Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Blacklist című széria követői figyelhettek fel ezekre a vágóképekre. Jó, sötét van, éjszaka, de közben világosan látszik, hogy a feliratokkal van némi gond. (Via sorozatjunkie.hu)
 


Tovább

Az Orange is the new Black új részekkel csak júniusban jön, de már van egy dalolós-éneklős előzetes hozzá. 
 


Tovább

Áprilisban jön a Salem folytatása, többek közt Lucy Lawless is feltűnik benne. Kijött egy előzetes, alább látható.
 


Tovább

A 2001-es születésű Madison De La Garza nem lett egy nádpálca, de ezt nem is várta senki tőle. Az egykori Juanita Solis a sorozat óta a Bad Teacher hét részében játszott, és egy kis szerepe volt a Sok sikert, Charlie-ban.
 


Tovább

Gwendoline Christie, a Game of Thrones sorozat kemény csaja, Brienne egészen meglepő módon nézett ki a párizsi Fashion Week során. Az első kép ott készült, a második a forgatáson.
 


Tovább

Alább a The Messengers előzetese. A sorozat alaphelyzete szerint egy különös tárgy lezuhan az új-mexikói sivatagban, aminek következtében a főhősnő szíve leáll. Később visszatér az életbe, csodával határos módon, és innen kezdődnek a bonyodalmak.

Lesznek benne angyalok, démonok, elrabolt gyerek, nézzük is:
 


Tovább

Már itt is az újabb Helyszínelők-klón, a CSI. Cyber, benne a Médiumból is ismert Patricia Arquette. Nézzük is, milyen lesz benne:
 


Tovább

Komolyan foglalkoztatja a tévéseket, hogy feltámasszák a nyolcvanas évek ikonikus szériáját, az itthon is egykor roppant népszerű sorozatot, a MacGyvert. Lee Zolotoff, az eredeti kreátora azt is elárulta a napokban, hogy az új főhős még nincs meg, lehet bármilyen rasszhoz tartozó, de egyet kikötött: nőnek kell lennie.

A MacGyver 1985-ben rajtolt, 1992-ben ért véget, az ügynököt Richard Dean Anderson alakította.
 


Tovább

A Netflix sorozata az Orange Is the New Black, amely főképp nőkről szól, lévén egy női börtönben játszódik nagyrészt. Jason Biggs karaktere szerint Larry Bloom volt, a bebörtönzött főszereplő Piper (Taylor Schilling) vőlegénye, de nem tér vissza a harmadik évadra. A színész nem maga lépett le: a New York Daily Newsnak elmondta, hogy Larry nem kapott lapot, nem lesz jelenete. „De mindig ott a lehetőség, hogy visszatér” – sietett leszögezni.
 


Tovább

Képek a 7. évad 16. részéből. Mintha egy Alien-filmet látnánk.
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek