Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mindent leírtunk már korábban: négy rész jön csak, de ezek legalább hosszúak lesznek, másfél órásak, tehát gyakorlatilag négy filmet kapnak a rajongók. Dátum az alábbi friss poszteren, a hazai bemutató sem fog sokat késni.


Tovább

A Fear The Walking Dead egész stábja összeállt egy fotóra az utolsó rész után, voltak páran.


Tovább

Október 15-én 60 éves a színésznő, akit az Azok a 70-es évek show rengeteg epizódjában láthattunk, de szerepelt az eredeti Charlie angyalai 16 részében is. A Sheena, a dzsungel királynője című kétórás filmben ő volt a főszereplő (ebből később sorozat is készült, de az már mással), Stacey Suttont alakította a Halálvágta című James Bond-filmben.

Férje Barry Roberts volt, 1974-ben házasodtak, a férfi 2006-ban halt meg. Roberts jelenleg Hollywoodban él, az IMDb szerint nem halmozzák el sok munkával.


Tovább

Kiváló színésznőnk Philadelphiában tartózkodik: az amerikaiak nem ismerik fel, de napszemüveg és sál mögött mi sem nagyon. Ő az egyáltalán?

Forrás: Fb / Oroszlán Szonja


Tovább

Cseperedik szépen Carl Grimes, azaz Chandler Riggs, a zombisorozat ifjú szereplője, de tegye fel a kezét, aki meglepődik az ilyesmi: az lenne igazán nyomasztó, ha mg mindig ugyanaz a tökmag lenne, mint aki volt az első évad elején, valamikor 2010-ben. Alább két kép, az egyik szeme már oda, de viszonylag jóképű kiskamasszá lett az idők során, nem úgy, mint szegény Bran a Trónok harcából.


Tovább

Még odébb van, de folytatódik kedvenc ügynökös-terrorelhárítós sorozatunk a kissé zakkant Carrie-vel. Alább egy friss teaser hozzá, a vége már amerikás: New Yorkban fog játszódni. 


Tovább

Pillanatokon belül folytatódik a démonvadász fivérekről szóló széria, van is hozzá egy új poszterünk. Egészen döbbenetes, de ez már a 12. évad. Mit lehet még kitalálni?


Tovább

A már 40 éves Jimena Cyrulnik hosszas unszolás után, többhetes becserkészési folyamat végén mondott igen, de csak úgy, hogy az amúgy is fotós férje fényképezi, és nem lesz teljesen pucér, pláne nem szemből. A színésznő, tévés személyiség a Laberintos de hielo-ban volt látható, de olyan tévés produkciókban is feltűnt, mint a Caiga quien caiga, az Escape perfecto vagy a Versus. Ha több fotót is megnézne, itt teheti.


Tovább

Ahogy azt sejtettük, az HBO fantasy sorozatának főszereplői nem borostásan, koszosan, nyúzott gúnyában, mosatlan, csimbókos hajjal jönnek-mennek a hétköznapokban, a nők meg nem hosszú ruhákban vonaglanak, koronával a fejükön. Alább pár fotó az átalakulásról, a Trónok harca Fb-oldaláról csentük ezeket, ott van még több.


Tovább

A Szökés, a Két pasi meg egy kicsi és a Vámpírnaplók szépséges színésznője – aki ír, cseh, osztrák, lengyel és svéd ősökkel rendelkezik - ma 38 éves. Ugyan katolikus iskolában nevelkedett, de reméljük, ma egy jó nagy tivornyával ünnepel.



Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek