Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A napokban született meg a Farm bocija, a lakóktól a Turner nevet kapta, mivel az anyját Tinának hívják. Az RTL Klub valóságshow-jának állata saját rajongói oldalt kapott, Turner, a boci néven kerülnek fel posztjai.

"Remélem Kongó a birkáknál marad és nem rajtam fogja gyakorolni a pásztorkutya ösztöneit!" - áll a legfrissebb fénykép mellett.

Az oldalon videók és fényképek sorakoznak, egy nap alatt közel 370 követője lett.


Tovább


Folytatjuk retroreklám-sorozatunkat egy képpel, amelyből kiderül, honnan nyerte az osztrák-amerikai színész az energiát ahhoz, hogy több szakasznyi katonát eltegyen láb alól a Rambo-szériában, és mégis, mitől lett olyan karcsú. Sorozatunkból pár korábbi, szépséges darabot itt talál.


Tovább


Kulcsár Edina a TV2-n az Akítv műsorvezetője, elszántan készül a Nagy Duettre, ahol Hevesi Tamás lesz a partnere. Legújabb képén a nagymama is látható, aki azonban - úgy tűnik - nem nagyon akar bekerülni a lapokba. Vicces szelfi a 2014-es Miss World Hungarytől:


Tovább


Ez mondjuk csak a kiváltságosok jussa, de az énekesnő azt állítja, hogy az alábbi kép három óra alvás után készült. Ahhoz képest kicsit sok a szemfesték, de kétségtelen, remekül néz ki.


Tovább


Egy friss, vicces baki az M1-ről.


Tovább


Tovább


A Kaliforgia és az X-akták főszereplője is kapott egyet, meg is érdemelte már. Utóbbi sorozata épp két napja tért vissza a képernyőre, itthon január 25-én este adta a Cool.

Duchovny, azaz Fox Mulder ebben újra találkozott Dana Scullyval, láttunk ufót, sebesülten magát vonszoló űrlényt, az Americans egy szereplőjét új szerepben, ufót és gonosz, titkos kormányzati erőket.


Tovább

A számos díjra jelölt és több díjat meg is nyert Girls 5. évadjához is kijött egy poszter. A széria februárban folytatódik.

A rajongók már látják a végét, ugyanis 2017-ben még lesz egy évad, és utána vége Lena Dunham sorozatának. 


Tovább


"A madagaszkári utam legmeghatóbb pillanata az volt, amikor végig nézhettem, amint a kisteknősök kiássák magukat onnan a homokból, ahol előtte a fészkük volt" - írta oldalára a modell, az alábbi képpel feldobva a posztot.

"Újra és újra megállapítom, hogy a természet milyen csodálatos! És azt is, hogy én milyen szerencsés vagyok, hogy ennek a sok csodának a részese lehetek. Hálás vagyok a sornak, hogy mindezt élőben láthattam" - lelkendezett Sylvi.

Kommentár nem szükséges.


Tovább

Annyit elárulunk, hogy igen ismert és remek énekesnő mindkettő, ráadásul testvérek. Innen már nem lehet nehéz a megfejtés, amit a kép alatt közlünk.



 

Tóth Vera és Tóth Gabi


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek