Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az x-faktoros énekesnő szerény, kedves szereplője volt az őszi tévés idénynek. Antal Timi kevesebbet szerepel a médiában, mint Zámbó Junior, Csobot Adél vagy Oláh Gergő, de most kaptunk róla pár újabb fotót, ímhol:
 


Tovább

Vastag Tamás ma lép fel A Dalban, a Blikk tesz róla, hogy legyen róla valami kis színes:

"Tomikáért a mai napig folyamatosan izgulunk. Sokszor kikészít bennünket azzal, hogy nem tudjuk utolérni, és nem is szól, hogy mit csinál éppen. Egyszer a  rendőrök, a tűzoltók, a család, mindenki őt kereste, mert nem jött haza a suliból. Másodikos lehetett akkoriban, mindent tűvé tettünk érte. Órák múlva kiderült: az iskola emeletén volt, belógott egy sakkszakkörre. Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy éppen ott bújt meg!" - sopánkodott bátyja, Vastag Csaba.


Tovább

Zámbó Krisztián és ­Cooky különös módon vezette le a feszültségét. Az énekes és a műsorvezető egy húszéves Lancia Dedrát ütött szét két kalapáccsal a Music FM délutáni ­Road­show-ja kedvéért.

– Még soha nem ütöttem szét autót, ez lesz az első, de nagyon jót fogunk nevetni – lelkendezett Cooky, aki elegáns cipőben és fehér kabátban esett neki az autónak. Krisztián kicsivel jobban felkészült, gumicsizmát is húzott, de mindketten elszántan püfölték a kocsit.

(A Bors híre) 


Tovább

Így néz ki 2013 második hetében a hazai album-, DVD- és válogatáslemez-lista, eladás alapján. A három új x-faktoros lemez egy ezresért már beszerzhető legálisan, Rúzsa és Radics cédéje ennél azért drágább.
 


Tovább

Miért X Factor, ha itthon három éve X-Faktor, kötőjellel, k-val? Ki az a Csopot Adél? A Csobot rokona? És miért nagy S a show? Megannyi kérdés.
 


Tovább

A Dal tavalyi három műsorával szemben idén hat adás során dől el, melyik előadó utazhat a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválra. Február 2-án, 9-én és 16-án tíz-tíz dal hangzik el a három elődöntőben a televíziós show-műsor keretein belül, ezt követően lesz a két középdöntő, ahonnan összesen nyolc dal jut a március 2-i döntőbe. Itt a zsűri négy számot választ ki, ezek közül a tévénézők szavazhatnak, melyik dal és előadó képviselje Magyarországot a svédországi Malmőben május 14. és 18. között.
 


Tovább

A hazai album-, DVD- és válogatáslemez-listán az első nyolc helyezettből hatan tévéshow-ban tűntek fel. Michael Bublét veszik leginkább, valamilyen különös okból kifolyólag, majd a második és a negyedik helyen x-faktoros ember áll, Oláh Gergő és Antal Timi, mindketten Az első X című válogatással (ezen persze nem saját dalok vannak, hanem olyanok, amelyek elhangzottak a show-ban). Őket a megasztáros Rúzsa Magdi követi, utána pedig Takács Nikolas lemeze található. Ez első hat helyezettből négy tehetségutatós tehát, de a nyolcadik helyen már ott vigyorog – ahogy szokott - Csobot Adél.

A rádiós játszási listán alig találni magyart, annak ellenére, hogy az első helyen Radics Gigi van, a 11-en pedig Caramel.


Tovább

Ilyen nézettség mellett (kétmillió fölött minden szombat este) nem kérdés, hogy lesz negyedik szezon, de az igen, hogy otthagyja-e fél napokra pár hónapos babáját Ördög Nóra. Az érintettek szerint korai ezen elmélkedni, de mi azért megtesszük.

Korábban az RTL Klub rendre a két műsorvezetős felállást preferálta, ami logikus: egy fess férfi, egy mutatós nő, így akkor is van mit nézni, ha épp nincs nagy show (Stohl Bucit muszáj itt említeni, hiszen párszor női lapok megszavazták az év legvonzóbb színészének – ez még botrányos karambolja előtt történt). Az X-Faktorban azonban Ördög Nórát vetették be egyedül, ami annyiban merészség, hogy a két műsorvezetős felállásnál a másik mindig be tud segíteni, ha társa elakad, elfelejti világgá rikoltani a telefonszámokat vagy bejelenteni a (szóban valahogy mindig nagyon rövid, amúgy kínkeservesen hosszú) reklámot.

Vessünk egy pillantás külföldre: akad, ahol ketten vannak, de az USA-ban a show-t egy férfi, Mario Lopez vezeti, Angliában Dermot O'Leary van 2007 óta, előtte Kate Thornton (2004–06) volt a színpadon a produkciók közt (bizony, ilyen régi a formátum, míg itthon három évad ment le, a csatorna túloldalán kilenc). Tehát csak valószínű, hogy egy ember kapja – de semmi nem biztos. Ha egy nő lesz, akkor Lilu az esélyes, de csak ha nem indít újabb Való Világot az RTL Klub, amire azért mindig van esély. Ha férfi, akkor több jelölt lehet, de az említett Stohl ki van zárva, hiszen ő maga mondta egyszer megtörten, hogy nem tudna példakép lenni fiatal tehetségeknek, így jobb, ha nem ő jópofáskodik az útjukat kereső tinédzserekkel.

A végére emlékül pedig itt egy kép (forrás: rtl, sajtóklub) a régi Ördög Nóráról, amikor még volt haja:



Tovább

Négy nap alatt 47%-ról 51%-ra kúszott fel az egyik sziluett alatti szám az X-Faktorban, azaz valaki úgy növelte előnyét, hogy színpadra se lépett. Itt nyilvánvalóan rokonszenvvoksokról van szó, mivel sok száz néző úgy szavazott, hogy nem hallhatta a szombati dalokat – ami logikus, hiszen csak csütörtök van.

Ha megnézzük a múltkori élő adást, akkor nyilvánvaló, hogy a megosztó személyiségnek számító, de kétségkívül színpadra termett Csobot Adél a 24 vagy 25%-os rivális, mivel öt napja kis híján kipottyant, relatíve kevés voksa miatt. Ha pedig arra gondolunk, hogy eddig minden Csillag születiket, X-Faktort és Való Világot fiú nyert az RTL-en, akkor nagyon valószínűnek látszik, hogy Oláh Gergőé az 51%, ugyanakkor Antal Timi leparkolt 24-25%-nál.

De ha Frabato és Lui Padre is csak zöldségeket beszél összevissza, ráadásul igen jó pénzért, akkor mi, egyszerű halandók honnan az elvarázsolt pávatollból, rózsakristályból, ingából vagy (made in china) üveggömbből láthatnánk mi a jövőt???


Tovább

…annyira, hogy kikötözte, és ki sem engedi autójából, ott kell lennie a lánynak éjjel-nappal, ráadásul egy Blikk társaságában. Igaz, hogy csak egy életnagyságú, kartonra ragasztott, majd formára kivágott fotóról van szó, de a hetedik kerületi lakosok biztos megmosolyogják az anyósülésen dekkoló X-faktoros versenyzőt.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek