures Television. 


Tovább

2016. május 15-én Budapesten, a Millenáris “B” épületében a magyar szinkronnal is megismerkedhetnek a látogatók. 10.30-11.30 közt megidézik mindenki gyerekkorát, a Versmondó lánnyal, Seszták Annával, valamint Seszták Szabolccsal és Seder Gáborral. Lesz "Hang-verseny" amelynek győztese diafilmet kap ajándékba a Diafilm Kft. felajánlásával.

A további program:

11.30-11.45 Impró reggeli után.
11.45-12.45 A Vándor-színész mesél: Papp János útinapló összeállítása. Az előadás után a művész dedikálja könyvét, amelyet a helyszínen meg lehet vásárolni.
13.00-13.15. Impró ebéd után.
13.15-14.00 Vendég a Hanna blogja szerzője, és édesapja: Nikodém Zsigmonddal és Nikodém Vandával beszélget Spilák Klára. A beszélgetés során a könyvből lesz felolvasás.
14.15-14.45 Fordítóverseny. Boros Karina dramaturg, fordító és Sereg Judit az ELTE megbízott oktatója, és fordító avat be mindenkit a fordítás rejtelmeibe.
14.45-15.00 Impró uzsonna előtt.
15.00-16.00 SZIDOSZ Életműdíj-átadás. Kassai Ilona és Szokolai Ottó kapja meg a SZIDOSZ életműdíját a Magyar Szinkronban végzett több évtizednyi kiváló munkáért. Földi Terit pedig távollétében köszönti Mihályi Győző a SZIDOSZ elnöke és Seszták Szabolcs a SZIDOSZ SZinkron Alapszervezetének vezetőségi tagja
A díjazottakkal és a díjátadókkal történő beszélgetést megszakítja Kiss Virág, Posta Victor és Seder Gábor egy-egy meglepetés produkcióval.
16.15-16.45 Impró Zsurzs Katival: az édesanyjáról Zsurzs Éváról szóló könyvet fogja bemutatni eddig még nem ismert formában.
16.45-18.00 Rádiósok, ahogy még eddig nem hallottuk őket. A Rádió Bézs munkatársai most először próbálkoznak meg nyilvános szinkronizálással. Lesznek ott szakemberek, illetve a közönségből is várnak majd minden önként jelentkezőt.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek