Seth MacFarlane sorozatában, a Family Guyban megölték a kutyát, mint korábban is írtuk. Egy kedvelt animációs sorozatban macskát, hörcsögöt, ebet nem szokás csak úgy likvidálni, oka kell, hogy legyen. Ebben az esetben kicsit fel akarták rázni a szériát, ugyanis a Family Guy nézettsége 19 százalékkal esett idén ősszel a tavalyihoz képest, és igen jó úton haladt, hogy a 2004-2005-ös szezon után ez legyen a legrosszabb számokat szállító évad. (Ne legyen illúziónk, hiába imádnak egy sorozatot Ugandában, Uruguayban és Magyarországon, ha az USA-ban rossz a nézettség, jön a kasza).

A rajongók persze internetes petíciót fogalmaztak meg, és írtak alá már bő kétezren, de a Fox csatorna vezetőit egyelőre nem hatotta meg ez a próbálkozás – annak viszont nyilvánvalóan nagyon örülnek, hogy sok ezer cikk születik ezekben az órákban a Family Guyról, a tévéző/netező populáció jelentős részéhez eljut a hír, és talán bele is néznek a következő epizódba, bárhol is tartson a történet.

Nem marad kutya nélkül a sorozat, ha ez bárkit is megnyugtat, mert Tony Sirico szinkronjával megint lesz állat a család körül. MacFarlane nagy Sopranos-rajongó volt, úgyhogy nem csoda, hogy Vinnie az ő hangján szólal meg, hiszen ő alakította Paulie 'Walnuts' Gualtierit a Maffiózókban. Bennfentesek szerint a Family Guy kreátora nagyon bírta a karaktert, és régóta szerette volna, ha a megformálója kap a rajzfilmben egy figurát.