Dopeman a napokban közösségi oldalán akadt ki a TV2 műsorvezetőire, szerinte Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert "a bulvár jólfizetett szócséplői, akik gőgösek és beképzeltek” – méltatlanul viselkedtek meghívott vendégükkel, Alekosszal. Az egykori VV-lakót azóta Orbán Ráhel is megvédte, és szinte minden kommentelő mellette áll.

Kedd reggel a Mokka vendége volt Alekosz, akivel a műsorvezetők az Összezárva Friderikusszal kapcsán beszélgettek. A rapper szerint megvetően néztek az egykori való világosra és kellemetlen helyzetbe akarták hozni, ő azonban nem hagyta magát.

" Alekosz ma akkorát nőtt a szememben, hogy szívem szerint DopÉrdemrendre terjeszteném föl. Ilyen szépen és intelligensen bemattolni ezt a két felfuvalkodott, gőgős és beképzelt műsorvezetőt, akik fennhéjázó felsőbbségtudatuktól elvakultan, tulajdonképpen saját maguk ültek be a csicskahajóba, különös tekintettel a hölgyre, akinek szinte sugárzott arcáról a megvetés (amit a műsor vendégeinek nevében kérek ki magamnak), gyönyörű tett volt" - írja.

"Én nem vágom, hogy ezek mit hisznek magukról, de tiszta gáz, hogy olyanok akarnak cinkelni valakit, akik szinte hajbókolnak, mikor Berkit látnak. Van egy rossz hírem. Alekosz semmivel sem rosszabb vagy kevesebb, mint Krisztián, Peti vagy akár ők. Fülhallgatóból kérdéseket kapva, súgógépről és adásmenetből interjúzni igazán nem jelent riporteri magaslatokat, mert mint ahogy a példa is mutatja, könnyen estek éles észnek csapdájába."

"Kicsit több alázatot és emberséget barátaim, elvégre ti is csak egy bulvár műsor jól fizetett szócséplői vagytok" – fejtegeti bejegyzésében.

Mások is kiállnak mellette

A nézők szerint sem volt szép, ahogy a TV műsorvezetői viselkedtek, szinte csak negatív kommentek találhatók az esetről szóló bejegyzések alatt. A miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel is kritizálta Demcsák Zsuzsáékat a Facebookon.

"Döbbenet...az ember azt gondolná, hogy azért hívták be Alekoszt, hogy a két műsorvezető az ország előtt megalázhassa. De tegyük túl magunkat azon, ahogy Alekosszal viselkednek. Ajánlom mindenkinek úgy hallgatni a beszélgetést, hogy nincs hozzá kép. Valóban professzionális dolog röfögnie, torokból röhögnie és igen helyett azt mondania a műsorvezetőknek, hogy ja-ja. A lényeg, hogy nem értek célt. A műsor után nem Alekoszt tartom szellemileg és viselkedésileg gyengébbnek” – írja Orbán Ráhel.

Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert nem kívántak reagálni a történtekre, Alekosz azonban kifejtette véleményét a Borsnak.

"Úgy érzem, hogy Orbán Viktor annak idején nézte a ValóVilág 4-et, idézett is engem a parlamentben, amikor egy ügy kapcsán azt mondta: mindig minden körülmények között meg kell csinálni.  Örülök, hogy Ráhel megtekintette a velem készült riportot. Ne felejtsük el, hogy a reality történhet művészi színvonalon is. Azt kívánom, ha visszakerülök a tévébe, akkor Ráhel nézze meg több adásomat is, nem fog bennem csalódni.”

"Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett beszélgetnem, ráadásul felkészületlenek is voltak. A kapkodás, a szétszórtság és stílus is felháborított. Nem odavaló dolgokkal voltak elfoglalva, viszont nem beszéltünk arról, hogy az Összezárva Friderikusszal eddigi részeinek a nézettségét toronymagasan az az adás vezeti, amelyikben én voltam a vendég. Százezer nézővel többet ültettem a képernyők elé, pedig lényegében ez csak egy beugrás volt a részemről" - értékelte saját teljesítményét Alekosz.

A rádióban is erről volt szó

A mai Morning Show egyik témája is a félresikerült interjú volt, Sebestyén Balázs szerint Alekosz elegánsan oldotta meg a helyzetet. 

"Demcsák és Kárász is két nagyon rutinos riporter, és mégsem érzik, hogy aki ilyen szinten próbál felülkerekedni, az alul tud maradni. Lehet úgy felülkerekedni, hogy ironizálsz és úgy bántod a másikat, hogy az egész szórakoztató, ezen eszközökkel élünk mi is. De ez az interjú nagyon nem ilyen volt" - hangzott el reggel. A rádiós megdöbbentőnek tartja, hogy a TV2 műsorvezetői lenézték és megalázták vendégüket.