Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


Robert Kirkman új, nagyszabású horrortörténete a Facebookon debütált, egy nap alatt több mint 80 ezren nézték meg online az Outcast első epizódját itthon. Az ördögűzős sorozatot Rómában mutatták meg a sajtónak, itt olvashat róla többet. Alább egy új poszter mellé, hátha ez hozza meg a kedvet.


Tovább

Rami Malek, azaz Elliot Alderson változatlanul gyűrött, de legalább  itt a Mr. Robot második évadja. Az első hozott pár remek fordulatot, elgondolkodtató eseményt, és várjuk, hogyan lehet folytatni a sztorit. Itt az új plakát:


Tovább

A Megasztár és a Nagy Duett énekesnője nyaral épp, mint a képen is látható. Focimentes volt a csütörtök és a péntek, de legalább - ha már labdát nem is - láthatunk valami kereket.


Tovább

Denis Leary előző sorozata, a Rescue Me (Ments meg) annyira parádés volt, hogy kisebb-nagyobb botlásokat elnézünk neki. Az öreg rockerekről szóló szériája is igen viccesen kezdődött, de két perc után esett a színvonal, és érződött az is, hogy nem volt elég pénz a forgatásra (tömegjelenet alig, szinte csak belső terekben forgattak, stb.)

Ennek ellenére várjuk a 2. évadot - de már messze nem annyira, mint a piás tűzoltó kalandjait. A Sex&Drugs&Rock&Roll június 30-án tér vissza. Plakát alább:


Tovább

Elkezdődtek a hatodik X-Faktor felvételei, az RTL még soha nem tartott ilyen hosszú és alapos castingot. A fotó is elég friss, 30 perce osztotta meg Tóth Gabi, aki korábban is zsűrizett: csak ő maradt az előző négyesből.


Tovább

A Marco Polo talán a világ legdrágább sorozata, 90 millió dollárból készült az első tíz rész. Itt egy poszter a folytatáshoz, amely két hét múlva jön.


Tovább

Szép, okos, de jó kis depis sorozat a 2014-ben startolt Leftovers. A második évadot sokan dicsérték, nekünk szenvedés volt végignézni: tagadhatatlanul minőségi, de szörnyen lehangoló volt. Közben kijött két kép a folytatáshoz, alább mutatjuk:


Tovább

Nem lehet véletlen, hogy a Fősepton, a Főveréb arcán ugyanaz a nyugodt mosoly játszadozik, mint Ferenc pápáén.


Tovább

Csodálatos kis videós anyag arról, hogyan kergette Daryl és Rick egy mezőn a csibész Jesust, aki egy adott ponton meg is menti a motoros életét - mindez a Benny Hill-sorozat ismert zenéjével.


Tovább

Egyszerű a kompozíció, nem volt benne sok meló, de erős színei és az ötlet miatt lehozzuk a Devious Maids, Piszkos ügyek újabb plakátját is. 2013 óta fut, executive producerek Eva Longoria, Marc Cherry, David Lonner, Paul McGuigan, Paul Presburger.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek