A Bors szerint Bochkor Gábor ül be a hatodik Megasztár zsűrijébe, vélhetően ő lesz a keménykedő megmondóember, aki rendesen kiosztja majd az értékelés előtt remegve ácsorgó, haloványabb előadókat. Friderikusz pótlására érkezhet tehát, de míg utóbbi teljesen botfülű, és korábbi show-i alapján ritmusérzéke sincs, a Neo FM embere néha penget egy basszgitárt.

Csakhogy Bochkor Gábor a tévében nem nyújtott maradandót. A Kész átverést elvették tőle, a Boros-Bochkor Show is eltűnt, a Buzera pedig szinte végig bukóban volt, hiába ültették be a műsorba Torgyán Józsefet Kelemen Annával. Nem állítjuk, hogy Bochkor műsorvezetése miatt bukott el a műsor, de ez sem volt egy sikeres projekt.

Bochkor a Csao Darwint is vitte 2005 végéig: a műsor mellett sokáig kitartott a Tv2, de valójában egyre rosszabb nézettséggel ment.  A vége felé már a teltkeblű, hiányos öltözékű nők rendszeres szerepeltetése sem hozta lázba a tévézőket, noha a „kismellűek kontra nagymellűek” nézettebb volt, mint a vegetáriánusok harca a húsevő böllérek ellen.

Bochkor sikeres rádiós, még akkor is, ha a Class FM mostanában – közleményeik szerint - hallgatottságban veri a Bumerángot. Akkor mit akar megint a tévéképernyőn?