Puzsér Róbert készül az El Caminóra. A ma esti Szelfiben legyalogol 20 kilométert, közben végigjárja a számára fontos helyszíneket, ahol elmeséli, milyen emlékek kötik oda. Az RTL II videónapló-sorozatában a kritikus visszaemlékszik szülei válására és az állandó veszekedéseikre, amelyek nagy fájdalmat okoztak számára gyerekkorában.

"Itt nőttem fel, ebben a sárga színű épületben. Nagyon fájdalmas emlékek kötnek ide, a szüleim válása…Nagyon szívszaggató, nagyon szomorú emlékek" – mondta.

"Az ember, amikor még gyerek, a szülei istenek... Amikor balhéznak egymással a szülei meg veszekednek, akkor az olyan, mintha belül, a lelkében zajlana egy háború. Emlékszem, hogy a szüleim a nappaliban veszekedtek, én a hálószobában, az ajtó mögött guggoltam és ott zokogtam. Valami borzalmas volt a szüleimet veszekedni hallani. Így nem tudtam mást, csak zokogni, de nem mertem hangosan zokogni, mert láttam, hogy baj van, és féltem, hogyha meghallják, hogy sírok, még nagyobb bajt okozok. Csak sírtam, csöndben."

Puzsér számára ez az emlék annyira meghatározó, hogy ő szülei hibáját nem szeretné elkövetni. "Most már biztosan tudom, hogyha gyerekeim lesznek, akkor soha, semmilyen körülmények között nem fogok veszekedni a feleségemmel, vagy az anyjukkal, akkor amikor ők ott vannak vagy hallják."