A zombisorozat negyedik része, 46 perc lement úgy, hogy egyetlen zombit sem mutattak, nyilván szándékosan. Az ősz legjobban várt szériája egyelőre teljesen átment családi drámába, de azzal a kis mellékízzel, extra fűszerezéssel, hogy az épp összeomló civilizáció hanyatlását mutatja be, szépen lassan, fokozatosan. A nézőben pedig a jelenetek egy részében ott a feszültség, mert ugyan látszólag nem történik semmi, de valójában bármikor történhet.

Ez teszi amúgy az anyasorozatot, a Walking Deadet is az átlagnál sokkal feszültebbé, mert bármely csendes, erdőszéli csevejt megszakíthat egy rongyos horda érkezése, majd az azt követő elszánt élethalálharc.

A Fear negyedik része láthatóan csak a karakterábrázolással, karakterépítéssel volt elfoglalva, igazán izgalmas jelenet talán ha kettő volt. Az már most látszik, hogy Madison jó nő, de roppant idegesítő, Travis közel sem olyan karakteres, mint Rick vagy Daryl, Nick pedig maradt épp olyan tenyérbemászó figura, mint az elején volt. Sebaj, mi még kitartunk.