Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


Hosszú volt a szünet, de ma visszatér a képernyőre az egyik legjobb túlélős-fiatalos sci-fi, amely eleinte úgy indult, mint egy szép ifjakkal telezsúfolt ifjúsági sorozat, majd egyre sötétebb és baljósabb lett. A trailerben sem látunk napsütötte virágföldeken indiánszökdelésben ugráló, kacagó kislányokat, viszont annál több elkeseredett harcot, koszos és izzadt embert. Nézzük csak!


Tovább


Újabb poszterek érkeztek az Animals című sorozathoz, amely sok szórakoztató pillanatot hozhat az animációs műfaj híveinek. New Yorkban, tehát megapoliszban élő állatokról szól, akik emberi problémákkal küzdenek: van, aki depressziós, egy másik kapuzárási pánik miatt szenved, a harmadiknak fura perverziói vannak, és így tovább.

A szériát hamarosan az HBO adja, húsz rész, két évad biztos, a többi már nézettség függvénye. Lehet, hogy betegebb lesz, mint a South Park.


Tovább


Már forog az új Ridikül, benne a Jakupcsek utód Dióssy Klári, mellette Kovács Kati, Oszvald Marika, Kárász Eszter, Újvári Zoltán. Ez az adás vélhetően 25-én lesz képernyőn.


Tovább


Február 5-én jön az Animals az HBO-ra, van hozzá egy friss poszter.  A Duplass Brothers Productions terméke, mi várjuk. Ők készítették az Együttlétet is a csatornának, amely nálunk top 10-es volt tavaly.

2015-ös top 10-es cikkünket itt találja.


Tovább


Itthon Foglalkozásuk: amerikai címen megy az Americans, egy kiváló sorozat, amely a nyolcvanas években játszódik, és a valóságnál valamivel színesebben mutatja be, milyen lehetett a szovjet kémek sorsa az USA-ban. Ehhez a szériához jött ki most egy új plakát, rajt pedig hamarosan.


Tovább


Peter "Tyrion" Dinklage talán nem jutott ma taxihoz a sztrájk miatt, vagy csak egy közeli célpontot nézett ki magának? 

A színésszel az Origo is interjúzott Los Angelesben, a cikket itt találja.


Tovább

"Decemberi születésű lévén imádom a telet és a téli sportokat, de most már azért igazán jöhetne a nyár is! Jó pihenést mindenkinek" - írta oldalára a Barátok közt színésznője, mellé ezt a képet biggysztette. Tök jó idő van a Campona Médiacenter, a BK stúdiója környékén!


Tovább


Nem lehet túl sokat tudni a kétezres évek legjobb horrorsorozatának hatodik évadjáról, csak annyit, amit egy pasadenai médiaeseményen az FX vezérigazgatója, John Landgraf hajlandó volt elmondani a faggatózó újságíróknak. Kiderült, hogy két idősíkban játszódik majd, de főképp a jelenben. „Ha ennél többet mondok, Ryan megöl engem” – viccelődött a nagyfőnök, utalva a producerre, Ryan Murphyre.


Tovább

A Heroes Reborn évadzárója a franchise végét is jelenti az NBC elnöke, Bob Greenblat szerint, aki egy amerikai sajtóeseményen beszélt a széria végéről. Mint mondta, eleve egy évaddal, elindul és lezáruló sztorival terveztek, de nem lett volna a kreátor, Tim Kring ellenére, ha lesz még folytatás – a nézettség azonban nem volt meggyőző.

A képek a közelgő 13. részből, a sorozat utolsó epizódjából vannak.


Tovább


Ügyesen fotózó, a vidéki környezetet, állatokat kedvelő, a nem mindennapi szituációkat elviselő kollégát keres az RTL a tavaszi valóságshow-jához. A fotós képei kinn lesznek a sajtóban, Facebookon és Instagramon, mert a közösségi médiában is intenzív lesz a Farm jelenléte. A farmfotos@rtl.hu e-mail címen lehet jelentkezni.

Mivel a 2002-es, viasatos Farm óta sok idő telt el, szétnéztünk a világban, és rátaláltunk a brazil verzióra, ott nyolc évad ment már le. Rengeteg zuhanyzó, bikinis nőt találtunk, a képeket itt leli.
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek