"Van ez a bizonyos napilap, amely szisztematikusan le akar járatni. Szándékosan nem reagálok a mai cikkre" - írta Facebook-oldalára, majd mégis reagált, persze. "Beszéljenek a tények. Lopás, rongálás és súlyos testi sértés kísérletének bűntette miatt bírósági szakaszban van a büntetőeljárás a volt férjem ellen. A rendőrség másfél évig nyomozott, majd az ügyészség vádemelési javaslattal küldte tovább az ügyeket a bíróságra, amely elkezdte azokat tárgyalni. A tények makacs dolgok. Hazudni lehet, adekvát kérdéseket fel nem tenni lehet, de mindennek meglesznek a következményei!"

"A bántalmazó fél akár élete árán is tagadni fog. Ez az egy menekülési útvonala van. Ennyit szerettem volna csak ezzel a hazugságcunamival kapcsolatban leírni. Ezzel lezártnak tekintem az egész őrületet, ami körülöttem van és nem kívánok nyilatkozni" - írta a TV2 műsorvezetője.

Két nappal korábban is védekeznie kellett, mert ugyanaz a lap azt állította, hogy jogosítvány nélkül vezet. "Botrányról szó sincs. Bevonták a büntetőpontok miatt a jogosítványom. Letelt a büntetés ideje. Az utánképzést elvégeztem, a büntetéseket befizettem. Sokszorosan megfizettem. A jogosítványom visszakaptam. Nem kerestem kiskapukat,sőt tanultam a hibákból és mint oly sokan mások én is végigjártam a kálváriát. Mélységesen elszomorít, hogy jogtisztelő állampolgárként ennek ellenkezőjét sugallják rólam" - írta.