A ma reggeli Morning Show-ban a műsorvezetők a török és a magyar nyelv hasonlóságairól társalogtak, mikor Sebestyén Balázs részletesen fejtegette, hogy a Szulejmán visszatérése miatt örülnek neki itthon a tévénézők. A sorozatot az a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt vette le a képernyőről az RTL Klub, nem kis felháborodást kiváltva ezzel a rajongók körében.
 


„Az ötödik emberrel találkoztam tegnap, aki meglátott és azt mondta, hogy de jó, hogy itthon vagy! Annyira örültek nekem, pedig sose láttuk még egymást. Erre kiderült, hogy azért, mert újra lesz Szulejmán a tévében. Anyám nem örült nekem ennyire!” – mesélte. „Mi a büdös fene történik ebben a Szulejmánban? Azt is mondta egy lány, hogy olyan vagyok, mint Özil, Nözil vagy Nüzil.”

Mivel fogalma sem volt, hogy miről van szó, rákérdezett, hogy mi a hasonlóság, mire azt a választ kapta, hogy „olyan genyó, mint te.” A sorozat követői tudhatják, hogy Hürremre gondolt, aki folyton ármánykodik. „Mi ez, amire a fél ország kíváncsi? Örülnek nekem azért, mert lesz ez a rohadmányos Szulejmán! A harmadik ember után azt hittem tökön szúrom magam”- jelezte.